Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Odabasz....
Bazi nagy klasszikus bringa!
Egy igazi görög félisten!
Szia! (integetősszmájli)

Lusta banda!
Kár, h nem jöttetek! Vicces volt, hogy a kezdeti 3 főből lettünk asszem 10-en, és a végén még Budék is csatlakoztak, úgy hogy megleptük őket Budéknál. Épp melegítették a mocijaikat, szóval nagyon jól jött ki!

délután meg Teddyvel elmentünk Nikihez és ott drukkoltunk neki a vizsgáján! Persze elég meleg volt a mocisruciban ehhez!

Na, mesélj milyen volt! Lehet priviben is, hogy ne untassuk a sminkelős részletekkel a pasikat!

Pusz

ui: megyünk máskor is arrafelé! Meg felétek!
Nyuszi!

Mi is szivesen mentünk volna Veletek Esztergomba, de valahogy az alsó felem nem kívánta a motrot szombaton. De sebaj, remélem leszek még eleget E.gom-ban. És persze Veletek is, gurulásokon.
Sziasztok!

A szlovén egységnek welcome home :)

Más

Szerintetek hol lehet szerezni 2004-es kék F-re bal oldali idomot? :(
Emellett még szintén a bal oldlara kellene az a műanyag SUZUKI feliratos kör alakú lapocska is. Meg nem mondom mi a hivatalos neve.
lükenyúl
Erre a titulusra elösször rá kell SZOLGÁLNI addig légyszives ne használd.
1- bántó
2- ne legyél negativ
3- aki felismeri ,hogy tévedett az nem lüke
4- a nyul okos állat , (....... a világra)
Vagy csak jobban kéne kipilláznom a szempilláim alól, és akkor nem lenne probléma. lükenyúl
A távgyógyítás tökéletesen sikerült (Karbi kocogtatás, benzinfolyás ellen )
Köszönöm Tibkin és GSTeddy segítségét az öcsém nevében is. (Aki ma reggel a műtét után hazaért.)
Üdv:
Galaskog
(Amugy 81"-es GS1000L boldog tulaja )
T. NYUSZ
"Úgy látszik Zümit eléggé megviseli a nagycsoportos foglalkozás. Lehet, hogy nem kéne ekkora bandával mennünk"
Zümi nagyon rakoncátlan szigorubban kellene bánni vele (szerintem),nem a létszámot csökkenteni
Integet a buszmegállóban várakozó kacér és felettébb rövidszoknyás leányzóknak!

Az ott egy BUSZSÁV! Nem emlékszel?!
Teddy itt mit csinál a záróvonal másik felén?
Néhány kép a szombatról:
Csatlakoznék, a szombati kör tényleg nagyon jó volt.
Ahhoz képest, hogy 2-en vagy 3-man voltunk hét közepén, elég jól összejött a nép.

A szelephang kifülelését köszi, (már nem tudom kinek) én is gyanakodtam,c sak nem értek hozzá.
A héten elviszem egy valai szerelőféléhez. Ajánlat? Tibkin, Te hova viszed, a kerületben valahová?

Nyuszi,
Nekem érdekes volt, mert még nem voltam Ringen versenyen, a Gold tribünre meg valószínűleg az életbe el nem jutok F1-en. Voltak még régi Rönyók, azok is kőröztek, az érdekes volt. Mégane kupa is volt, azok is zúzták egymást. Zsótti is ment kb. 6 kört egy F1-es autóval, abból 4-szer bemondták a nevét, amikor a célegyenesbe ért, elég vicces volt. "Az első és egyetlen magyar F1 pilóta" Volt kemény 1 pontja, hahó, Talma meg épp vezeti a pontversenyt.
Egyébként volt sokminden de mi csak 3-4 órát voltunk ott és akkor versenyt néztünk. Amúgy lehetett vezetéstechnikai pályán menni, meg mindenféle hasonló jókat csinálni.
köszi mindekinek
No, használt a tesónak a távgyógyítás? Remélem életre tudta kelteni a GS-t!
Hali!
A karbi repedés óta, nem volt semmi gond vele. Nyári gyakszin voltam a K&H-nál, el voltam tűnve....de mostmár itt vagyok !

Tegnap majdem baleset történt előttem Orosháza-Szentes között! Elől ment egy busz, mögötte egy VW Polo. Mikor utolértem őket kanyarhoz értünk ezért nem tudtam előzni. A kanyar után a Polo-s kirakta az indexet és elkezdett előzni én a sávomban maradtam, amikor belenézek a visszapillantóba és egy ZXR-750-en zúg el mellettem. Nem figyelte hogy az autó már épp előz, centiken múlott hogy nem ütköztek. És most nem az autós volt a hibás!
Az Ördög maga szép gyűjteményt készített. Itt az Orákulum a témában! Ha innen nem talál elég infót...

GS-ről rengetegség
Sziasztok!

Üdv a Nagy Túrázóknak! Örülök, h egyben hazaértetek! Remélem lesz időm a közeljövőben megnézni a kép+filmanyagot a túráról!

Fiúk-Lányok! Köszi a szombati gurulást! Szerintem nagyon jó volt, főleg, amikor Budékhoz értük, és ők már motort beizzítva "vártak" minket. Tudat alatt persze!
köszi a drukkot, Nikinek sikerült a rutin, nagyon ügyes volt. Nem is mertük odanézni, nehogy elronccccsa a köreit!
Úgy látszik Zümit eléggé megviseli a nagycsoportos foglalkozás. Lehet, hogy nem kéne ekkora bandával mennünk?

ui: zsoké: naon állat lett a kép! Végül mi nem mentük a Ringre főni/sülni, hanem a strandot választottuk. Votl vmi érdekes ezen kívül?
Csőőőő Robee!

Már ezer éve nem írtál hozzánk! Végül is bevált a GS a kezdeti nehézségek után?
boncterembe nézz be.........ott is van pár leírás.......

Robee linkje egy kicsit lehúzos szerintem.......
Köszike, már megcsináltam rögtön az előző hozzászólás után. Jó kis tárhelyem lett, mindjárt fenntvan az a 350 mega.
Még1x köszi a tippet
Tudnátok egy pár szót mondani erről a gépről? Haverom akar venni, és érdekelne róla egy pár dolog, mondjuk úgy minden ami eszetekbe jut, fogyasztás teljesítmény(gyorsulás, utazósebesség, végsebesség),
meg hasonlók, pl megbízhatóság szervízigény.
Előre is köszi.
Most már nincs ilyen.....

Nekem max 24kbps-el megy fel...lefelé meg a szolgáltatással együtt.......
Az tény hogy egyszerre csak 1 feltöltés lehet, de ugye ez szerintem értelemszerű, hiszen a TE, ÉN, Ő tárhelye.....

Ha te regizel akkor ugyan azt kapod amit Én.....vagyis semmivel nem vagyok előrébb.......
"Perpatvart okoztam, kérek vattacukrot!"

Nem azt mondtam, hogy bármikor is bárkire hallgatnod kéne, amikor a saját videódat készíted, az legyen olyan, amilyennek jónak látod.
Csak azt mondtam, nekem a kanyargáshoz lájtosabb zene jobban ment. Meg is oldottam, no problem.