Lenne egy kérdésem: Azt vettem észre a motoron hogy ha eléri a 8000-9000-10000es fordulatszámot akkor mintha egy pillanatnyi kihagyás lenne a motorban, főleg a 3-4-5. sebességi fokozatban(6.ban még nem mertem olyan gyorsan menni:P)Mi lehet ennek az oka?
Brrrrrr....! A zene rémálom! Legalábbis az a buzernyákos Republic! De az utána jövő "bacilusos húgyos" sem az igazi! A többi "futottak még" kategória, elmegy.
Azoknak ajánlanám ezt a képet, akik úgy gondolták, nem olyan jó a Renault nap a Hungaroroingen.
Ott lőttem tegnap. Lehetne jobb is, de azér" amatőrtő, bridge géppel nem rossz.
Nát bed túra! :)
Nézegetem ezt a szerpentines részt, de sajnos a Blues Company elég zavaró alatta.
Inkább valami elszállós, dallamos zene kellett volna. Be is raktam Gary Jules Mad world-jét, mivel az - nekem - pont jó alá.
A diszitő elem miatt nem fogják visszadobni.......
amugy ragaszd vissza........ajánlom az FBS ragasztót.......
Mellesleg milyen? ÚJ? vagyis a szürke? Mert az ha nagyon de nagyon kell akkor mondj egy árat és ldom neked...... megvan mind a kettő, de abból az egyik ugye sérült......
Lámpa?
Azzal mi történt?
Az is van egy - az eredeti....de azt nem adom el.......amugy a vatera, teszvesz tele van vele....vagy a Motorobontzókban is dögivel áll....10-15.000-ért.....
Köszi a segítséget!
igazából a lámpát kéne kicserélnem, meg a blokkról leesett a suzuki feliratos diszitő elem. Pénteken viszem vizsgáztatni és azért kellene gyorsan pótolnom...
Szerintem megszakad a kapcsolat, mert betudtam lépni.......
1től.....141-ig le is szedtem a képeket........ha több van (ez csak kb 100mb) akkor azt töltsd fel még......
Én is ezt tettem:-)
Pucolás.....fújás, olajozás....... a dekni alatt megint összegyült egy kis kosz:-)))))
Azt szépen felkerültek az új matricák is:-)a plexire hiszen vettem párat:-) (Vintgar, Vrsic, Minimundus)
Most meg épp varrogatom a Vrsic hágós felvarrót a kabira, hiszen ritkán járok ilyen magasan:-)
Az érdekes?
A 44-es kanyarban 1300m-nél durant a fülem......de lefelé már nem:-)
JA!
Aki erre menne:-)
49 db hajtűkanyar........ Abból ha az olaszoktól megy akkor a 49-es az első a csúcson (1611m) pedig a 30-as van.....
felfelé királyság! Kivéve ha velem jön, mert Mi rongyááztunk:-))))))
Lefelé viszont 30....29...28....1 MACSKAKÖVESEK a kanyarok:-).......
Mint mondom ezek HAJTŰKANYAROK! 180 fokkal és néhol 3-4-5m-es szintkülönbséggel.....
A többi kanyar aszfaltos, de max 90 fokosak:-)
Ez a 3-as kazin van....vagyis kb holnap este kerül fel az is:-)
Lenne egy kérdésem: Azt vettem észre a motoron hogy ha eléri a 8000-9000-10000es fordulatszámot akkor mintha egy pillanatnyi kihagyás lenne a motorban, főleg a 3-4-5. sebességi fokozatban(6.ban még nem mertem olyan gyorsan menni:P)Mi lehet ennek az oka?
Válaszaitokat előre is köszönöm!