Akkor ezek a skót atyafiak biztosan más praktikumáért hordják! Nekem most jól jönne a meleg ellen is... ezt meg ők nem tudják!
Ápolni kellene a nemzetközi kapcsolatokat... de a férfiak nem bejövősek medvének, így nem ismerkedik velük... a skót lyányok meg nem oan cépek. Kivéve William Wallas (vagy hogy írja) csaja...
Ja, tudom... Keljünk fel korábban, ha Veled próbálkozunk...
Amúgy a DL-t is őszintén írtam. Kb. 40 perces változatos útvonalon keresztül erre jutottam, pedig éveken keresztül oda voltam érte, ránézésre. Nagyon tuti, ha valaki azt keresi benne.
Téged hozzáengedett a gazdija a túra alkalmával?
Tesztelek majd erőssen Ted! Maga meg szoríjjon!
Bizony bevágunk (nem pedig hozzá!) majd valami alkalmi háziszőttest!
Rajongói klubot nem nyitunk, amíg beengednek ide, meg amoda!
Majd jön a Nagy Kék Főnök mindjárt és elhajt! eSSO meg a DL fikázásáért!
Hazai pályán végül.
Köszönöm a múltkori telefonos segítséget. Háromszor voltam ott azóta. Kicsit (nagyon) levevősnek gondolom, így a végére.
Nem akarom kiírni cégeket, Te úgyis tudod, aki meg szeretné annak elmondom szóban.
De az olyan türkizes. Na az nem teccik nekem. Kicsit jányos.
Szerintem a feidomos is naked. Nem? Ki van mindene.
Juhúúú bizony! Vigyorgok is! OK. Majd, ha hazatoltam.
Tesztelj! Jövőre én is "meghasonlok" szerintem. Ha beválik a paci (és miért is ne válna be), akkor csatlakozom a "fanklubodhoz"! Vagy "alapítok" egy SV-st ... A fogyasztása fog engem nagyon érdekelni...
Bár, ez még nagyon a jövő zenéje... nem is hallom kristálytisztán.
Ja-ja. Nekünk ( -nak és nekem) úgy hozta az ismerős, hogy minden egyes Louis-os Eurora rátett 10 magyar guruló Forintot. Kb. 3 hetet kellett rá várni. Szerintem most is megy így. Valamelyik nap megkérdezem, ugyanis lehet, hogy lesz arra dolgom... vételezek egy hátsó dobozt.
Hol is van a te lakóhelyed? Békés megyében talán Telekgerendásra el tudom küldeni, vagy Mezőtúrra. Postaköltség értelem szerűen nincs, mert a cégposta elviszi. Csak mondd majd, hogy hova is.
Aki fotómasinériázott szombaton a guruláson az feltehetné Goliathoz a képeket! Amennyiben Goliat megadja a jelszót. Holnap én is feltolom őket!
Kíváncsi avgyok a képekre!
Ápolni kellene a nemzetközi kapcsolatokat... de a férfiak nem bejövősek medvének, így nem ismerkedik velük... a skót lyányok meg nem oan cépek. Kivéve William Wallas (vagy hogy írja) csaja...
Amúgy a DL-t is őszintén írtam. Kb. 40 perces változatos útvonalon keresztül erre jutottam, pedig éveken keresztül oda voltam érte, ránézésre. Nagyon tuti, ha valaki azt keresi benne.
Téged hozzáengedett a gazdija a túra alkalmával?
De most szevasztok, megyek dolgozni!
Szeva esSO!
Bocs, de ez a kis piros búra már foglalt!
De má megy is robotra , a jó kis fürdőzés után, a szenzésön vízben!
Dzsoki!
Úgy olvasom, h volt eszed fejidomost venni! Gratula.
Azért a DL-t lerobogózni, na, az télleg érdekes!
Bizony bevágunk (nem pedig hozzá!) majd valami alkalmi háziszőttest!
Rajongói klubot nem nyitunk, amíg beengednek ide, meg amoda!
Majd jön a Nagy Kék Főnök mindjárt és elhajt! eSSO meg a DL fikázásáért!
Hazai pályán végül.
Köszönöm a múltkori telefonos segítséget. Háromszor voltam ott azóta. Kicsit (nagyon) levevősnek gondolom, így a végére.
Nem akarom kiírni cégeket, Te úgyis tudod, aki meg szeretné annak elmondom szóban.
Örülök, hogy ismét egyben van a géped!
Szerintem a feidomos is naked. Nem? Ki van mindene.
Juhúúú bizony! Vigyorgok is! OK. Majd, ha hazatoltam.
Tesztelj! Jövőre én is "meghasonlok" szerintem. Ha beválik a paci (és miért is ne válna be), akkor csatlakozom a "fanklubodhoz"! Vagy "alapítok" egy SV-st ... A fogyasztása fog engem nagyon érdekelni...
Bár, ez még nagyon a jövő zenéje... nem is hallom kristálytisztán.
Melyik kereskedésben veszed?
Hol is van a te lakóhelyed? Békés megyében talán Telekgerendásra el tudom küldeni, vagy Mezőtúrra. Postaköltség értelem szerűen nincs, mert a cégposta elviszi. Csak mondd majd, hogy hova is.