Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blue!

A regisztrációval csak egy problémám van. Én egyszer már regeltem az extrán, de az a gond, hogy korlátozva van az ftp-s feltöltés és letöltés sebessége. A te regednél, ilyennel nem találkoztam, ezért gondoltam hogy oda egyszerűbb (kb 5x gyorsabb volt). Én azt hittem, te erre a tárhelyre előfizettél. De ha nem így van, sok gondtól megszabadítottál, mivel rendszeresen problémám hogy a képeket nem tudom hol elhelyezni úgy hogy egyszerűen és gyorsan bárki hozzáférjen!

Köszi a tippet, már nézem is...
Zimacs! Mizu a vassal? Nagyon rég óta nincs hír rólatok. Nálad van-e már?
Annyi időd már nincs, hiszen addigra vissza is jövünk... akárhonnan!

K..va meleg van. Nem bírok elaludni.

Vidiózok még eg kicsit!
Amugy teljes a vidi.....kész van mind a 4
Teddy!

még nem tudom:-) Hiszen lassan jön a mélyen zsebbe nyúlás......
Lánc, lengéscsillapító.....kapásból egy százas.......

Ha nem görög akkor Ausztria......

Nekem ez a Whörti tó nayon bejött és ahogy néztem a térképek iszonyatosan sok láttnivaló van a környéken, szóval ha nem Görög, akkor csillagtúrás osztrák túra várható......

Közpen pedig át-átlehet ugrani hágózni hiszen a Vrsic (ahol voltunk) és a Mangart (ahol Nano és Beard volt - havas útak) azok 1 nap alatt lenyomhatók......

de ugye ennek edöntésére van még 365 napom:-)
Goliát!

Ez a Ti túrátok volt:-)))
Szóval nekem nem sok közöm van most hozzá:-)

Tárhely ügyben regisztrálj egyet az EXTRÁN........és akkor azt úgy kezeled ahogy szeretnéd (kb 2 perc alatt kész)
De ha mutatni akarod a képeket akkor ajánlom a kep.tar.hu oldalt, ami rögtön fotoalbumba rendezi neked
Üdv mindnekinek!

Niki rutinvizsgája siekrült, bár erről Nyussz és Teddy többet tudna mesélni:) Én csak 1-2 jól sikerült fotót láttam, ami a vizsga után készült:)

A HKG sztem is nagyon jó volt, van egy rakat kép is, Teddyé is itt lapul nálam...
Blue, holnap rádcsörögnék felhasználónév és jelszó miatt, ha van még hely az FTP-n... (350 Mb)

A túrátokról már a képeket láttam, hát le vagyok nyűgözve.. (vidire még nem volt időm )
Görög érdekelne engem is, bár még nagyon messze van még a jövő nyár
Catlakozom Tibkin Mesterhez!

Valószínű, hogy a karbinál lesz valami felakadás-beakadás. Ha előtte ment, akkor csak ez lehet. A kocogtatás ajánlatos. De tényleg csak kocogtatás legyen! Egyiket is, másikat is határozottan, de ne túl erősen. Érdemes kitakarni a gyertyákat néhány percre, hogy kiszellőzzön a henger. Sokat ne indítózzanak, mert a végén akksi sem lesz... A csap pedig legyen ON, vagy RES állásban. Tibkin megindokolta, hogy miért. Járjatok szerencsével!
No, Külföldön Tekergős Banda!

Olyan sárga vagyok, mint Spongyabob... Még csak az első vidi felénél járok, de ámul az szemem! A zenére még nem is figyeltem...

Blue! Jövőre hová is tervezkedsz? Göröghonba?! Azt hiszem elkezdek félrereakosgatni!

Dorina! Ti is sokszor eszembe jutottatok. Pláne, amikor még este is toltam a melót... húúúú, de ott lettem volna veletek!

No, vidijózok tovább....
BLUE!

Ne foglalkozz a tudatlanokkal! Az ember ha jól tudom mindenevő akkor meg zabálják!
Nekem így is tetszik, pedig én egy rockállat vagyok!
Nyugi főni!
Nem bántani akarunk, a kazi csudijó, újra élem a túrát!
Ízlések és pofonok:-)

Erre tényleg csak azt tudom mondani: NEM MUSZÁLY MEGNÉZNI.......
De hadd ne nyaljam már ki mindenki seggét.....

De majd legközelebb talán közvéleménykutatást fogok tartani hogy mégis ki-mit szeret jó?

Bocs, de ezzel egy kicsit felkurtátok az agyam.................
Nem magával a zenével van a bibi, hanem a számok milyenségével!
Kiváncsi lennék mit szólnának mások ha 90 percen keresztül csak a GS hangját hallanák:-))))

A személyes taasztalatom hogy 10 perc után kikapcsolják a filmet:-)
Még Én is......
Örüljetek hogy ilyenel is szarozok......

Nem érted? Ettől a "szarozástól" akarunk megkímélni!
De komolyan.......elmehetek ám a susnyásba......
2 nap ja alig alszok, hogy minél hamarabb kész legyen.......ti meg itt szaroztok a "zene" miatt......

Kész a 3-as kazi is........Végig hegyezés......szóval végig zene.........
Volt kérdés?
Nem.....

Akinek nem tetszik alatta a zene az egyszerüen halkítsa le

Örüljetek hogy ilyenel is szarozok......
NE VEGYETEK DANONE TERMÉKET!
Ma reggel olvastam a fenti sorokat, és mivel nagy csoki és kekszimádó vagyok, szívügyemnek tekintem, hogy megosszam veletek!
Íme a továbbított üzenet:
Leállt hazánkban a Pilóta-kekszgyártás.
Ezek az utolsó Albert és Pilóta-kekszek, továbbá vaníliás karikák, amelyek a győri üzem gyártósorain készülnek. Szombaton a délutános műszak távozásával Győrben megszűnik a patinás, kontinens szerte jól ismert termékek előállítása. Közel száz dolgozó kénytelen új munkát keresni.
Csak az a 40 ember marad, aki a Negro-gyártósoron dolgozik majd, de azt nem tudni, meddig. A csoportos leépítés miatt kitelepült a helyszínre a munkaügyi központ, amely a többségében 50 év körüli dolgozóknak próbál most segíteni az állásszerzésben.
A danone nevű multi a közeljövőben be akarja zárni a Győri Keksz gyárat, így egy sor jól menő magyar terméktől szabadítaná meg a piacot.
Ez persze nem az első eset: a francia gyártó azért vette meg a Győrit, hogy mielőbb kivonja a forgalomból, hogy tönkretegye, mert a miénk. Ezt 2001-ben a daNOne elnevezésű civil bojkott akadályozta meg, egyszerűen azzal, hogy nem vettünk danone terméket valamivel több, mint két hónapig. Nem állt mögötte semmilyen párt, semmilyen nagybefolyású szervezet, ezt mi csináltuk, közönséges emberek, akiknek volt egy csöpp eszük. Akkor sikerrel jártunk.
Nem szervezett minket senki, mi szerveztük egymást.

Tisztelettel megkérek mindenkit, hogy NE VEGYEN DANONE TERMÉKET!

Ha valaki azt hinné, ez őt nem érinti, az egyszercsak végignézheti, hogyan teszik majd tönkre a Sopronit, a Szofit, a Bocicsokit, a Tokaji aszút, és még sorolhatnám. Mert ha a multik rájönnek, hogy itt mindent szabad, felvásárolják a teljes hazai piacot, és tönkretesznek mindent.

A danone joghurtokból, ásványvízből meg tejtermékekből él, amit mi veszünk meg, semmi másból. Ha nem tudja őket eladni, belepusztul.

Barátaim! Sokan vagyunk, csak tőlünk függ, hogy engedjük-e, hogy ezt tegyék.
Ja, még egy dolog, ha most mindenhol folyik a benzin, NE használj szívatót!
Újabb adag kép a tegnapi HKG-ről:

Galaskog: bár nem vagyok nagy szerelő, de hasonló hibám volt egyszer, bár nem borulás után.
Nekem akkor a karburátorban az úszó akadt föl valószínűleg, orrán-száján jött a benzin, itteni javaslatra finoman, de alaposan megkocogtattam a karburátort egy csavarhúzó nyelével, és a hiba megszűnt. A borulástól nektek is lehet, hogy ez történt. Ja, a GS500 benzincsapján NINCS OFF, vagyis ON-vákuumos, RES-tartalék, PRI-mindig nyitva. Utóbbi állás csak speciális esetben javasolt (pl. teljesen kifogyott a nafta és üres a karburátor, így tankolás után PRI-be kapcsolsz picit, így könnyebben indul), mivel akkor folyamatosan dől a benzin a karbiba, és túl is folyik. Szóval alapból mindig ON! Azért a gyertyát is nézzétek meg, anno nekem azt is beköpte az esetnél, finom csiszpapír segített.
Azért nálam nagyobb tudásúak is vannak itt, én ennyit tudok tippelni.
Fecó neked is köszi
köszi szépen a gyertyával kapcsolatos dolgot és van olyan is amielyik a legjobb?

annak tudod a tipusát?

köszi szépen
Sziasztok!
Bocs, hogy visszaolvasás és bemutakozás nélkül vágok a közepébe:
Öcsém nincs net közelben, de lerobbant a GS500-asa, holnapra kellene tudni, hogy lehet-e helyszinen nem túl sok szerelési tapasztalattal orvosolni a gondot. (Nem nála történt, így 3 forráson keresztül todok csak infókat adni ;-(
Előzmények:
Motort eldöntötték álló motorral. (Nem tudom melyik oldalra.)
- kb 25 km motorozás után leállt, nem indítható újra.
- Pri/res stb állásban is folyik benzin a tankból
- szivatóval sem indúl, csak forgatja (szikrát még nem ellenőrizte)
- DE a porlasztó túlfolyójából folyik a benzin ha a benzincsap nincs elzárva.

Köszi a gyors válaszokat.
Galaskog
Köszi a képeket!
Végre van egy "Sárga" Nyulunk is
Sziasztok!

Jó volt ez a tegnapi HKG, szép kis kör volt, bár mi, Pöstiek könnyen vagyunk, nekem össz. 170km lett a vége. De jó időnk volt, és az itiner igen "rugalmas" volt. Tényleg, a rutinvizsgáról mi a hír?
A szlovén túravideóknak még nem értem a végére, de tetszenek nagyon, jó buli lehetett, és jó volt látni újra a Miramare kastélyt, pár éve autóval jártam arra, gyönyörű a környék. Ja, akkor még eszembe sem jutott volna motorra ülni... De változnak az idők. Ja, bocs Zsoké a hazafelé útért, tényleg jobb lett volna a Lágymányosi-híd. Azt a képet viszont tényleg jól elkaptad a pályán.
A mellékelt képek a telefonnal készültek, a többi is jön nemsoká. :)