Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A francba....nincs itthon, a jég is elolvadt autó látszólag egyben van.
Raktam is fel pár képet róla :)Suzuki GS500E
Ez Gyálon esett.
Tyb, kiöntötted a Mojito koktélodat?
na azért itt ilyen nincs
egy kis minta.........ez kemény volt
Eláztam.
A nyári dzsekiből még az esővédő bélést is kivettem tegnap a meleg miatt.
Van ez így néha.

Gratula
Monort elkerülte éppen csak pár csepp eső esett.
Ganja ezt most ne olvasd el :D

Szerdán sikerült a rutin vizsga elsőre , ma pedig a forgalmi .
Osztályfőnököm volt olyan jó fej és hazahozta a mocit , úgyhogy mostmár az is itt van :D Már csak a papírokra kell várni
Ez se rossz!
Az időkép radarfelvétele szerint igen izmos kis viharról van szó, de úgy látom minket nem nagyon érint.
Tubát nem láttatok?
Köszönöm, mert büszke is vagyok ám rá
Vagy becsukod az ajtókat és kulcslyukon keresztül felfújod
Ehhez csak gratulálni tudok!
Ja, egy még van, megyek és veszek is párat, csak jussak el egy csavarboltba... az a parám, hogy legközelebb is tuti törni fogom őket
Nem tehetek róla, törperő
Amikor vettem a kocsimat nekem is voltak ilyen akcióterveim. Azóta egyszer se volt rá szükség. Mondjuk egy 2000-es Swiftről van szó, úgyhogy kikalapálom belőle a horpadásokat ököllel.
ideért
Egy csavarra jó vagy nálam
Egyszer annyira zuhogott a jég, hogy kirohantam és leterítettem a kocsim pokrócokkal... lehet most is várhatom? Csak tanulva az akkoriból, bukóban megyek....a rosszabbikban
Én belenéztem a üveggömbbe és négykor leléptem, de azért esőgatyában és elcsomagoltam a kütyüimet is... épp csak elkapott egy kis szemerkélés, de most már zuhog/csepereg felváltva Érden is...
Ja és tök jó ötlet volt kimosnom gépben a kordurám, most kb. a második cseppre átázik, hiába az impregnálóval fújás
Akkora jégeső tombol hogy ilyet még nem láttam élőben .....félelmetes...szerintem a kocsim szétverte
Én is elindultam Komáromba hogy megnézzem mi a toszért nem közlekednek a vonatok, de félúton szemerkélni kezdett így inkább visszafordultam.
Nem baj, holnap sem megyek dolgozni.