De miért kellett csináltatnod? Lejárt, vagy még régi típusú volt?
Nekem tavaly járt le és amíg elkészült az új addig lehetett használni azt az A4-es lapot. Viszont friss jogsinál meg kell várni a plasztikkártyát. Ezt egy rendőr is megerősítette...meg azt is mondta ha rendes a kolléga akkor nem csesztetika a nebulókat.
Nekem márciusban 1 hónap volt....és aszonták örüljek, hogy ilyen gyorsan megjött....igaz én használhattam az A4-es lapot mert csak orvosi hosszabbítás volt és 2 hónapig érvényes...
Egyébként azt sem értem , hogy megkaptam azt a két A4 es lapot ami tele van az adataimmal rajta van a képem is és a kategóriák is amiket már megszereztem , köztük az A2 , alján az okmányiroda pecsétje , akkor miért nem vezethetem már ezzel is a motort?
Voltam ma megcsináltatni a jogsit. Most annyi az igénylés meg blablabla , hogy 1 hónapot kell várjak a jogsira
Ha csak azzal a papírral kapnak el amit kaptam ma az ocsmányirodán akkor 5-50 ezer helyszíni bírságot szabhatnak ki rám , de ettől függetlenül a jogosítványt megkapom.
Szombaton csavaroghatnánk egy lazát, megnézhetnénk azt a motorostalálkozót a Velencei tónál, aztán akár a Bakonyig is elkanyaroghatnánk. (idén még ott sem voltam )
Szóval egy laza élménymotorozás rétessel miegymás.
Vasárnap meg sportosabbra venném a tempót és megnézném mi van a Mátrában. (még ott sem voltam az idén )
...valamerre mehetünk..
Nekem tavaly járt le és amíg elkészült az új addig lehetett használni azt az A4-es lapot. Viszont friss jogsinál meg kell várni a plasztikkártyát. Ezt egy rendőr is megerősítette...meg azt is mondta ha rendes a kolléga akkor nem csesztetika a nebulókat.
Elnézve az időjárás előrejelzést egy jó darabig szárazon fogok közlekedni!
Meg van tankolva nem?
Ha csak azzal a papírral kapnak el amit kaptam ma az ocsmányirodán akkor 5-50 ezer helyszíni bírságot szabhatnak ki rám , de ettől függetlenül a jogosítványt megkapom.
bocs, hogy belevau...
milyen találkozó lesz a tó parton szombaton?
Szóval egy laza élménymotorozás rétessel miegymás.
Vasárnap meg sportosabbra venném a tempót és megnézném mi van a Mátrában. (még ott sem voltam az idén )
De ez még csak vázlat.