Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örömmel tölt el! Maradjon is így...
az szép!
holnap én is izzitom a szaromat mert: link
Akkor én közéjük estem,mert sokat és gyorsan!Egy év alatt 36 ezret tettem a GSRbe balesetmentesen!Nem dicsekvésként írtam!
És még mindig alattam az út és nincs vége....
No, már vártam... ezek szerint Zema "panaszkodott" a másik topicban.

kykee!
Te pedig olvass vissza és meglátod, hogy miből és mi lett. Hogy mennyire is lett lenézve Zema 20 éves tapasztalata, és mennyire lett leszarozva a gépe... Tényleg érdemes volna...
Zema te kis ördög!
Te miért érdeklődsz egy komoly motorrol?Gyere csak vissza a földre a szarjainkhoz,jó!Ne lődörgjél más topicokba már mondtam!
Kedves Zema!

Én nem leoltottalak azért mert pályázol, Sőőőt, Pontosan tudom, hogy ennek is megvan a maga feelingje. Szimplán a végeredmény amire ki akartam lyukadni az az volt, hogy nekem nem ez a motorozás élménye. Itt tudtommal senki nem szól be a másiknak, csak a véleményét fejtik ki, nem kell rögtön Magadra venni. Te is motoros vagy mi is, és ahogy Teddy mondaná, úgyis intünk az úton. Ha meg elmész mellettem 200-al, akkor meg bele fog borzongani a hátam, mert imádom a sportgépek hangját. De a véleményem akkor is ez marad
Jah, és intek is majd, ah találkozunk az úton!
biztos van egy-két elvetemült.
Úgy látom, hogy hiúságból doktorálunk itt egyen-ketten!

Még mielőtt bárki önérzete óriásit sérülne. Zema! Csináld úgy, ahogy akarod. Pályán, utcán... nekem aztán teljesen mindegy. Én meg csinálom, ahogy én szoktam. És mindketten jól járunk...
Ha hiszed, ha nem, én is tovább látok az orromnál... és gyanítom a többiek is. És az nem OK ezen a fórumon, hogy ritkán van mutogatva majrécsíkos fénykép, 200-as városi videó, stoppie és egyebek... nem ám magadra veszed!
és mennyien járnak a 106 lovas verzióval...?
még jo hogy nem francia o -ban élünk mert ott a gixxer és az r1 is 106lovas.
Nyuszi! Nem mentünk mi gyorsan, csak mint kiderült hogy ami nálam 165 az Nálad 140 Lehet ettől tűntünk picit gyorsabbnak... A kanyarokban pedig szerencsére mindig voltak előttünk . Ettől függetlenül, sztem még mindig voltak tartalékok ...
Miért, szerinted én átegykerekezek rajtuk? NEEEEEEEEM. CSak ha látom az autóson, hogy szivózik velem, akkor határozottan megelőzöm, néha lerugom a tükrét ha nagyon felhúz, vagy szabálytalankodik velem, csak mert motoros vagyok, így tehát jogosan utálhat, aki megérdemli, de jámbor lélek vagyok ám én is, néha 80-nal száguldok országúton, még le is indexelek az autós kollegáknak és kollegináknak, csak azt utálom, ha sietek, vagy csak elkap a gépszíj, és szivatnak
Értem, persze! De nekem uccára nem volna való. Még jó, hogy lehet választani motor-és-motor között!
Bakondi G tudja a gs maga az ördög
Egyébként valószínű azért ilyenek az autósok, mert olyan motorosokkal van NAGYRÉSZT tapasztalatuk amilyenekkel. Nem hiszem, hogy ecsetelni kell. Mentalitás. 22-es csapdája. Meg a szomszéd tehene is megdögölhet.

Tudod mit? Én átengedem a zebrán a gyalogost-kismamát-nagypapát. És erősíteni fogom azt a nézetet, hogy vannak normális motorosok is, nemcsak olyanok, akik úgy gondolkoznak mint te és olyan vadul is mennek.
Látod, akkor érted miröl beszélek! ? Hmmmm !
"Zema, nem megbántani akarlak, de hiába van R1-esed a képeid között szinte kizárólag pályán vagy elso illetve hátsó keréken látunk. Nekem(ünk) nem ez a motorozás.."

ugggh... ez azért nagy baromság, magatoknak mondasz ellent. Eddig azt szajkózzátok, hogy utcai speedmotorosok gyilkosok és miattuk szorítanak le titeket, de most meg azt, hogy a képeim lezárt, biztonságos pályán születtek. Há semmi se jó. Az R1 nem erre van? nem pályára?
"Hiába van R1"-esem? ezt hogy értsem? Nem hiába, hiszen utcai beállításokkal 2:17:125 a ringen nem rossz.

Az, hogy kinek mi a motorozás azt már leírtam és semmi bajom nincs azzal, hogy másnak mást jelent. Nekem nem azt jelenti, hogy azért izgulok, hogy épségben hazatérjek. Egy szezonban 15000 körüli km-t megyek az r1 márciusi, és most megy 10,000-es szervízre. Az hogy a képeim pályán készültek, nem jelenti azt hogy nem motorozok utcán.

Global thinking srácok. Nem csak az a jó, amit ti gondoltok!

De én csak azt akartam tudni miért vesztek fojtott GS-t erre én lettem maga az ördög... vmi nem ok ezzel a topiccal...!
Zema!
Írtam vala az előbb, hogy nem veled van a bánat. Hanem azzal, aki erősen szelektálva értelmezi azokat a dolgokat, amiket te megtapasztaltál...ez zavar.

mzgaba!
Igen is, egyenrangúak! Bármennyire fáj a dolog. Én például ma egész nap autós vagyok. Délután motros leszek. És teljesen jól kijövök magammal!
Ilyen volt a Hornet a GS után
MI A KÖZÖS bennünk?:a két kerék.
ezért mindeki vigyázzon magára.
Én egy barátom cbr 600f-jét próbáltam ki LeoVince (nem tom így kell-e írni ) sportpuffal. Halálos az a motor.
Szerintem elbeszéltek egymás mellett!