Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula hozzá, nagyon szép
...ez még is mi
Köszi szépen.
Grat! Jobb lesz ez mint a kiszemelted, a Honda nc 700 szerintem is, abban valahogy nem találtam az összhangot.
Hűtlen kutya lettem. Tegnap megvették a gs-emet. De legalább láthatóan jó gazdája lett. Vácra vitték el és hátha majd jelentkezik itt a srác. Jó betettek a tesztnapon, azóta nem nyugodtam, hogy a gsx650f kell nekem.
Itt az utód.
Lovi81 meg egy szexista disznó!
őőőő...aztat hiszem nem egy libára gondolunk
én Ganja "totemállatára" céloztam, amit a sárvédőn utaztat...
Móniról van valakinek valami híre?
Hát az igazat megvallva kezdek aggódni érte, lassan 14 óra és ma még nem írt hogy szárazon ért-e be reggel és hogy szárazon ért-e haza.
Nekem is, de majd egy 20-25 év múlva
Ez a dolog sem jön át Magyarországra normálisan. Ami működik az USA-ban és őszinte - vagy legalábbis az volt 40 éve - az itt nem feltétlenül. Csak önimádó, magamutogató pózolás, szárazkifli keménységű csücsörítés, lógó heréjű, bőrrojtos csordázás.

Különben nekem baromira tetszenek a könnyedebb HD-k (a motorokra épült kütyübiznisz nem), de a kialakult kép miatt, ha lenne rá lóvém, megfontolnám, hogy olyat vegyek.
Ne is mondd!

Exfőnököm most modellezte le amit leírtál egy Intruderrel, lement Alsóörsre, és a postolt fotóihoz az alábbiakat írta: "Gyönyörű, csodálatos élmény..."

Azóta sem tudom eldönteni, hogy mindig is homár volt, vagy csak ott k.rták s.ggbe?!
Hozzá természetesen minimálbili, csücsörített száj, összevont szemöldök, tükrös napszemüveg és naaaaon törvényenkívüliek vagyunk feliratos bőrdzseki. A sarokban lévő póktól viszont visítva felugrik.
Ezt lehet szeretni önmagáért is, a liba meg jöjjön gyalog, vagy ahogy akar...
egy liba azért ráférne...?
Ganja el is dobná magát a gyönyörűségtől ha egy reggel ilyen szart látna a garázsában.
A vigyortól eltorzult pofával üvöltené,hogy végre valami úgy tetszik ahogy van
Ganjára is gondolta a Yamaha
Na jó, még a Tiger Explorer-el békét tudnék kötni, na de ilyen árak mellett bazz... Nagyon borsos...
Nagyon nem tudom magam ráerőszakolni. Még talán-talán a Daytona, vagy az Tiger 1050 SE, na de a többi... nem gyere be...
Kicsit gáz hogy a dizájn miatt magasan ülsz rajta és dögnehéz.
Selymesen adja le a teljesítményt de nem úgy megy ahogy a street ami egy bicikli és gondolsz rá oszt megy.

Ezzel dolgozni kell.

Én a helyedben a streetet vinném el táncba de neked szerintem a tiger 800 lenne az igazi.

Úgyhogy ledumálnám mélen mindkettőt tesztre.Nincs külön nap.Mondasz egy időt és ha jó nekik viszed a gépet.
Hétvégi túra ide?:
Mikor lesz Kawa nyílt nap?! Most már tényleg rá kell üljek!
Melyik?
A street külön fazon semmihez nem hasonlít.
A Z800 és a gsr 750 picit de a gsr inkább egy Justin Biber a z800 meg Klicsko.
Akkor inkább a GSR750-hez hasonlít nem?
Na és a kinézet.
A z800.
Úgy néz ki mint egy ukrán kidobóember aki menten képes elkaszálni bárkit mentből csak a vicc kedvéért.