Szerintem a GS után egy 650-es SV kicsi lépés... 1 szezon és ugyan ott leszel mint most. Nem megy, szar a fék...és elkezdenél mókolni hogy 180-as gumid legyen
Tetszenek ezek a 650-esek.
Sokkal nagyobb a hatótávolságuk mint az 1000-eseké. Gondolom 4-5 liter között simán elmegy. Csak nem tudom mennyire érezném erősebbnek a GS-től. Mert kaptatókon már nagyon gyászos, de lefelé sem merek sietni az ilyen helyekről a fékek miatt.
Pesten elkezdett esni induláskor, hát jó, esőruha föl, majd pár perc múlva semmi...majd meg döglöttem hazáig, olyan melegem volt. De hazaértem ismét szárazon
Finomabban és pontosabban is dönthető szerintem a szélesebb gumival, nem olyan hirtelen.
És az SV-re nem passzolt a szélesebb felni? Mondjuk az SV1000-esé. Akkor már lehetett volna nyugodtan 180-as gumi is.
Tatán most épp monszun van, az utcában hömpölyög a víz. Nem baj, legalább lemossa azt a nagy golyafost a kocsim oldalárol ami ott éktelenkedett rajta már egy pár napja.
Ehhez viszont olyan kőgazdagnak kéne lenni, hogy legyen még egy megbízható Suzuki a garázsban emellett.
A 750-es shiver viszont irtó disznó...............szerintem ataa elélvezne tőle.
Valld be...be akartál zsebelni ma is 1-2 puszit!
A te stílusoddal ugyanannyi lesz vagy több.
Én már 180-190 után is tankoltam.
Nem volt nehéz rámtaláni
Gyanús vagy ám nekem, állandóan összefutunk
Sokkal nagyobb a hatótávolságuk mint az 1000-eseké. Gondolom 4-5 liter között simán elmegy. Csak nem tudom mennyire érezném erősebbnek a GS-től. Mert kaptatókon már nagyon gyászos, de lefelé sem merek sietni az ilyen helyekről a fékek miatt.
Amúgy felnicserével megoldható a 180-as rajtuk?
És az SV-re nem passzolt a szélesebb felni? Mondjuk az SV1000-esé. Akkor már lehetett volna nyugodtan 180-as gumi is.
Más értelme nem sok.
Látnád hányan akartak 650-es sv-re 180-as gumit feltuszkolni.