Szerdán sikerült a rutin vizsga elsőre , ma pedig a forgalmi .
Osztályfőnököm volt olyan jó fej és hazahozta a mocit , úgyhogy mostmár az is itt van :D Már csak a papírokra kell várni
Ja, egy még van, megyek és veszek is párat, csak jussak el egy csavarboltba... az a parám, hogy legközelebb is tuti törni fogom őket
Nem tehetek róla, törperő
Amikor vettem a kocsimat nekem is voltak ilyen akcióterveim. Azóta egyszer se volt rá szükség. Mondjuk egy 2000-es Swiftről van szó, úgyhogy kikalapálom belőle a horpadásokat ököllel.
Egyszer annyira zuhogott a jég, hogy kirohantam és leterítettem a kocsim pokrócokkal... lehet most is várhatom? Csak tanulva az akkoriból, bukóban megyek....a rosszabbikban
Én belenéztem a üveggömbbe és négykor leléptem, de azért esőgatyában és elcsomagoltam a kütyüimet is... épp csak elkapott egy kis szemerkélés, de most már zuhog/csepereg felváltva Érden is...
Ja és tök jó ötlet volt kimosnom gépben a kordurám, most kb. a második cseppre átázik, hiába az impregnálóval fújás
Én is elindultam Komáromba hogy megnézzem mi a toszért nem közlekednek a vonatok, de félúton szemerkélni kezdett így inkább visszafordultam.
Nem baj, holnap sem megyek dolgozni.
A nyári dzsekiből még az esővédő bélést is kivettem tegnap a meleg miatt.
Van ez így néha.
Gratula
Szerdán sikerült a rutin vizsga elsőre , ma pedig a forgalmi .
Osztályfőnököm volt olyan jó fej és hazahozta a mocit , úgyhogy mostmár az is itt van :D Már csak a papírokra kell várni
Tubát nem láttatok?
Nem tehetek róla, törperő
Ja és tök jó ötlet volt kimosnom gépben a kordurám, most kb. a második cseppre átázik, hiába az impregnálóval fújás
Nem baj, holnap sem megyek dolgozni.