A kék is szép, mi a bajod vele? Amúgy naked lesz, ugye?Hűű, de jó a bukócső, konzol, doboz verzió! Új paci.... juhúúú
Akkor ne igyunk előre a Medvebőrre, szal majd utána grat!
Szerintem jövő hét eleje.
Ezüst (szürke). Állítólag (!) nincs is már csak "bilikékben". Ugye már csak K7-est gyártanak, abból meg idén nincs ezüst. Persze a "jó lónak nincsen színe"!
A végleges tárgyalásnak még nincs vége. Vagy bukócső, konzol, doboz, kesztyű, meg még valami, vagy az árból enged ugyanannyit. Az utóbbi nekem jobb. De majd meglátom.
Ebédidőben vittem vóna a lóvét, de ebédidőztek Ők is!
Hogy milyen emberek vannak!? ( Egyébként rendesek.)
Teddy! Olvastam régebben hogy tudsz (vagy csak tudtál) szerezni plexit a gépre! Érdekelne hogy tudnál-e még ilyet szerválni és mennyiért? Füstszínű vagy átlátszó kellene....
Akármelyiket választod, mindegyik jó
pláne az uj
Végülis ezt a motort még nem találták ki: könnyü 165 kg,kényelmes, hosszu turákra is, utasnak is, jó szélvédelem, jó gyorsulás 3mp/100-on, 200km/h végsebesség,rengeteg paci, de a forgalmiban csak 35 szerepeljen, fogyi 4 liter körül, jó hangja legyen stb.......................
Köszönöm mindenkinek a véleményeket! Rendes fijúk, jányok vagytok!
Gyakorlatilag már eldöntött dolog.
Biztosan van még szebb-jobb, olcsóbb, drágább, nagyobb...stb.
Nekem most ez jön be legfontosabb szempontok figyelembevételével.
Főként: Kívülről-belülről olyan nekem valónak érzem.
Jó kis gépecskék! Akármibe lefogadtam volna, hogy újat veszel végül! Még írni is akartam délelőtt ezt neked!
SV? hát az aztán szerintem nem kényelmes. És azt mondta, hogy fontos szempont hogy Zsuzsának is kényelmes legyen. Na ez pont nem az a gép. Viszont gsx750-et nem néztél?
Használtban nem gondolkocc?
Ezeket a hozzászólásokat láttad a fórum-oldalon?
Motorbontók:
Pepe.ma 00:36 válasz erreFigyi...mondanám Jánoshalmát (06-77-402 539) is,de az erősen a déli határ felé van...de ha van nekik tank,elküldik postán is,nem olyan nagy összeg.És meg lehet bízni bennük,én még sosem voltam ott személyesen,mindig postán rendeltem,(nem kevésszer) sose volt semmi gond. | előzmény
:06-24-486-129 Lakihegy:06-24-475-383 Red Baron,Törökbálint:06-23-418-350 Vecsés:06-20-357-41-60 Csöm ör,Burmi:06-30-951-06-44 | előzmény
Mg van egy ilyen topik is, hoyg motorbontók. Rákerestél már? Amúgy nem lehet átfényeztetni? Nem olcsóbb? Amúgy szvsz nem naon lehet idomot találni, mert az sérül egy esetleges esésnél.
Szerintem is jó vállasztás a Bandit, akármelyik (de az SV is).
Fontos hogy ne legyen nehéz a gép .Az enyém 198 kg és sokszor már az is sok, bár én elég sokat megyek utassal (bár az erejének meg se kottyan). A lóerő nem számit, mindegyiket meg lehet szokni, a keveset is.
A Gsxr 1000 az tényleg, ahogy mondod,azzal nem lehet utazni csak száguldani, hogy minnél elöbb túl legyél az uton
Az oldalidot szerintem javítasd ki, mivel annyira nem sérült a képek alapján (láttam már darabokból összerakott idomot, nem is látszott rajta hogy valaha is sérült)!
Jó választás, bár én az elsőt választanám , vagy valami nakedet: FZ6, Z750 stb., persze mindegyikből a csupaszt. A GSR nekem nem jön be, a hangja viszont fasza...
Szerintetek hol lehet szerezni 2004-es kék F-re bal oldali idomot? :(
Emellett még szintén a bal oldlara kellene az a műanyag SUZUKI feliratos kör alakú lapocska is. Meg nem mondom mi a hivatalos neve.
GSXR 1000 - (poénból), gyilkos, kényelmetlen, nekem még nagyon-nagyon sok.
GSR 600- csinos, kezelhető, sportos, de két személlyel, csomagokkal túrázgatni nem ezt képzelem.
GSF 600 S K3- Egész tetszetős, valami ilyesmire gondoltam. Kicsit talán nehézkes.
CBF 600 S 2006.- Csinos, újszerű, kényelmes. Eléggé "pokémonos" az első lámpái miatt.
FZ6S 2006.- Csinos, kényelmes. Nagyon "pokémonos" az eleje. Valamivel drágább mint a többi.
DL650 V-Strom (a nagy álmom) Nagy csalódásom. Nyomatékos, nagyon kényelmes, de nekem inkább nagyrobogóra hajaz. (Majd, talán, ha nyugdíjas leszek.)
GSF 650 S K6 újonnan, most ez kell nekem, meg kb. eddig enged a tudásom, no meg a bukszám
Sajnos a GSF1250 S-t nem állt módomban kipróbálni. Azt hiszem, az lesz a tökéletes. De talán majd a következőnek.
Remélem senkit nem bántottam meg a rövid, szubjektív véleményemmel.
Van rá vevő?
És miket próbáltál, mik a tapasztalatok?
zsoké: én is így gondoltam! Mint SO-éknál!
Eszembe jutott, amikor megyek az MO-son , vannak világító-figyelmetető táblák. Az szokták kiírni, hogy "Kösse be biztonsági övét!" vagy vmi ilyesmi. Mindig olyan jót nevetek....
Nem mehettem szombaton egyrészt, mert a picikém karanténba került az új tulaj részére való állagmegóvás élrdekében. Másrész pedig, egyebek mellett jártam az országot az utód kiválasztása okán.
Kipróbáltam jó pár típust, használtat, újat.
Halihóóó! Jöhetté vóna tejis gurulni velünk, mert tényleg jó kis hákágé-túrácska lett belőle. már csak a lángosozás, beherezés, borozás hiányzott belőle!
Mi vót oly sok, hoyg tiszetletedet sem tetted piciny fórumunkon?
Én nem ebédeltem! Ide hozhattad volna a lóvét!
A kék is szép, mi a bajod vele? Amúgy naked lesz, ugye?Hűű, de jó a bukócső, konzol, doboz verzió! Új paci.... juhúúú
Akkor ne igyunk előre a Medvebőrre, szal majd utána grat!