Alig látszódik a pilácsod. Szombaton néztem, de olyan mintha lámpa nélkül jöttél volna. Szóval állítsd feljebb szentem, hogy a sok vakegér észrevegyen időben!
Szerintem mindegy milyen a spray, csak kenve legyen a lánc.
Más egy sportmotor mert ott a ragacsok a nagy fordulaton hamar lerepülnek, ezért ott jobb(számit) a száraz, teflon.
Mondjuk az nekem se tetszik hogy a ragacs vonza a koszt.
Vezérmű.... csörög-kattog-idegesítő hangja van.
Tömítés: a szervízesem pasztázta, de megint szivárog és már tiszta gány a blokk tőle. Illlenkor mi van? ingyé kéne cserélniük, hisz nem votl elég a pasztázás, de azé persze pízbe került. Eccerűbb lett volna már a múltkor cserélni, nem? Amúgy ez mennyibe kerül sacc?
Először a kúton akartam venni, ott 3200ba adták. Inkább visszatettem. A kúttal szembeni boltban megvettem kicsit olcsóbban. Szerintem ez az egyetlen normális spay....
Ez a helyes hozzáállás! Neked ez kell megcsinálják és kész, csak határozottan.
Bár ugy tudom a vezérműlánc az olajban forog az nem tud koszos lenni- szerintem (max elkopni, de ahhoz nagyon sok km kell) A tömités az tényleg kell rá- elötte ki szedte le? mert annál kéne reklamálnod
Hát nem tom... Olyan erős a kuplungja, hogy a másfél óra vezetés után kész volt teljesen a kezem. És váltani is nehéz volt vele.... Meg különben is....
Életemben először ültem Simon szombaton. NAgyon fura volt, vszeg nem túl jó állapotnak is örvendett, de büntetés volt mindenesetre a gép...
Még szép, hogy ennyi gondoskodás után műxik minden rendesen!
Kérdésem: most lenne aktuális a szervízem. Megvettem hozzá a cuccokat, mindent. Nem néznek ki a szervízből, ha így odaállítok? Mert akkor csak a vezérműláncot kell tisztítaniuk/állítaniuk meg ugye az óradíjat fizetem ki. Ja, meg szelepfedéltömítéscsere. Plíz help mi...
Hihetetlen milyen egy banda vagytok!
Ha hideg van az a baj, ha meleg van az a baj.
Ha odabann nem tudtok aludni, bújjatok be a fagyasztóládába. Ott nincs meleg.
Én jól alszom, pedig battán is meleg van.
Jó reggelt!
Hűűű, de sz@r világ van a "kövérekre"... már megint alig aludtam az éjjel. Ez a meleg kikészít. Legalább a motort nem kell sokat melegíteni!
Azt hiszem át kell térnem éjszakai üzemmódra, ha ez így marad.
Galaskog: örülök, hogy segíthettünk, de ez egy ilyen jó kis fórum, amikor én jártam hasonló cipőben, nekem is egyből segítettek.
Ülés alatti hely? Erik64, Neked már a csepp alakú idomod van, abban tényleg több a hely, mint a régiben, én is alig tudtam ide-oda bepréselni valamit, persze nekem még a riasztó is levesz a helyből sokat. Az izzókészletet én szétbontottam, és az izzókat egyenként dobozolva, nejonba csavarba raktam hátra két gyertya társaságában a lámpa felé, eü-csomag oldalra az idom alá, másik oldalra törlőrongy. A defektjavítót is lehet bepréselem, köszi a tippet Erik, bár már a fentiekhez is ki kell pattintanom és kicsit lehúzni az idomot, olyan kicsi a rés. Még gondolkodtam a múltkor, hogy a légszűrő közepén a lyukba is rakok pár szerszámot, de aztán elvetettem...
Fekete régi, de nem is ez volt a fontos hanem a lámpa bura.
De szerencsére sikerült találni.
Azt a kis díszítőt meg majd találok valahol, ha valakinek nem kell, szóljon! Az árban megálapodunk.
A banda nem lusta volt, csak hulla fáradt! Szerettünk volna menni, de az álommanók közbeszóltak! Olvastam, hogy Niki vizsgázik, én is drukkoltam neki! Add át neki őszinte gratulációmat!
Írtam, iwiw-en neked egy szép kis beszámolót! Te akartad!
Az ui-ban megfogalmazott fenyegetés második részétől pedig nem félünk! Gyertek nyugodtan!
Már akartalak hiányolni! Még jó, hogy megjelentél újra, így nem kellett a hiányérzetemnek hangot adni!