arra sokáig kell várnod ! egyenlőre funkcionálian teljesen kielégít a GS öccám
egy "nagyobb, erősebb ,modernebb" vas csak farokhosszabbítónak kéne. (a nagyobbról úgyse érne le a lábam!)
más ! doki ! te csiálod jól ! te így érzed jól, és biztonságban magad.ne is ülj fel minden kisstílű piszkálódásnak !
de egy vezetéstechnikai képzés senkinek se árt ! elvégre a lassú menethez is biztos kéz kell !
Én meg csak azt mondom, mindenki más tempót érez biztonságosnak, és másra képes. Van, aki gyorsabbra, mert azt tudja, van, aki nem siet annyira. Szubjektív.
Azért mégis jobb, ha nem hangoztatod, hogy egyetértesz velem
Teljesen igazad van. Én azt mondom annyival kell menni amit még biztonságosnak érez az ember.
A baj mindig akkor van ha túlvállaljuk magunkat képességeinkhez nem mérten
Kibaszott férfias
Hol megyek mint a vakló hol meg rám kell perceket várni.Random.
De általában lassan.
egy "nagyobb, erősebb ,modernebb" vas csak farokhosszabbítónak kéne. (a nagyobbról úgyse érne le a lábam!)
más ! doki ! te csiálod jól ! te így érzed jól, és biztonságban magad.ne is ülj fel minden kisstílű piszkálódásnak !
de egy vezetéstechnikai képzés senkinek se árt ! elvégre a lassú menethez is biztos kéz kell !
Azért mégis jobb, ha nem hangoztatod, hogy egyetértesz velem
vagy nem láttam motorozni
vagy nem néztem meg a hátsó gumiját
Ha pl: Hayabusa lenne alattad, mikor 50-el hasítasz a körúton, már csak abból legendák születnének, ami tudást feltételeznének Rólad!
Más..remélem senki nem szaladt ma bele trafiba, mert tele voltak az utak rendőrrel. Amikor jöttem haza, még a szomszéd utcában is volt egy.
Még a végén téged is megbélyegeznek, mert kollaborálsz velem
A baj mindig akkor van ha túlvállaljuk magunkat képességeinkhez nem mérten
Ha nem lenne senki a mérce másik végén, kihez képest lennének mások csúcsok?
AAAAAKAAAAROOOOK egy rendes motort !