Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szervusz Tisztelt !

Már akartalak hiányolni! Még jó, hogy megjelentél újra, így nem kellett a hiányérzetemnek hangot adni!
Nyomatom a kacccsolót mindenképp.
!

Örülök, hozzájárulhattam az örömszerzéshez!
Bocsi a kései reagálásért! Kicsit sűrű volt az utóbbi pár nap.

Hi Mindenkinek!

Látom, irigylésre méltó szombati gurigátok volt!

AKKOR MENJ REFIVEL NAPKÖZBEN!
Hi Nyuff!

Tekerek rajta egyet. Szombaton sötétben jöttem haza... pont oda világított, ahova kellett. No, majd arany közepet keresek!
Teddy-koma!

Alig látszódik a pilácsod. Szombaton néztem, de olyan mintha lámpa nélkül jöttél volna. Szóval állítsd feljebb szentem, hogy a sok vakegér észrevegyen időben!

A szelepfedél tömítés 5-6ezer között van a biker-world-nél 5900ft!
Szerintem mindegy milyen a spray, csak kenve legyen a lánc.
Más egy sportmotor mert ott a ragacsok a nagy fordulaton hamar lerepülnek, ezért ott jobb(számit) a száraz, teflon.
Mondjuk az nekem se tetszik hogy a ragacs vonza a koszt.
Vezérmű.... csörög-kattog-idegesítő hangja van.
Tömítés: a szervízesem pasztázta, de megint szivárog és már tiszta gány a blokk tőle. Illlenkor mi van? ingyé kéne cserélniük, hisz nem votl elég a pasztázás, de azé persze pízbe került. Eccerűbb lett volna már a múltkor cserélni, nem? Amúgy ez mennyibe kerül sacc?
Először a kúton akartam venni, ott 3200ba adták. Inkább visszatettem. A kúttal szembeni boltban megvettem kicsit olcsóbban. Szerintem ez az egyetlen normális spay....
Ez a helyes hozzáállás! Neked ez kell megcsinálják és kész, csak határozottan.
Bár ugy tudom a vezérműlánc az olajban forog az nem tud koszos lenni- szerintem (max elkopni, de ahhoz nagyon sok km kell) A tömités az tényleg kell rá- elötte ki szedte le? mert annál kéne reklamálnod
Akkor te is olcsón vetted. Amúgy 2000 pengő.
Hát nem tom... Olyan erős a kuplungja, hogy a másfél óra vezetés után kész volt teljesen a kezem. És váltani is nehéz volt vele.... Meg különben is....

Életemben először ültem Simon szombaton. NAgyon fura volt, vszeg nem túl jó állapotnak is örvendett, de büntetés volt mindenesetre a gép...
Én tegnap vettem Castrolt, 2400ért. Mennyi az az olcsó?
Tibkin, földim, merre vana falunkban olyan, akire rábízhatnám a GS-t?
Még szép, hogy ennyi gondoskodás után műxik minden rendesen!

Kérdésem: most lenne aktuális a szervízem. Megvettem hozzá a cuccokat, mindent. Nem néznek ki a szervízből, ha így odaállítok? Mert akkor csak a vezérműláncot kell tisztítaniuk/állítaniuk meg ugye az óradíjat fizetem ki. Ja, meg szelepfedéltömítéscsere. Plíz help mi...
Én mindig azzal megyek ami a legalkalmasabb, igy évi 25 e km-t autoval 5 et nagymotorral 5 et robogóval.
Hehe ez több mint amennyit te mész
Jó reggelt! (ásítószmájli)

Miért ott voltatok?

Kell valakinek Castrol láncspré óccójé?

Hihetetlen milyen egy banda vagytok!
Ha hideg van az a baj, ha meleg van az a baj.
Ha odabann nem tudtok aludni, bújjatok be a fagyasztóládába. Ott nincs meleg.
Én jól alszom, pedig battán is meleg van.
Üdv!

Nem csak a körvéreknek szar, hidd el! Alig tudtam elaludni.....

Belefért a cucc az ülés alá! Az EÜ csomagot a szerszámoshoz raktam, az izzóknak meg csináltam egy tartót motor gumi belsőböl és oldalra került.
Jó reggelt!
Hűűű, de sz@r világ van a "kövérekre"... már megint alig aludtam az éjjel. Ez a meleg kikészít. Legalább a motort nem kell sokat melegíteni!
Azt hiszem át kell térnem éjszakai üzemmódra, ha ez így marad.
Hali!

Galaskog: örülök, hogy segíthettünk, de ez egy ilyen jó kis fórum, amikor én jártam hasonló cipőben, nekem is egyből segítettek.
Ülés alatti hely? Erik64, Neked már a csepp alakú idomod van, abban tényleg több a hely, mint a régiben, én is alig tudtam ide-oda bepréselni valamit, persze nekem még a riasztó is levesz a helyből sokat. Az izzókészletet én szétbontottam, és az izzókat egyenként dobozolva, nejonba csavarba raktam hátra két gyertya társaságában a lámpa felé, eü-csomag oldalra az idom alá, másik oldalra törlőrongy. A defektjavítót is lehet bepréselem, köszi a tippet Erik, bár már a fentiekhez is ki kell pattintanom és kicsit lehúzni az idomot, olyan kicsi a rés. Még gondolkodtam a múltkor, hogy a légszűrő közepén a lyukba is rakok pár szerszámot, de aztán elvetettem...
Hali!

Fekete régi, de nem is ez volt a fontos hanem a lámpa bura.
De szerencsére sikerült találni.
Azt a kis díszítőt meg majd találok valahol, ha valakinek nem kell, szóljon! Az árban megálapodunk.

Köszi mindent Blue
A banda nem lusta volt, csak hulla fáradt! Szerettünk volna menni, de az álommanók közbeszóltak! Olvastam, hogy Niki vizsgázik, én is drukkoltam neki! Add át neki őszinte gratulációmat!

Írtam, iwiw-en neked egy szép kis beszámolót! Te akartad!

Az ui-ban megfogalmazott fenyegetés második részétől pedig nem félünk! Gyertek nyugodtan!