A Hollósnál 2-3 nap és megvan......
Én nem nagyon foglalkozom használtal - kivéve ami darabszámos.......de amitől a motor megy azt Én újban ajánlom! hiszen azzal számolhatsz, de egy használt?
PL: Hátsó lengéscsillapító.....
Használt 30-35.....az új 61.
Igen ám! de honnan tudhatom hogy a használt mennyire használt és mennyit bír ki?
Lehet hogy megveszem és fél év, 1-2-3-4-5-6000km múlva kuka......az újjal meg megint elmegyek 65.000km-ert
Tank ügyben meg bármelyik karosszérialakatost kérdezd meg....
Ha nem éles a luk, akkor ráhegesztenek egy pálcát és kihúzogatják.....vagy egyébb módszer.......
90 perc mig bevittem......300perc a szerkesztés, mentés:-)))
Most konvertálom NETképesre:-))))
Vazze, a szerpentinezés nagyon állat lett Klagenfurt és a Szlovén határ közt:-) Csak az a busz nem kellett volna oda:-) Még most sem értem hogy Nanóék hogy tudták kielőzni:-) mert biza a kanyarban mindkét sávot foglalta:-))))
Szóval ha minden igaz reggelre fent van az 1-es kazi:-)......és még van 3:-)
Blue!
Még mindíg mennek a képek az Ftp-n, de én már nem várom meg a végét, bebújok az asszony mellé!
Úgyhogy nem hívlak ha végez mert még csak a felénél tart!
Klassz volt a vidi, mi is jót röhögtünk!
Köszönöm a dicsérő szavakat a víreimről! Szerintem is szépek!
Jó éjt!
Mi tegnap 700 körül jöttünk, szerinted a mi hátsónk mennyire volt kocka? De még ez is belefért, olyan szép helyeken jártunk, hogy csak na! Sokszor hiányoltunk ám!
Nagyon jó kis vasacska!Imádom. Persze a tietek is nagyon jó,de az az R az kell oda!Bizonyíthatom,hogy amit tőlem kapott,simán kiröhögött és nagyon bírja!Tehát ha nagy leszel és ügyes akkor vegyél egyet!
..már pedig miért ne lennél az!Nem igaz?
Most este 9kor nem volt itt valaki közületek almádiban a Shell kúton?Tele volt GSel
Teddy is hazaért a mai feletébb kellemes programról. 560 valamennyi kilométer lett a vége... kicccsit elültem a seggem!
Olvasok még kicsit belőletek, azán akkora durmolás lesz itt, hogy csak na!
Szétkaptam a mocit, pucolgatom......azt gondoltam rámérek......
12,3 alapban.........
Ha ráadom a gyújtást ez szépen megy le.........11,5-ig mértem:-) (de ugye ez V)
Inditás.......leeset 9,8-ra majd vissza......
és biza 12,8nál feljebb nem is megyen.......pedig ugye a nagykönyv szerint 13,2-15,2V közt kellene hogy legyen.....
Persze lehet hogy az akku a gyenge és ezért?
No mindegy:-) Pöcc-röff indult ugye kivéve a Zlatorog kempingi 8 fokot:-) Szóval valami van töltés ügyileg, csak nem a max.....
Szoval akkor a menetrend ez volt: Szentendrei ut- Szentendre- Lepencevölgy-Esztergomb némi szendvics és trécs- Piliscsaba Budymikkék üdvözlése - Üvegtigris-Budaörs
Létszám 8 GS+1Yami+ Budék= 12 fő
Jó volt ennyi büszke GS-est látni egy kupacba , de azért nekünk is megvolt az egy főre eső átlagos ccm.
A Hollósnál 2-3 nap és megvan......
Én nem nagyon foglalkozom használtal - kivéve ami darabszámos.......de amitől a motor megy azt Én újban ajánlom! hiszen azzal számolhatsz, de egy használt?
PL: Hátsó lengéscsillapító.....
Használt 30-35.....az új 61.
Igen ám! de honnan tudhatom hogy a használt mennyire használt és mennyit bír ki?
Lehet hogy megveszem és fél év, 1-2-3-4-5-6000km múlva kuka......az újjal meg megint elmegyek 65.000km-ert
Tank ügyben meg bármelyik karosszérialakatost kérdezd meg....
Ha nem éles a luk, akkor ráhegesztenek egy pálcát és kihúzogatják.....vagy egyébb módszer.......