Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lejárt......orvosi volt......ugye ma már cserélik a kártyát...a többi is úgy ahogy írod...
vasárnap déltől vagyok én is csak szabad....(közöm nincs a Maonihoz)
...valamerre mehetünk..
De miért kellett csináltatnod? Lejárt, vagy még régi típusú volt?
Nekem tavaly járt le és amíg elkészült az új addig lehetett használni azt az A4-es lapot. Viszont friss jogsinál meg kell várni a plasztikkártyát. Ezt egy rendőr is megerősítette...meg azt is mondta ha rendes a kolléga akkor nem csesztetika a nebulókat.
A jogsim elég friss......bár én lennék annyira...
Akkor most te is friss jogsis vagy?
Nekem márciusban 1 hónap volt....és aszonták örüljek, hogy ilyen gyorsan megjött....igaz én használhattam az A4-es lapot mert csak orvosi hosszabbítás volt és 2 hónapig érvényes...
Meglesz az 2 hét alatt, de előbb nem.
Na, csak hogy senki ne kezdjen el aggódni értem (igaz samydawis)!
Elnézve az időjárás előrejelzést egy jó darabig szárazon fogok közlekedni!
Má mé ne vezethetnél?

Meg van tankolva nem?
Egyébként azt sem értem , hogy megkaptam azt a két A4 es lapot ami tele van az adataimmal rajta van a képem is és a kategóriák is amiket már megszereztem , köztük az A2 , alján az okmányiroda pecsétje , akkor miért nem vezethetem már ezzel is a motort?
Ez megint a vicc kategória. M.o. én így szeretem!
Voltam ma megcsináltatni a jogsit. Most annyi az igénylés meg blablabla , hogy 1 hónapot kell várjak a jogsira
Ha csak azzal a papírral kapnak el amit kaptam ma az ocsmányirodán akkor 5-50 ezer helyszíni bírságot szabhatnak ki rám , de ettől függetlenül a jogosítványt megkapom.
kéz és lábtörést
Én meg remélem a kábelköteget kaja után szombaton.
akkor lehet meglesem...
Erdély
Erdélybe megyek, vasárnap érkezem
A egész hétvégén a egész országba nem leszel itt, csak vasárnap délelőtt? Há hova mész te?
lovi írta (Agárdon lesz vmi)
akár
Én is akarok menni, de csak vasárnap déltől leszek itthon az országba
Mintha valaki említette volna hogy lesz valami motoros rendezvény...
Hello,

bocs, hogy belevau...

milyen találkozó lesz a tó parton szombaton?
Szombaton csavaroghatnánk egy lazát, megnézhetnénk azt a motorostalálkozót a Velencei tónál, aztán akár a Bakonyig is elkanyaroghatnánk. (idén még ott sem voltam )
Szóval egy laza élménymotorozás rétessel miegymás.
Vasárnap meg sportosabbra venném a tempót és megnézném mi van a Mátrában. (még ott sem voltam az idén )

De ez még csak vázlat.
Vagy szombaton és vasárnap...