Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk Miskolcon az Esson 276.-
Grat hozzá!
Én tudom mi hajcsa! A 300 Ft-os benzin!
nem tom
Gratulálunk, örülünk az örömödnek!
De mégis mi hajtja?
Sziasztok

Éljeeeeeeeeeen ma mentem megint a gépállattal 20 próbakilométert.

Minden ok semmi szivárgás.

Cserélve lett a hengertalp-, hengerfej-, szelepfedéltömitések, a tőcsavar tömitőgyürük, szelepszárszimmeringek. Be lettek a szelepek csiszolva, és mindegyik szelephézag be lett állitva.

És müködik!

De mi hajtja?
He he he.......csak 34...mégis többet megyek mint TE ....nem sokkal ....csak évenete ugy 3-4-5x annyit

És éppen ezért nekem jobban megéri + 5000ft-ot ráfizetnem egy erősebb láncra de azzal elmegyek 2 évig.....
Az enyém is, úgyhogy befér!
Kösz a képeket, értem! Valamivel kisebb oldalt a hely a régi tipuson, de holnap megoldom valahogy! EÜ csomagom az normál A-s, izzókészletem meg "TESCO GAZDASÁGOS"!
Jobboldali müanyag borításban ,defektjavító, a baloldaliban tarcsi olaj, vagy bármi más, mert még így is rengeteg hely van! Mint a mellékelt ábra mutatja.
Wáá jó szöveg!

Én a hétvégén voltam a Balatonboglári Full-Gas-ba és elég korrekt ajánlatot tettek! (-100e ft az árból + 70e ft értékben választhatok ajándékot) asszem megvan,hogy honnan szerzem be a fekete változatot.(gs500)

Mennyi most erre a motorra a teljesítmény adó? (gs500) és a biztosítás? (teljesen 0-ról)

ÜDv APS
Az üléstartó bakok között van az eü csomag, mőgötte a kapaszkodó alatt az izzókészlet, alatta pedid a gyári szerszámkészlet. Minden persze neylonba, mert esőmenő vagyok mióta AKMT-s lettem!
Miért,mekkorát vettél?
Csak nem az autósdobozt?
Jó estét! Lenne 1 roppant fontos kérdésem! Hogy a picsába lehet az ülés alá begyömöszölni az EÜ csomagot meg az izzókészletet? Nem akar sikerülni
Blue tudtommal a Tied 35 lovas nem ? akkor meg ölég az a 40 lovas lánc
N.Tibire meg rám már nem is emlékszel, hogy ott voltunk Nikinél....? Na szép mondhatom
Bár mondjuk arra sem emlékszel hogy elköszöntél, úgyhogy végülis elnézhető a dolog
JA!

De ha rám halgatsz akkor a DID 520VM-et veszed......

A Sima 520V-s csak 40LE-ig jó.......és ugye ezzel szerelik a marhák a 48 lovas gépet is
Köszi cimbik a szombatot! Jól esett,h gondoltatok ránk!
Vizsgáld meg ezt!
link
Azért van az a lány, akinek jól áll.
Ezt találtam a nagyvason, pont ezért kérdem!Mert az évjárat nem stimmel!
Nézd meg a www.nagyvas.hu-n vagy biker-world.hu-n esetleg írj mailt a info@pinkmotors.hu-ra, régebben a TZRre nálluk találtam a legolcsóbban láncszettet!
Hozzáértők!

DID 520 110 szemes lánc kell nekünk, elöl 16, hátul 39 fogas lánckerékkel?

2004.es a Gs!
Szerintem ellenkezőleg: alacsony, jól leér a lábad, nem kell sürün váltogatni, gyorsan meg ugyse megy, meg döntögetni se lehet- akkor tehát lánymotor .
Egyébként a GS a legjobb tanulómotor annál már csak az MZ jobb- de nincs nagy külömbség és ugye az nem elég a nagy A-hoz
Ilyesmin is tanultam vezetni, csak az 450-es volt. Pasimotor....