Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksa oksa vettem az olaj mizeriat.... Ez nem is kerdes volt hanem ....
Teszt
En is szintetikus elf et hasznalok nem is akatok valtani de gondoltam egy temat megr ...
Én lezuhiztam még, de megvan az előőrs második tagja is.
Tegnap gyönyörű időben indultunk, vagy 200km hibátlan, majd egyszer csak ránk esett az áldás, de iszonyat durván, majd a többiek elmesélik, mert az én leírásom elég hisztis lenne, konkrétan 100-150km zuhé, de mintha dézsából öntenék, jégesőt is kaptunk, de annyira nem hittem el, hogy csak félve kérdeztem meg, mi volt az... hát Periknek a sisakján is látszik. Ataa vezetését az esőben még meg sem köszöntem, mert én konkrétan semmit nem láttam, ő meg valami denevérféle lehet.
Beértünk a szállásra és csoda napos idő fogadott. Az első nap 350-400km lehetett...
Ma későn indultunk, fáradt is voltam, feladtam és Mónival hazajöttünk, már nem mentünk át Zakopone-ba, 430 lett a vége, de nagyon nem bánod. Perik, Ataa és Lovy nekiment, úgyhogy majd egyszer csak érkeznek. Visszafelé is volt egy kevés zápor, de keresztül-suhantunk rajta. Fasza volt, de az esőre kicsit jobban kell készülni, lábtyű/kesztyű kell és akkor egész kezelhető.
Képek és video később, most punnyadok egyet...
A szállásról annyit, hogy kurva jó bázis hely, 3 napra kell menni és akkor első nap lemész, egy nap pörgés és utsó haza, nekem ez a 430 bőven elég volt.
Szia Tby
Na végre, hogy írt már valaki...szia.
Jelentem a csapat egyik felének első tagja szerencsésen hazaérkezett!
ÖÖÖ
..csörgess meg...adatlapon a telszámom..
..visszahívlak!
Mennyiért?
Na itt a cucc amiről szó volt.

Valamint van még hozzá ha kell egy megfaragható, de alapvetően rossz műszeregység és 6 kis izzó foglalattal. Ha kell, odaadom azokat is, kis faragással és lelkesedéssel szerintem összehozható a GS 500 kerek műszereivel. A középső visszajelzős részt (amihez a kis plexi is tartozik) kivágnám a műszerek közül és átkötném bele a GS 500 visszajelzőit is, így lehetne csinálni egy egész kis pofás műszerfalat fokozatkijelzővel együtt, amit be lehetne illeszteni a kerek műszerek közé.
de a rajzot is várom
nekem jó az általad gyártott is
A jövő héten felrakom ide a rajzot.
(Szégyelem magam de a céges gépen van.)
Hátha van ismerös forgácsoló akivel meg tudjátok csináltatni.
Ha nem megy máshogy akkor gyártok én.
No mi van a búvár kund csapattal?
De én vagyok az első vevő jelölt!
Kiszedtem, van Valamint van hozzá igény szerint egy kis extra is... az F1 rajtja után teszek fel képeket.
zsazstalos..... nekem is kell ilyen.... sokszorosítsd
viszont akkor nem is pörget
Vagy kösd be..vagy kapcsold be a piros gombot!
És tényleg ott a pont!
nincs köze
sziasztok.egy kis segítséget szeretnék kérni.van egy gs 500-om.eddig a motor tökéletesen müködött , első gombnyomásra indult.de aladtuk róla a müszerfalat kompletten mert egy fejidomot szeretünk volna ráépíteni.de most szeretük volna indítani a mocit,önindító teker is de szikra nincs.azt szeretnék kérdezni hogy lehet-e összefügés a műszerfal levételével?
az az "újaknak" közkívánatra
Csomagtartókészítés rég volt.
...
akksi nemrég volt, olaj most, ...azt hiszem az egy ciklussal később jön.