Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Többen leszünk jó példák a jövő hétvégén! Megyünk vezetéstechnikailag fejlődni a rendőrbácsik által! Alig várom már... kíváncsi vagyok, hogy mennyire vagyok nemügyes!
Mire gondolsz pontosan. A Fókuszban nem volt szó új esetről
Biztos lesz akkor még vagy két csatornán valami rátomfolás...
Ha tényleg erről szól, akkor szomorú vagyok...
Hányadik már az idén? Sajnos mindig lesz egy baleset, amin lehet példálózni.
Nem beszélve arról, hogy a kamera felvételek több esetben bizonyító erejűek, ha valaki valami hülyeséget csinál.

Én is szeretnék feltenni. 26-án megyek Horvátországba :)
Holnap én is felszerelem. Irány a rácsos hűvös...
Nem is értem igazán. Lassan belekerül a KRESZ-be, hogy nem lehet kamera a motoron. És rádió az autóba...
Ez megint egy kisarkított hülyeség akkor, ami hergeli a közvéleményt ellenünk. Alig várom, hogy megnézhessem a honlapon a hangulatkeltést.
Én az unalmas téli estékre akarok filmezni. Micsoda bűnöző jellemre vall ez!?
Megint videokat mutogattak, meg a Hungaroringes vezetéstechnika tréninget a nyugodt mocisokkal.

Meg hogy mindenkit le kellene tartóztatni, akiknek kamera van a gépen :)
Ma nem érkezett hír a külhoni különítménytől. Remélem minden rendben van velük...
A 650-es SV-ről is ilyen hírek járnak.
Csak említésre.....

GSR = 4.3L - 6L /100 km
(nyugis-hajtva)

Gyári rendszerrel.
Kellemes pihenést Pigi!
Aztán 21-én hazafelé figyellek! Pécsről jövök haza...
Úton vigyázni, csak egy van belőled!
No, akkor van itt közös szál valóban!
3,8-6-ig.

A 3,8-at esSO állította be, a 6-t Blue tartja autópályán!

Egyébként a jellemző a 4,2-4,8l/100 km.
én elköszönök 1 hétre
mindenkinek örök nyarat és ingyen benzint
(aztán ha visszajövök legyen mit olvasnom! )
Sziasztok!
Tud valaki pontos adatot?
Mennyit eszik durván egy gs500?
így van.
Baján születtem, de pár hónapos koromban Bp-re költöztünk.
Aztán a gyermekkorom nyári szüneteinek egy részét nagyszüleimnél töltöttem. Mellesleg onnan ered a motorozás szeretete. Nagymuter babettáján kezdtem, aztán fogadtam nagypapámmal, hogy a simsonnal is el tudok menni a boltba...! És nyertem...! Aztán onnan már jött minden magától.
Kedden fizettük be és 2 héten belülre igérték.
Mi volt a Fókuszban? Most szólt fater, hogy valami nagy izzzé huligánmotorosokról volt szó...
OK köszi

MINDENKINEK : Végre helyreállt a topikban a csiiiiii
ezt már szeretem
Így van ez. A környező falvak ezek itt sorban... Bár jómagam csak másfél éve vagyok újra bajai. Talán te is innen származtál el?
GSTeddy,
amúgy több a közös bennünk mnt gondolnád...!
gondolom ezek a helyek mondanak neked vmit:
Nagybaracska, Dávod, Csátalja, Hercegszántó, Gara, Csávoly, Vaskút...
Mikor jön a masina?
Remélem nagyon sok örömöd leled benne!
Köszönöm a választ Megfogadom.
Olyannal találkoztam én is, de nem tudtam megnézni, hogy mi volt... csak jött és ment...
De felpakolva, csomaggal, zsebkonyhával, medencével, homokozóvödörrel és a GS pacival kellemesen, kényelmesen leiskoláztam egy versenyző kedvű "népautóst". Nem is értettem... megelőzött, de sok volt neki. Én meg vissza, és akkor kezdett el erősen kapaszkodni 10 m-rel a rendszámtáblámtól... utána már nem.
Sztem sosem volt itt "ádáz ellenségeskedés". Igen vannak nézetkülönbségek, de...
Jobbra irányjelzőkök, ha valaki "rámesik" 2 keréken, aztán ballal 1 üdvözlő intés persze természetes.

Az esSO féle bilba odamenet láttam olyan döntött Kavát szemben, h megint azt mondtam "Hű b....e".