Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves NUSZIKUSZ
Ezen informácioidat figyelembevéve fogok reggel GOLIÁT után "kapaszkodni",ha nem zavarom a nagyérdemü ,rutinos turacsapatot.
Akkor Zsoké nem fog egyedül ácsorogni!
T Darázs!

Izé... nem terveztem sütit sütni, pedig kéne, mert már a család is reklamált! Én miklósnál fogok kapcsolódni Goliathoz és Teddyhez, ha jön. Esetleg kaphatnak kávét, de akkor korábban kell jönniük, h 8 pitypitykor indulhassunk.

hümmmm-hümmm
Engedelmetekkel én is az Árpád-híd utáni benzinkúton cstlakoznék holnap reggel.
T NYUSZ
Aholnapi gurulás megkezése elött mit fogsz kinálni? kávét ? sütit? mindkettöt?
Ezek nagyon fontos dolgok, hogyan készüljön az ember ?
Mivel az első találkozási pont (lacházi kut) tölem csak 2km-re van legalább potyázni kijönnék.
(ha" nem enged el "a család ill. egyéb kötelezetségeim)
Okés! MAjdcsak észreveszünk! Egymagában ácsorgó Zsoké!
Sziasztok!
Kicsit utánajártama holtankoljak.hu-n.

Ez a kút az első a jobb oldalon kifelé menet:
Esso

Eléggé kint van már, de végülis jó lesz.
!

Tegnap átadtuk az ünnepeltnek (Apum) a jégbort. Naggggggyon ízlett a kis családnak, teljesen el voltak tőle ájulva. Nagy öröm volt... Főleg, hogy mi is kaptunk egy pohárral. Potyáztunk Nyammmm!

köszikösziköszi!

Nem voltam én kiakadva, csak meglepodtem . Aztán megnéztem hogy hozzánk képest, csak 120 km-el van messzebb Baja. Az még nem is olyan vészes! Tehát Teddy koma? Gyere holnap!

Teddy koma aztat mondotta nékem máma reggel, h nagyon filózik a gurigán, de sok a házimunka otthon... Meg különben is! Goliat te már így is ki vagy akadva azon, hogy alkalmanként felugrik Pestre Teddy!
Én sem maradok ki a sorból, így Piginek kellemes utazást kívánok Aztán csak óvatosan, hétvégére jön a fülledt meleg ido, sok lesz az örült az utakon...
Szép jó reggelt Mindenkinek!

Beszéltem még tegnap N.Tibi társunkkal, és O is csatlakozik a túrához. Ahhoz képest hogy ez csak egy HKG, kezdünk jó sokan lenni . Teddy Veled mizu? Aszondtad szóljunk ha van valami guriga. De eddig nem szóltál semmit az ötlethez
Ja, Pigi!

jó utat!
Mi ez a letartóztatásos duma?
Neked GS50-ed van? Az milyen?
Hi!

Na, örömmel vesszük, ha velünk tartasz! A tekergés paraméterei:
kb 7.45 Lacháza,
8.00 Szigetszentmiklós,
~ 8.30 Szentendrei út eleje, az Árpád híd utáni első benzinkút, Zsoké szerint ESSO.
Azt beszéltük, h Esztergom lesz a cél.

Fecó: Grat a mocihoz, nem fogsz csalódni! Várunk a továbbiakban itt a fórumon, meg majd a túrákon is!
Teddy ne feledd hogy a hozzáadott cuccokon is van a kereskedőnek 20-40% haszna.Lehet hogy onnan származik a Te +2%-od.
Jó reggelt!
Hi!

Blue Főnök összeszedett egy csomó mindent a típusról. Ennél bővebb összeállítás nem hiszem, hogy van kereke hazában! Videok, leírások, szerviztapasztalatok... érdemes átbogarászni.

Itt bújik meg a link hozzá! ;)

Ha újat veszel, akkor arra figyelj, hogy a kereskedők 8%-ot tudnak gond nélkül engedni az árból. (a regadó nélküli árból) Tehát ne elégedj meg azzal, hogy forgalomba helyezik ingyé! A GS esetében majdnem 90.000 Ft-ot tudsz belealkudni a motorba. Akár sisak, ruha, bármi lehet benne. A többi csak az ügyességen múlik... én Veszprémben rátettem még majdnem 2%-ot!
Ha újat akarsz venni, ahhoz nem tudok hozzászólni, de a használtauto.hu-n egész olcsón tudsz venni GS50-akat. Az enyém is onnan származik.
10.000 km alatt szinte újnak számít még.
Hi! Király a fórum végre egy hely ahol tényleg a fórum témájához kapcsolódnak a hozzászólások!
Azért is kezdtelek el Titeket olvasgatni,mert én is egy Suzuki GS 500 -as vásárlását tervezem,de elötte gyüjtőm a gépről a véleményeket. Sajnos a közeli ismerőseim között nincs olyan akinek ilyen motorja lenne ezért kipróbálni eddig nem volt lehetőségem. "Kezdő nagyomotoros" lennék bár motorom már volt jópár kissebb köbcentisek közül. Nektek mi a tapasztalatotok ezzel a típussal kapcsolatban? Én egy kawa er5-tel tanultam és az nagyon tettszett,de abból újjat már nem tudnék venni így árban és megjelenésben a gs500-ra esett a választás. Itt a dél-dunántúlón tudtok ajánlani valami jó kereskedőt akit érdemes lenne meglátogatni? Nos lehet,hogy most szépen bemutatkoztam,csak hát gondoltam ,hogy a legjobb helyre fordultam a kérdéseimmel... Üdv mindenkinek!
Az a baj, hogy itt is kiragadnak egyet az ezerből, vagy tízezerből. Gondolhatod, hogy nagyanyám mit érez egy ilyen után, ha tudja motorra szállok majdnem minden nap...
No, szót se többet erről, mert ezek az "értékes" riportok sajnos sohasem kopnak ki a médiából, kár a gőzért.

El is pakolom magam holnapra. Korán kell kellni, mert illik dolgozni, hogy legyen pénzmag benzinre!
Nyuszi!
Ha hét végén lesz gurulás, arra én is benevezek. Csak annyit kérdezek, hogy mikor és hol lesz a találkozó.
No meg mennyi hideg élelmet kell vinni
Hát azt nyilván most is mutatták...

Nekem meg már az összes ismerősöm állandóan azt mondogatja, hogy vigyázzak. Kezd belőle elegem lenni. Ne már egy nem motoros mondja meg, hogy hogy menjek.
Nem láttam a műsort, de gondolom, hogy ilyesmi ihlette a szerkesztőt... a múltkor elég képet mutogattak a csatornák az árpádtetői balesetről.