Azért szó nélkül nem tudok elmenni minden felett. Bár, nem rossz terv, ha passzívan hagyja az ember, hogy kidühöngje magát a Pubi! Legközelebb megfontolom... ez most el lett b@szva!
"Gyerekek"!
Aki megmondja mi vonzza ide ezeket a lényeket (nem nevezném embernek őket), annak isten-bizony fizetek egy sört, vagy egy bambit!
Ha csak 1-2 oldalt visszaolvasna (lehet h nem tud), rájönne a szerencsétlenje h EZ NEM az a topic ahol ilyen beszólások a divatosak. "Áccerűen" nem értem! (ja persze mert én vok a...)
esSO! Ezt magam sem értem, de kamatoztatni fogom a tehetségem. Ennél kisebb adottságokkal rendelkező emberek is lettek már milliomosok!
Még a végén kiderül, hogy én vagyok a "szent kút"... ők meg a szomjazó nyájam. No, hát én nem vagyok semmi jónak elrontója: "vizelek" nekik, bele a szájukba... mocskosabb úgy sem lesz tőle!
Hát, Zema! Mondasz valamit...
Bár, az általam ismert ördögök maguktól fújják az orrukat! RAJ kicsi örDÖG (szeretne lenni), mert a lányok a "rosszfiúkat" szeretik... és ő most nagyon rossz volt!
Szerintem ez a legjobb fórumszoba és kár összerondítani ilyen fenyegető hozzászólásokkal (főleg. hogy egy motoros hölgyet fenyegetsz)! Mire való ez? Legalább a motorosok tartsanak össze!
Ezt a fórumot pont azért szeretem, mert itt a barátságról és a motorozásról (összetártásról) szól!
Kérlek ne rondítsd el!
Üdvözlettel
Teddy maci bajban? Állati lehetetlenség! Bár, ha indokkal alátámasztod a feltételes fenyegetést, még lehet, hogy el is gondolkozom rajta.
Most a legnagyobb bajom, hogy tele a hasam dinnyével! És ennék még...
Te tényleg ilyen sík vagy? Itt SENKI SEM ismer semmilyen pallert, meg throttle-t.... ( azt hiszem jobb is így nekünk ) és nem is szoktunk beszélni róluk, csak ha ilyen idióták jönnek és beszólnak annak, aki semmi rosszat nem tett és mondott.
Ismétlés a tudás anyja: SENKI SEM ISMERI EZEKET AZ ARCOKAT, szóval be lehet fejezni a köpködést, meg a topik látogatását!
Darázs,a szellemi párbajról jut eszembe,mióta írjuk ly-al a párbajt?Te szerencsétlen,inkább maradtál volna csendben,mert a végén Teddy maci valóban bajban lesz.Akár milyen okosnak hiszitek magatokat,beszéljétek meg MSN-en a throttle ,paller dolgokat,senki se kiváncsi rá.Állandóan csak vitatkoztok,erről szól az egész oldal.Aztán még ti vagytok megsértődve ha valaki szóvá teszi.
Béke...
Nekem is szokott lenni 1-2 emberke aki osztja az észt.......
a., verzió: elküldöm a jó anyjába......
b., verzió nem foglalkozok vele.........
Én általában a B-t választom.......hadd forrjon a sok hülye magában:-)
Leálltok itt válaszolgatni.......
Én má mondtam:-) Akinek nincs kitöltve az adatlapja annak nem szívesen vagy egyáltalán nem válaszolok......iszonyat egyszerűen kiküszöbölhető:-)))))
Bár ha megnéznék mások is? Akkor kiderül hogy itt egyedül Én vagyok Adonyi:-))))))
Vagy lemaradtam valamiről?
Akkor maradj otthon átugrok egy ücsire:-))))
nem a kék villámmal megyek....hisz Adonyba elég a sárga is:-)
Vagy már megint elköltöztél?
Nem is tudtam hogy Te is Adonyi vagy:-)))))
Aki megmondja mi vonzza ide ezeket a lényeket (nem nevezném embernek őket), annak isten-bizony fizetek egy sört, vagy egy bambit!
Ha csak 1-2 oldalt visszaolvasna (lehet h nem tud), rájönne a szerencsétlenje h EZ NEM az a topic ahol ilyen beszólások a divatosak. "Áccerűen" nem értem! (ja persze mert én vok a...)
Még a végén kiderül, hogy én vagyok a "szent kút"... ők meg a szomjazó nyájam. No, hát én nem vagyok semmi jónak elrontója: "vizelek" nekik, bele a szájukba... mocskosabb úgy sem lesz tőle!
Bár, az általam ismert ördögök maguktól fújják az orrukat! RAJ kicsi örDÖG (szeretne lenni), mert a lányok a "rosszfiúkat" szeretik... és ő most nagyon rossz volt!
ez az ügyészségen nevezhető "perdöntőnek". vigyázz!
"Akár milyen okosnak hiszitek magatokat,"
AKÁRMILYEN! TE! EGYBEÍRVA! ÉRTEEEED! nálad sztem itt mindenki okosabb!
HÚZZ A ***CSÁBA! (hüvelykujj le smile, majd középső fel smile)
Te mi a jóistent csinálsz, hogy az ilyen szellemileg kihívásokkal küzdők mindig megtalálnak?
Kezdem azt hinni, h van benne vmi!
Ezt a fórumot pont azért szeretem, mert itt a barátságról és a motorozásról (összetártásról) szól!
Kérlek ne rondítsd el!
Üdvözlettel
Szól-e még épületeset... nem is tudja maciesze.
Most a legnagyobb bajom, hogy tele a hasam dinnyével! És ennék még...
Ismétlés a tudás anyja: SENKI SEM ISMERI EZEKET AZ ARCOKAT, szóval be lehet fejezni a köpködést, meg a topik látogatását!
Tudod én még a múlt század közepéből vagyok
Béke...