A holnapit elteszem talonba. Estére van egy meghívásom Kunfehértóra... oda illene leérnem. A guri végétől függ, hogy be tudok-e nézni hozzád komázni egyet. Vazzze, miért nem 30 órás egy nap ilyenkor...
szerelek:-))))
plusz valahogy most a seggem nem kivánja a nyerget:-))))
De komolyan.....1-2 cucc kiszált, plusz ugye megérdemli a vas a törödést, szóval lemosom a tengeri sót róla.....plus ugye tele van 4db 90-es kazi.....szóval a DVD szerkesztés is megyen.....
Most épp a 6 napi emailre válaszolgtok.......az is lett vagy 90db.-)
Sztem van egy dolgod ami megoldana néhány prolémát:
Nem kéne sokat ráfizetned h átvegyem a motorod
amúgy grat, valszeg pöpec a motor. én Lhiszem amit írtál, de tényleg: Nem kéne átadnod nekem ócsóé?
Szal itt is ÜDV a BÁTRAKNAK! Nem semmi volt! Gondlom a résztvevőek nem lepte meg az eső(k), merthogy az Ördög velük volt (bakondigabi megmondta).
Holnap sztergom? vagy szlovák sörvétel? vagy dobogókő majrécsík megszüntetés?
a motor 500-as nem 1500-as (ez biztos)
az analóg óra csal, nem tudom mennyit de biztos csal, gps-em is van, összenézve a kettőt, kb 10%-ra teszem a "csalást", azaz akkor 170 körül mentem....(vagy 207-et, csak sajnos nem felfelé csal)
hazudni, nem hazudok, mert azzal én sem, ti sem vagytok beljebb......
amik, a tények: 2 személy, azaz kb 160 kiló, csomag kb 20 kiló, azaz össz terhelés 180 kiló....
és, ami még tény, hogy azt a 170-et (mert akkor csak annyi) abszólut nem erőltetve éri el, viszonylag simán, bármikor, nem kell perceken át csutkát huzni, egy előzéskor eléri...ekkor a fordulatszám 6-osban 8500-8600. Tovább még soha nem huztam, csak abbol gondoltam, hogy még menne, mivel 5-ösben 10500-ig simán gyorsul, igy gondolom 6-osban is van még abban a 2000-es fordulattartományban pár km/h tartalék.......
de egyébként meg nem is lényeg ezen "vitatkozni", hogy mennyi a vége, mivel ez nem sportgép, aki huzatni akar, az üljön gixerre, én tényleg csak a tapasztalataimat akartam megosztani, nem pedig hazugsággal hitetlenkedést kelteni....
Na, örömmel vesszük, ha velünk tartasz! A tekergés paraméterei:
kb 7.45 Lacháza,
8.00 Szigetszentmiklós,
~ 8.30 Szentendrei út eleje, az Árpád híd utáni első benzinkút, Zsoké szerint ESSO.
Azt beszéltük, h Esztergom lesz a cél. "
Hogy ne kellejen visszaolvasni... ez a terv holnapra. Csak Esztergomig biztos utána alakítjuk még...
Üdv mindenkinek!
Pár kérdés a holnapi esztergomi túrával kapcsolatban:
konkrét tervek? vagyis Esztergomban? Szal esetleg utána szlovákia kb 15 km letkésnél vissza a 12-re és a börzsöny aljában vissza Pestre. Elvileg a határ után van vmi bevásárló központ és a heverok kérnének sört. Vagy ha esztergomban elmentek várnézni addig átugranék a határon, és utána a Dobogókő felé elvileg elég cool az út. Tudom nem én vok a szervező, ezért csak kérdezek. Nyuszi?
Végre sikerült időt szakítanom a műveletre.
Egész jól ment.
A szűrőcsavarokat ésszel húztam, remélem nem túl gyenge, de eddig sem volt agyonfeszítve.
Azt hiszem még megyek 1 kört, ne holnap reggel derüljön ki, ha valami nem kóser.
Kérdések:
- Fáradt olajat ugye hogy át kell venniük minden benzinkúton?
- Elhasznált szűrőt csak a Louisban számla ellenében hasznosítják, vagy esetleg máshová is lehet vinni?
Ha csak Louis, Szívesen odaadom bárkinek, ha fel tudja használni.
Köszönöm a tanácsokat, már majdnem bedöltem egy helyi kereskedőnek aki nemcsak,hogy engedni nem akarta az árból hanem azt mondta,hogy még az üzembehelyezést is nekem kell állni (kb. 40e ft)
Aztán átmentem egy másik kereskedőhöz aki beválalta,hogy üzembe helyezi,(pedig valamennyi hitelt is fogok felvenni gondolom ezért még jutalékot is csipnek le a banktól) de a Ti elmondásaitok szerint még egy kis ajándékot is ki lehet csavarni a normális kereskedőkből. (túradobozt, vagy kabátot...)
Azt hiszem ellátogatok a full-gas-ba is. Esetleg velük van valakinek valamilyen tapasztalata?
szerelek:-))))
plusz valahogy most a seggem nem kivánja a nyerget:-))))
De komolyan.....1-2 cucc kiszált, plusz ugye megérdemli a vas a törödést, szóval lemosom a tengeri sót róla.....plus ugye tele van 4db 90-es kazi.....szóval a DVD szerkesztés is megyen.....
Most épp a 6 napi emailre válaszolgtok.......az is lett vagy 90db.-)
Nem kéne sokat ráfizetned h átvegyem a motorod
amúgy grat, valszeg pöpec a motor. én Lhiszem amit írtál, de tényleg: Nem kéne átadnod nekem ócsóé?
Holnap sztergom? vagy szlovák sörvétel? vagy dobogókő majrécsík megszüntetés?
a motor 500-as nem 1500-as (ez biztos)
az analóg óra csal, nem tudom mennyit de biztos csal, gps-em is van, összenézve a kettőt, kb 10%-ra teszem a "csalást", azaz akkor 170 körül mentem....(vagy 207-et, csak sajnos nem felfelé csal)
hazudni, nem hazudok, mert azzal én sem, ti sem vagytok beljebb......
amik, a tények: 2 személy, azaz kb 160 kiló, csomag kb 20 kiló, azaz össz terhelés 180 kiló....
és, ami még tény, hogy azt a 170-et (mert akkor csak annyi) abszólut nem erőltetve éri el, viszonylag simán, bármikor, nem kell perceken át csutkát huzni, egy előzéskor eléri...ekkor a fordulatszám 6-osban 8500-8600. Tovább még soha nem huztam, csak abbol gondoltam, hogy még menne, mivel 5-ösben 10500-ig simán gyorsul, igy gondolom 6-osban is van még abban a 2000-es fordulattartományban pár km/h tartalék.......
de egyébként meg nem is lényeg ezen "vitatkozni", hogy mennyi a vége, mivel ez nem sportgép, aki huzatni akar, az üljön gixerre, én tényleg csak a tapasztalataimat akartam megosztani, nem pedig hazugsággal hitetlenkedést kelteni....
Na, örömmel vesszük, ha velünk tartasz! A tekergés paraméterei:
kb 7.45 Lacháza,
8.00 Szigetszentmiklós,
~ 8.30 Szentendrei út eleje, az Árpád híd utáni első benzinkút, Zsoké szerint ESSO.
Azt beszéltük, h Esztergom lesz a cél. "
Hogy ne kellejen visszaolvasni... ez a terv holnapra. Csak Esztergomig biztos utána alakítjuk még...
Üdv itthon Főni!
Már aggódtam kicsit...
Holnap levezetésképpen egy laza Esztergom? Vagy már dolgozol is?
km óra: 1771km......
pakolok, azt csinálom a képeket.....
tegnap fénypontja:-)))) 1611m-magasan........rongyá ázzás után
Ezzel dawnteznek is "válaszoltam"...
Szerintem majd kitaláljuk Esztergomban!
Jah, én is megyek...
Pár kérdés a holnapi esztergomi túrával kapcsolatban:
konkrét tervek? vagyis Esztergomban? Szal esetleg utána szlovákia kb 15 km letkésnél vissza a 12-re és a börzsöny aljában vissza Pestre. Elvileg a határ után van vmi bevásárló központ és a heverok kérnének sört. Vagy ha esztergomban elmentek várnézni addig átugranék a határon, és utána a Dobogókő felé elvileg elég cool az út. Tudom nem én vok a szervező, ezért csak kérdezek. Nyuszi?
Ott lesz a menetszél...
Végre sikerült időt szakítanom a műveletre.
Egész jól ment.
A szűrőcsavarokat ésszel húztam, remélem nem túl gyenge, de eddig sem volt agyonfeszítve.
Azt hiszem még megyek 1 kört, ne holnap reggel derüljön ki, ha valami nem kóser.
Kérdések:
- Fáradt olajat ugye hogy át kell venniük minden benzinkúton?
- Elhasznált szűrőt csak a Louisban számla ellenében hasznosítják, vagy esetleg máshová is lehet vinni?
Ha csak Louis, Szívesen odaadom bárkinek, ha fel tudja használni.
Aztán átmentem egy másik kereskedőhöz aki beválalta,hogy üzembe helyezi,(pedig valamennyi hitelt is fogok felvenni gondolom ezért még jutalékot is csipnek le a banktól) de a Ti elmondásaitok szerint még egy kis ajándékot is ki lehet csavarni a normális kereskedőkből. (túradobozt, vagy kabátot...)
Azt hiszem ellátogatok a full-gas-ba is. Esetleg velük van valakinek valamilyen tapasztalata?
Autópályamatrica kell?