Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Elkészült az új nyereg, úgyhogy ahogy ígértem raktam fel új képeket! Sokkal kényelmesebb mint a gyári és picivel magasabban is ülök...szóval király!
Azért én hagynám melegedni.
Na és, hogy nem kell szivatóval melegíteni. Csak mint egy autó elindul és kész megy.
Amikor láttam, hogy te is a cserét tervezed, ha hiszed ha nem én is azt gondoltam, hogy tőled ugyan ezt fogom kérdezni.
Tehát: Sokkal stabilabb, főleg szélben. Abszolut nem érezni mint a gs-nél, hogy az oldalszél le akar lökdösni az útról nagyobb sebességnél. A fordulatszám tűrés, akár 25-nél is szépen megy 6.-ban. A szélvédelem, (mondjuk túraplexi van rajt) jobb. A műszerfal, a fokozatkijelző is látványos. Na és ahogy megy. Az ülés kevéssel kényelmesebb, nagyobb vastagabb. Viszont kb 1 literrel többet fogyaszt és a fékeket sem éreztem jobbnak a dupla tárcsa ellenére sem.
Érdekelne mik az első benyomásaid a használattal kapcsolatban! Most talán még nem olyan régi a GS emléke, hogy össze tudd nagyon kritikusan hasonlítani!
Én 1millió 50ezerért vettem tavaly augusztusban az enyémet. 2007-es gyártás (gyakorlatilag az első darabok egyike lehet), 2010. áprilisi forgalomba helyezés, 2360km. Gyakorlatilag még a kopó-fogyó alkatrészeken sem volt semmi kopás. Viszont 1-2 kisebb fényezési hiba volt rajta, de ennyiért egy majdnem 0km-es motort... Igaz, pofátlanul alkudtam...
Voltam hétvégén Alsóörsön nagyon állat volt főleg a felvonulás de a Uriah Heep koncert feledhetetlen volt jövőre is megyek nagyon jó buli
Ejj, pont kihagytad a legjobb részt a 82-es úton!
Amúgy jó!
Ennél aztán hosszabb volt.
https://maps.google.hu/maps?sa...
Ma csaptam egy kis kört....jól elfáradtam.
https://maps.google.hu/maps?q=...
Köszi, a hirdetés megjelenésekor, egyik korán reggel csak azon gondolkodtam, hogy melyik az az időpont amikor már nem nagy pofátlanság hívni az eladót.

Nagyon durván jó ár, gratula!
Én meg azt nem tudom, hogy illik-e leírni. De félre az illemmel. 1,1
Nem illik megkérdezni, de magasról szarom le. Mennyi volt?
2009-es gyártás K9 de 2011-es forgalomba helyezés 10.000km van benne.
Neked volt igazad! Újat vettél?
Köszi 535-ért. Biztos lehetett volna többért is. Sokan felhívtak még utána, de gyorsan akartam túlesni rajt.
Ezek konkrétan idióták... mondjuk az egész buli az... hát van, aki szopni jár motorozni
Tényleg szép, ez milyen Honda?
Grat! Látom hasonlóan jár az agyunk! Mennyiért adtad oda a GS-t?
Köszi
Kicsi a rakás,motoros módra
Gratula, elég jól néz ki.
Köszi Móni.