Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok kedveskéim!
Motoroja ügyben olvastam már sok eszmecserét de ....
Most szintetikus elf 10w-40 est használok. Minap találkoztam egy emberrel aki azt mondta hogy 15w-40 ásványi bőven jó bele ha itt városban használom és a kuplung is lágyab és halkabb lesz a masina!
Ez igaz ?
a gyári 10w-40 de szintetikust vagy ásványit tegyek bele a következő cserékor ?
Ti miet használtok ?
Köszike
Hello

Ilyet gyártottál le magadnak?
A fokozatkijelző szenzorból csak ez a cikkszámú jó, 37720-45100 mert a "újabb" GS ekben már csak olyan van ami az üreset jelzi csak.
Esetleg még érdekes lehet ez az oldal.
http://www.akmt.hu/sufnituning...
Üdvözlöm, vagy nem tudom, tegeződhetünk-e. Nagyon megköszönném, ha "üzletet" tudnánk kötni, a foldvarid93@gmail.com címre tudna küldeni egy e-mailt, mert én nem látom az e-mail címét. Egyébként tervezem hogy írok majd egy cikket, ha kész lesz és működik is. Esetleg van a félezreseknek valami oldala, ahol meg lehetne jelentetni? Úgy tervezem, hogy minden fájlt, programot megosztanék az emberekkel, mert vettem észre, hogy magyarul semmi, angolul is csak nagyon foghíjas irományok készülnek a témában, és az alapján lehetetlen egy kezdő elektronikás számára még elindulni is, nálam is okozott nem kis fejtörést a kapcsolási rajzot megtervezni, és a programhoz még hozzá sem fogtam, méretügyileg pedig be kéne tartani a kijelző nagyságát, ami a funkciójához mérve nagy. Gondolkoztam, hogy tervezek egy 7 szegmenses változatot is, de nem tudom van e rá igénye valakinek vagy foglalkozzak inkább a saját dolgommal (csak, mert nem vagyok fórumlakó és egyáltalán nem tudom, hogy izgatja-e ez az emberek fantáziáját) ? :D
Hello.Na amit neked el akartak adni azt én legyártottam magamnak.
És müködik.
Ha minden igaz van még egy a műhelyben.
Megkeresem.
Üdvözlet mindenkinek.
Olyan márkatársat keresek, akinek lenne otthon elfekvőben sebességváltóhoz jeladója. Az sem baj, ha rossz, mert agyalok egy fokozatkijelzőn és nem akarom a sajátomat felhasználni. Érdeklődtem bontókban de 10 ezret akarnak ezért a kis vacakért. Ha valakit érdekel az ötlet akkoritt megnézheti. Ez pedig a saját oldalam, majd ide fog felkerülni a saját videóm. Ha valaki szeretne otthon gyártani magának ilyen fokozatjelzőt az nyugodtan szóljon hozzá. Én nem Arduinoval akarom megoldani, hanem sima 16f628-as PIC-kel a mátrix kijelzőt pedig MAX7219-el fogom meghajtani. A kijelzőm már itt hever az asztalon, a többi alkatrészt meg ma fizettem ki ebayen. Ja és oda akartam kilyukadni, hogy én csak a fokozatkijelző funkciót akarom megvalósítani. Ha működne akkor invesztálnék egy kis pénzt kék színű led mátrixra, de 6-8 dollár az ára így egyelőre még nem... Hát ez lenne a tervem a közeljövőre nézve. Ki tudna segíteni rajtam egy ilyen jeladóval? Persze nem ingyen gondoltam de 10 ezer Ft kicsit meredek volt egy magamfajta csóró diáklyánynak... :)
Ezt benéztem, kicsit korán érkeztem!
Ne viccelj, az imént úgy szálltam le a WC-ről, mint a 28-as férfivázas bicikliről.
Pisi, kaki se maradjon el, tudod azért nem állunk meg külön.

Egyébként ne kapkodj, ráérsz még.
A köpönyeg szerint csak az esti és reggeli órákban fog esni.
Na lóra! ...akarom mondani fogmosás, pakolás, öltözködés... ...aztán
A radar szerint mindjárt lecsap ránk egy vihar. Már volt egy áramszünet.
A lényeg, holnap 9 óra M2 kagylós kút!
Vagy járjon el egy dakota esőűző táncot
No akkor Drááágaszágaim, 9-kor a shell kútnál. Mindenki mormoljon el egy esőriasztó imát még az este.
Jó utat...érezzétek jól magatokat....és wifi-t
Csak az irigység beszél belőllm...mennék én is szívesen...
Hangolódom holnapra:

Take a ride
Én meg hozok tusfürdőt, így a fürdéssel is spórolunk
majd úgy kanyargunk hogy elkerüljük a felhőket. Ha lesz mindenkinek esőruhája, megússzuk szárazon, a kesztyű meg kiszárad másnapra.
En hozok strandpapucsot es torulkozot, ha mar azunk legalabb lazan.
Igaz már pasztőrözött, de én nem szeretem így sem túltárolni, mert egy hét után már érzem a különbséget...
Vigyázz nehogy romlott legyen...mert akkor túl sok kényszerű megálló lesz
Zolinak igaza van...ezen a túrán gyakorlatilag ha figyelembe vesszük az időjárás jelentést a legfontosabb kellék lehet a pénz után közvetlenül...
Esküszöm eszembe jutott veled kapcsolatban.
Hajszárítót ki hoz?
Én is azt gurítom.