Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként ez nagyon kicsi termetű motor. Láttam meg fogdostam ilyet a szervizben... mint egy bicikli.
Igyekeztem SV650 árszinten keresgélni... ez már azért messze nem az
Na ez pont úgy néz ki mint a régebbi SV, vagy fordítva...
Ha Ducati akkor ez
Ehhez viszont olyan kőgazdagnak kéne lenni, hogy legyen még egy megbízható Suzuki a garázsban emellett.
Azt szerintem kapásból 180-ra cserélném, de Zoli baszik válaszolni, hogy amúgy befér az a k.... szélesebb felni?!
Szubjektíven nem megy... nem abszolút értelemben.
..vagy bevállalhatna mondjuk egy ilyen Ducatit is. Azok alatt legalább van fék és futómű.. meg még szép is.
A nem megy az erős a fék szar de legalább kettő van.............szal így is dupla annyi mint a gs-en.

A 750-es shiver viszont irtó disznó...............szerintem ataa elélvezne tőle.

Valld be...be akartál zsebelni ma is 1-2 puszit!
Szerintem a GS után egy 650-es SV kicsi lépés... 1 szezon és ugyan ott leszel mint most. Nem megy, szar a fék...és elkezdenél mókolni hogy 180-as gumid legyen

A te stílusoddal ugyanannyi lesz vagy több.
Én már 180-190 után is tankoltam.
Így van ez az igazság.....tudod csak egy pillantás
Tudtad, hogy ma is a gyorsforgalmin jövök haza, mint minden nap.
Nem volt nehéz rámtaláni
Nehogy azt hidd, hogy véletlenül.....de mért pont szembe?
Ja és siettem már ilyen 650-es után és nem tudott nagyon meglógni.
Tby!
Gyanús vagy ám nekem, állandóan összefutunk
Tetszenek ezek a 650-esek.
Sokkal nagyobb a hatótávolságuk mint az 1000-eseké. Gondolom 4-5 liter között simán elmegy. Csak nem tudom mennyire érezném erősebbnek a GS-től. Mert kaptatókon már nagyon gyászos, de lefelé sem merek sietni az ilyen helyekről a fékek miatt.

Amúgy felnicserével megoldható a 180-as rajtuk?
Pesten elkezdett esni induláskor, hát jó, esőruha föl, majd pár perc múlva semmi...majd meg döglöttem hazáig, olyan melegem volt. De hazaértem ismét szárazon
Tökéletesen elvoltam a 160-assal.
Finomabban és pontosabban is dönthető szerintem a szélesebb gumival, nem olyan hirtelen.
És az SV-re nem passzolt a szélesebb felni? Mondjuk az SV1000-esé. Akkor már lehetett volna nyugodtan 180-as gumi is.
A könnyebben beszerezhető használt tapadósabb gumi is közrejátszhat.
Más értelme nem sok.

Látnád hányan akartak 650-es sv-re 180-as gumit feltuszkolni.
...meg a "vagy mi" is játszik
jobban
Miért jó a 160-as gumi? Jobban néz ki vagy mi?
Tatán most épp monszun van, az utcában hömpölyög a víz. Nem baj, legalább lemossa azt a nagy golyafost a kocsim oldalárol ami ott éktelenkedett rajta már egy pár napja.