Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naná..itt van neked egy!

GS500E
újtordai.....reggel jelezted, hogy jönnél....most mi a helyzet?
Hibátlan végre?
Szia!

Ettől függetlenül töltsd ki a reglapod, akkor mindenki segítőkész lesz hirtelen.
Ja az utóbbihoz annyit, hogy a srác vissza is építi gyárira, ha kéred, mindene megvan és pöpec.
akkor ez:

GS 500
Jól néz ki, de engem elsősorban naked verzió érdekelne.
Persze, pl. ez:

Eladó GS500F (K5)
Sziasztok!

Tudtok ajánlani jó állapotú, megbízható, eladó gs500-at Budapesten? Előre is köszönöm!
Még reménykedsz? Gondolod segít?
Kiegészítés! Du. 13.00-ig érj ide ha sürgős! Legkésőbb 13.25-kor el kell indulnom a garázstól.
Ám legyen.
De mivel hol jó volt..hol nem...mérővel is gondolhattam volna,hogy éppen jó..]..ha nem állok neki kábelköteget rángatni..
Amúgy tiszta idióta a rendszer...a gyári 1500 helyett az enyém 1800 fölött riaszt.......én meg nem pörgetem!
Hajnalban azért bosszúból elkentem a száját
Van tömítés papírom..és sablonom (egy dekli) ha van kedved magad elkészíteni a tömítést!
Rám tuti nem, mert kurvára tanulok, sorry
Legyen ITT a takarék parkolójában van elég hely megállni, és aki akar mellette a vendéglőben csak adnak egy kv-t, vagy valamit, ha esetleg mégis várni kell...
Ahogy lekanyarodunk Vértesacsa felé, itt van egy szelektív hulladékgyűjtő. Ideális találkahely. De kicsit tovább az arborétumnál vannak árnyékos részek is, ha esetleg valakire sokat kéne várni.
O.K., akkor egyelőre lőjük be a 3h-t, aztán még pontosítunk...

Van ott valami benzinkút, vagy találkahelynek alkalmas placc?
Beteg a beled?
Off téma:

Valaki rendelt már innen gumit, vagy van jobb ötlete?

165/70 R14 kell 2 db, mert szálszakadtak, Barum, Kleber, vagy valami nem noname új kellene, de nincs időm rohangálni, ha nincs nagyon közel, akkor futár és a jövő hétre kell.

Eddig ez szimpi, valaki már vásárolt itt?

http://www.legolcsobbgumi.eu

Előre is köszi! (motorosok mindent tudnak és minden sörnyitó)
Lovi, mi 3-kor tudnánk leghamarabb ott lenni Alcsútdobozon.
Fasza!

Szólj, ha szaporodsz, mert akkor én is akarok, nem annyira feltűnő a sok kis hülye törpe, akiket legyártok
Nos, ha 2 óra felé tudnánk találkozni lovival Budagecin, akkor pattanék veletek én is.
Én is nemrég keltem...

Tuti délutáni kör lesz, de hogy pontosan mikor, még úgyis megdumáljuk! Szokásos házimunka lemaradásom bepótlása és némi gasztroenterológiai tankolás után...

Figyeljétek a fórumot...
Ja! Hazajöttem, felírtam amit kell, oszt bealudtam.
Jaj, nem má!
Mindig lemaradok vmiért a közös gurulásról. Azért ha vki mondana egy pontos v. legalább körülbelüli indulási időpontot azt megköszönném, mert ha nemtok csatlakozni, akkor én lassan elindulok vmerre karikázni egyet.