Murván pont fasza.
Ezé is kikapcsolható a terepeseken.
Megyek kocsival kanyar-fék murvára rámegyek és érzem hogy a rohadt ABS zörög a talpam alatt és megindul a kocsi mint a veszettürge.
Felengedi egyfolytában a fékerőt.
Vicces.
A gond hogy lassan én is elgondolkodom azon hogy nem lesz 10e felett az éves menetem. Most tartok 3e nél és nincs időm semmire.
Meg a píz.
Viszont találtam egy G astra hátsó tengelyt a pincében.
Ja?...hát ebben igazad lehet.... .....anno amikor nagyobb csapattal tartottuk naponta a kapcsolatot jöttek az esküvők ahová elmentünk motoros kíséretet adni....oszt már bejelentkeztek olyanok is akik előtte nem sokat voltak köztünk, de oda is elmentünk.....és az összes friss házasuló eltűnt pillanatok alatt, de ez természetes hisz a család hamar elviszi a motort és közös érdeklődés hiányában már nincs mit írni a másiknak.....viszont ebből akkor lett elegem amikor pár esküvőre nem ment el mindenki és jöttek a lebaszások, hogy miért nem?.....esküvőre többet soha fórumról....
persze hogy nincs baj ezzel. csak kicsit leb...ásnanak éreztem a hsz.-t , mert nem csatlakoztunk csőstül a topicból a "talira"...
de biztos én vagyok túlérzékeny Morgó törp
Van aki a bulihangulatért vesz motort, persze motorozik is, de a célja az ilyen találkozók...van pár srác akik hozzám járnak és ilyenek....semmi baj nincs szerintem ezzel.....nekik nem a túrázás hanem a buli a lényeg....igaz nem utánfutóznak hanem géppel mennek mindenhova.......
bocsánat az off-ért , az egész nem ér annyit, " dehát Maóóónika úgy elkapotta zideg ..."
Üdv amper81
Örülünk ,hog örülsz ! Most sokan a fejünket a falba verjük, hogy nem tartottunk veled (utánfutó nélkül persze).
másnak is van jövőre terve. ez valahogy jobban izgatja a fantáziám:
..."Mar most eldontottuk jovore.is. ha minden jol.megy akkor ide fogunk jonni. Sok reszt be sem tudunk jarni az ido hiany miatt. Az utvonal olyan sokszor hogy a tenger mellol az ut atvezet a hegyen 0 meterrol 15 perc alatt 1000 meter felett vagyunk majd vissza es ez tobbszor is. Sarande -Vlore utvonalon. Mikozben a latvany meg olyan hogy minden kanyarban megalhatnank bameszkodni. "...
(helyszíni tudósítás !)
Én nagyon meg vagyok elégedve a somotokarpittal! Korrektek, segítőkészek, előre megmondják, hogy mennyibe fog fájni...küldtek bőrmintát postán kérés nélkül...a motorodra szabják az ülést teljesen...szóval minden flottul ment...
Az igen, kicsit olcsóbb mint a TomMot.... Már ennyi mindent hallottam ezekről a az átalakított ülésekről hogy kezd a kedvem elmenni tőle. Egyik ember azt mondja hogy csak TomMot mert hogy az milyen jó, ne hogy menjek máshoz mert hogy olcsóbban csinálják de szarabbul is, akkor mikor a TomMotról elkezdek érdeklődni, meg azzal jönnek hogy drága is meg hogy jó párszor csinált már szart... már azt sem tudom hova vigyem az ülésem...
koffein-nikotin kombó nélkül fölösleges hülyeségeket írok. sorry !
ugorgyunk !
Ezé is kikapcsolható a terepeseken.
Megyek kocsival kanyar-fék murvára rámegyek és érzem hogy a rohadt ABS zörög a talpam alatt és megindul a kocsi mint a veszettürge.
Felengedi egyfolytában a fékerőt.
Vicces.
Pettya kolléágának asszem mintha a DL ABS-es lett volna és ha jól emlékszem simán meg lehetett csúsztatni.
Angelt amúgy a kereskedő is ajánlotta. Mik a tapasztalatok, jófajta?
Meg a píz.
Viszont találtam egy G astra hátsó tengelyt a pincében.
Úgyhogy futót tok csinálni a motornak.
de biztos én vagyok túlérzékeny Morgó törp
Üdv amper81
Örülünk ,hog örülsz ! Most sokan a fejünket a falba verjük, hogy nem tartottunk veled (utánfutó nélkül persze).
másnak is van jövőre terve. ez valahogy jobban izgatja a fantáziám:
..."Mar most eldontottuk jovore.is. ha minden jol.megy akkor ide fogunk jonni. Sok reszt be sem tudunk jarni az ido hiany miatt. Az utvonal olyan sokszor hogy a tenger mellol az ut atvezet a hegyen 0 meterrol 15 perc alatt 1000 meter felett vagyunk majd vissza es ez tobbszor is. Sarande -Vlore utvonalon. Mikozben a latvany meg olyan hogy minden kanyarban megalhatnank bameszkodni. "...
(helyszíni tudósítás !)