Mentem ma én is egy kisebb karikát :D Nem bírtam ki. Aztán észrevettem , hogy ha behúzom a kuplungot akkor felmegy a fordulatszám 3 ezerre. Nem tudtam h mi a baja , gondoltam , hogy majd megkérdem itt a fórumon , aztán útközbe leesett , hogy nem toltam vissza teljesen a szivatót
Igencsak igényét éreztem egy kis tekergésnek, mivel tegnap lekéstem az indulást. Ad-hoc jött ezen kis kanyar. Egy jó barátommal, akivel Veresegyházán futottunk össze. Útközben volt egy jó kis zápor (igyekeztünk minél gyorsabban átmenni rajta), sikerült egy olyan aszfaltúton menni, amire valami agyagos föld fel lett hordva, ennek otthon nem örültem, mivel szép sárga cucc rakódott mindenhová...
Ha minden jól megy és Tby nagyon ügyes lesz (nem tör el egy csavart sem nekem), akkor holnap már olajcserével tudok menni. De még az is lehet, hogy délután megjáratom egy kicsit a kicsikét
Én eddig mindig olcsóbban ittam......látták,hogy gs-es nincs tele lével....most meglátták a cbr-t mindjárt lehúztak....jaa és eddig mindig 3decit ittunk és az nem öccáz
Egy faszkalap bekanyarodott szembe sávból és nem sokon múlt, h Lovi nem trafálta telibe. Hátulról nézve elég meredek volt. Egy qrva nagy maflást megérdemelt volna a csávó. Egyébként Lovi frankó vészkikerülést csinált.
Remélem a kiscsaj is élvezte az utat és benzintyúk lesz belőle.
Hát jó kis gurulás volt, örülök, h végre egy pár embert megismertem személyesen is a fórumról.
Egyébként fél 8-kor már túl voltam az első sörön és egészen hajnal 3-ig nyomtuk a világmegváltást némi alkohol elfogyasztása mellett. Gondolom Atáék sem tettek másként.
Na lassan motorra ülök, beviszem a melóhelyre aztán kocsival le a dorogi tóhoz a szabadstrandra segget áztatni meg punnyadni. Ha vkinek esetleg kedve lenne, gyertek bátran, közel van, ingyen van (bár idén még nem voltam, de remélem még meg van a szabadstrand rész). Soföröm is lesz, szóval egy gyógysörre szívesen meghívok bárkit. Azért ötnél többen ne gyertek, mert nem vagyok milliomos. Bár képes voltam ötcccááát fizetni azért a vizezett gyömbérért. Nem tudod Tibibá, h ki találta ki, h gyömbért igyunk?
Ez jól esett.......sajnálhatja ki lemaradt.
Megtaláltam a V-Strom helyszínétirány jó volt csak le kellett volna menni a tópartra. http://www.programturizmus.hu/...
Én is hazaértem.
Mi történt Lovi?
Nagyon fasza rétest ettünk, hogy Ganjának fájdítsuk a szívét, és Perik-nek nagyon szép CBR600F4-e van, hogy Krissal se maradjon ki.
Igazából én sem azért szoktam a tieteket ajánlani, mert jó fej vagyok, hanem mert az ajánlás egyben felelősség is, márpedig csak a tietekről tudom, hogy buzizzátok egyfolytában és mindig többen van, mint amennyit ér.
Na közben kell futnom egy Vác kört, kihagyhatatlan vételem van...
slag , kefe , víz a slagba...
Köszi Tby még 1x, tudtam én, hogy ügyes vagy
Újra itthon, látom lemaradtam tegnap egy kis rétesezésről !
Na majd legközelebb
Bezzeg a vizezett sörért nem sajnáltátok
100-ért dl-jét! Hát mórgit, nóóórmális?!
Remélem a kiscsaj is élvezte az utat és benzintyúk lesz belőle.
Hát jó kis gurulás volt, örülök, h végre egy pár embert megismertem személyesen is a fórumról.
Egyébként fél 8-kor már túl voltam az első sörön és egészen hajnal 3-ig nyomtuk a világmegváltást némi alkohol elfogyasztása mellett. Gondolom Atáék sem tettek másként.
Na lassan motorra ülök, beviszem a melóhelyre aztán kocsival le a dorogi tóhoz a szabadstrandra segget áztatni meg punnyadni. Ha vkinek esetleg kedve lenne, gyertek bátran, közel van, ingyen van (bár idén még nem voltam, de remélem még meg van a szabadstrand rész). Soföröm is lesz, szóval egy gyógysörre szívesen meghívok bárkit. Azért ötnél többen ne gyertek, mert nem vagyok milliomos. Bár képes voltam ötcccááát fizetni azért a vizezett gyömbérért. Nem tudod Tibibá, h ki találta ki, h gyömbért igyunk?
Mi volt hazafelé az a "nem sokon múlt"?
Megtaláltam a V-Strom helyszínétirány jó volt csak le kellett volna menni a tópartra.
http://www.programturizmus.hu/...
Mi történt Lovi?
Nagyon fasza rétest ettünk, hogy Ganjának fájdítsuk a szívét, és Perik-nek nagyon szép CBR600F4-e van, hogy Krissal se maradjon ki.
Köszi Srácok! Remek kis délután volt!
Eddig akkor van egy Rétesevő hely, és a "lemegyek sörért"-et is el tudjuk motorral intézni (lásd Zámoly).
Honnan indultok?
Na közben kell futnom egy Vác kört, kihagyhatatlan vételem van...