Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, nekem!
Hahó!

Aki fotómasinériázott szombaton a guruláson az feltehetné Goliathoz a képeket! Amennyiben Goliat megadja a jelszót. Holnap én is feltolom őket!

Kíváncsi avgyok a képekre!
Akkor ezek a skót atyafiak biztosan más praktikumáért hordják! Nekem most jól jönne a meleg ellen is... ezt meg ők nem tudják!
Ápolni kellene a nemzetközi kapcsolatokat... de a férfiak nem bejövősek medvének, így nem ismerkedik velük... a skót lyányok meg nem oan cépek. Kivéve William Wallas (vagy hogy írja) csaja...
Na jó, de Skóciában nem jellemzeő a 40 fok. De még a 30 se...
Ja, tudom... Keljünk fel korábban, ha Veled próbálkozunk...

Amúgy a DL-t is őszintén írtam. Kb. 40 perces változatos útvonalon keresztül erre jutottam, pedig éveken keresztül oda voltam érte, ránézésre. Nagyon tuti, ha valaki azt keresi benne.
Téged hozzáengedett a gazdija a túra alkalmával?

Hogyan tudok fellépni Blue oldalára. Azaz az ftp-s izééé. A jelszót tudom. Mi a név? nekem még akmt2 van megadva...
A skótok tudnak valamit... nincsenek ferde hajlamaim, de egy szoknyának most örülnék.
Nem vagyok "manimonomániás", így nyugodt szívvel merek fogadni! Egy tácca Nyuffin legyen a tét!
Hétvégén kánikula van, itt a lehetőség! Erik is itt lesz!

De most szevasztok, megyek dolgozni!
Én is-én is!
Nem Te tudtad előre, hanem én kűttem utólag, h Nektek megfeleljek!
Tudtam előre.
Szeva esSO!
Bocs, de ez a kis piros búra már foglalt!

De má megy is robotra , a jó kis fürdőzés után, a szenzésön vízben!

Dzsoki!
Úgy olvasom, h volt eszed fejidomost venni! Gratula.
Azért a DL-t lerobogózni, na, az télleg érdekes!
Fogaggggyunk!
Na megjött a morcogós!
Nem is hagynám itt a kis csapatot semmi pííízííír!
Tesztelek majd erőssen Ted! Maga meg szoríjjon!
Bizony bevágunk (nem pedig hozzá!) majd valami alkalmi háziszőttest!
Rajongói klubot nem nyitunk, amíg beengednek ide, meg amoda!

Majd jön a Nagy Kék Főnök mindjárt és elhajt! eSSO meg a DL fikázásáért!

Hi Viktor!

Hazai pályán végül.
Köszönöm a múltkori telefonos segítséget. Háromszor voltam ott azóta. Kicsit (nagyon) levevősnek gondolom, így a végére.
Nem akarom kiírni cégeket, Te úgyis tudod, aki meg szeretné annak elmondom szóban.

Örülök, hogy ismét egyben van a géped!

Fényképen tényleg csúnya az a kék. Élőben viszont egészen barátságos! Jácccik rajta a fény, aztán sohasem egyforma... így nem unod meg!
De az olyan türkizes. Na az nem teccik nekem. Kicsit jányos.
Szerintem a feidomos is naked. Nem? Ki van mindene.
Juhúúú bizony! Vigyorgok is! OK. Majd, ha hazatoltam.

!

Tesztelj! Jövőre én is "meghasonlok" szerintem. Ha beválik a paci (és miért is ne válna be), akkor csatlakozom a "fanklubodhoz"! Vagy "alapítok" egy SV-st ... A fogyasztása fog engem nagyon érdekelni...

Bár, ez még nagyon a jövő zenéje... nem is hallom kristálytisztán.
Medvebőrnek baromi melege van... nem kell neki folyadék... sem előtte, sem utána! Ám, egy "avatópálnkára" vevő vagyok, ha meglesz az új bringa!
Gratula Dzsoki

Melyik kereskedésben veszed?
Ja-ja. Nekünk ( -nak és nekem) úgy hozta az ismerős, hogy minden egyes Louis-os Eurora rátett 10 magyar guruló Forintot. Kb. 3 hetet kellett rá várni. Szerintem most is megy így. Valamelyik nap megkérdezem, ugyanis lehet, hogy lesz arra dolgom... vételezek egy hátsó dobozt.
Hol is van a te lakóhelyed? Békés megyében talán Telekgerendásra el tudom küldeni, vagy Mezőtúrra. Postaköltség értelem szerűen nincs, mert a cégposta elviszi. Csak mondd majd, hogy hova is.