Többen leszünk jó példák a jövő hétvégén! Megyünk vezetéstechnikailag fejlődni a rendőrbácsik által! Alig várom már... kíváncsi vagyok, hogy mennyire vagyok nemügyes!
Holnap én is felszerelem. Irány a rácsos hűvös...
Nem is értem igazán. Lassan belekerül a KRESZ-be, hogy nem lehet kamera a motoron. És rádió az autóba...
Ez megint egy kisarkított hülyeség akkor, ami hergeli a közvéleményt ellenünk. Alig várom, hogy megnézhessem a honlapon a hangulatkeltést.
Én az unalmas téli estékre akarok filmezni. Micsoda bűnöző jellemre vall ez!?
így van.
Baján születtem, de pár hónapos koromban Bp-re költöztünk.
Aztán a gyermekkorom nyári szüneteinek egy részét nagyszüleimnél töltöttem. Mellesleg onnan ered a motorozás szeretete. Nagymuter babettáján kezdtem, aztán fogadtam nagypapámmal, hogy a simsonnal is el tudok menni a boltba...! És nyertem...! Aztán onnan már jött minden magától.
GSTeddy,
amúgy több a közös bennünk mnt gondolnád...!
gondolom ezek a helyek mondanak neked vmit:
Nagybaracska, Dávod, Csátalja, Hercegszántó, Gara, Csávoly, Vaskút...
Olyannal találkoztam én is, de nem tudtam megnézni, hogy mi volt... csak jött és ment...
De felpakolva, csomaggal, zsebkonyhával, medencével, homokozóvödörrel és a GS pacival kellemesen, kényelmesen leiskoláztam egy versenyző kedvű "népautóst". Nem is értettem... megelőzött, de sok volt neki. Én meg vissza, és akkor kezdett el erősen kapaszkodni 10 m-rel a rendszámtáblámtól... utána már nem.
Sztem sosem volt itt "ádáz ellenségeskedés". Igen vannak nézetkülönbségek, de...
Jobbra irányjelzőkök, ha valaki "rámesik" 2 keréken, aztán ballal 1 üdvözlő intés persze természetes.
Az esSO féle bilba odamenet láttam olyan döntött Kavát szemben, h megint azt mondtam "Hű b....e".
Hányadik már az idén? Sajnos mindig lesz egy baleset, amin lehet példálózni.
Én is szeretnék feltenni. 26-án megyek Horvátországba :)
Nem is értem igazán. Lassan belekerül a KRESZ-be, hogy nem lehet kamera a motoron. És rádió az autóba...
Ez megint egy kisarkított hülyeség akkor, ami hergeli a közvéleményt ellenünk. Alig várom, hogy megnézhessem a honlapon a hangulatkeltést.
Én az unalmas téli estékre akarok filmezni. Micsoda bűnöző jellemre vall ez!?
Meg hogy mindenkit le kellene tartóztatni, akiknek kamera van a gépen :)
GSR = 4.3L - 6L /100 km
(nyugis-hajtva)
Gyári rendszerrel.
Aztán 21-én hazafelé figyellek! Pécsről jövök haza...
Úton vigyázni, csak egy van belőled!
A 3,8-at esSO állította be, a 6-t Blue tartja autópályán!
Egyébként a jellemző a 4,2-4,8l/100 km.
mindenkinek örök nyarat és ingyen benzint
(aztán ha visszajövök legyen mit olvasnom! )
Tud valaki pontos adatot?
Mennyit eszik durván egy gs500?
Baján születtem, de pár hónapos koromban Bp-re költöztünk.
Aztán a gyermekkorom nyári szüneteinek egy részét nagyszüleimnél töltöttem. Mellesleg onnan ered a motorozás szeretete. Nagymuter babettáján kezdtem, aztán fogadtam nagypapámmal, hogy a simsonnal is el tudok menni a boltba...! És nyertem...! Aztán onnan már jött minden magától.
MINDENKINEK : Végre helyreállt a topikban a csiiiiii
ezt már szeretem
amúgy több a közös bennünk mnt gondolnád...!
gondolom ezek a helyek mondanak neked vmit:
Nagybaracska, Dávod, Csátalja, Hercegszántó, Gara, Csávoly, Vaskút...
Remélem nagyon sok örömöd leled benne!
De felpakolva, csomaggal, zsebkonyhával, medencével, homokozóvödörrel és a GS pacival kellemesen, kényelmesen leiskoláztam egy versenyző kedvű "népautóst". Nem is értettem... megelőzött, de sok volt neki. Én meg vissza, és akkor kezdett el erősen kapaszkodni 10 m-rel a rendszámtáblámtól... utána már nem.
Jobbra irányjelzőkök, ha valaki "rámesik" 2 keréken, aztán ballal 1 üdvözlő intés persze természetes.
Az esSO féle bilba odamenet láttam olyan döntött Kavát szemben, h megint azt mondtam "Hű b....e".