Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most egy tanktatyó licitnél tartok.
Eddig 20 euro és még van 4,5 nap.
80 a limit.
Egy havernak hoztam az autót.Na jó,én is ütöttem le ebay-en.Ezt magam szórakoztatására csináltam,nem haszonból:)
Okés, akkor ezt megbeszéltük
Passzold le nekem.Imádom a túrt ausztriát.
Legközelebb szólhatok?Van bejelölve az ebay-on pár autó
Sütit hozok............
Volt társaság,de aludt vagy evett
Máskor csinálja aki akarja....Eső,fél Ausztria feltúrva......És 2,5 óra alvás után kicsit sok volt.Szar vagyok na.
Nem mondtam hogy rossz dolog.
És?
Na ez a szórakoztatás kétértelmű volt.
Mindezt egyedül, mert az nagyon uncsi lehetett, vagy netalántán volt társaságod is? Én itthon uncsiztam, szólhattál volna kísérjelek el elszórakoztattalak volna útközben
Bár az a hajnali fél 3 durván hangzik
Nem vészes kocsival.
Mai etap:
Reggel fél 3-kor indulás Salzburg mellé.Oda-vissza úton 3-3 megállás.Ja,autóbehozatal,Evasionnal húzott tréler,azon Saxo.Össztömeg kb 3200kg Fogyi az 1220km-re 7,1
És este 6kor tréler visszaadva a kölcsönzősnak.Jó menet volt,a szemem kifolyik.Eddig ez volt a leghosszabb 1 seggel megtett út
Pedig ez nem fekete vagy fehér... hiába látod ezt így.
Látod én meg nem bírom a kötöttségeket.... ......aki állandóan tervez és nem hajlandó eltérni tőle az nem él egy percet sem.....mert mindig a terv csapdájában van és csőlátása lesz...
Konkrét elképzelés van.Csak a részletek változnak.Ilyenkor a gps tud alkalmazkodni a leggyorsabban.
Nem újdonság de GPS-el is meg kell tervezni.Különben van pár vicces részlet.
Én saját pénzemem túrázva se szeretek úgy elindulni hogy nincs konkrét elképzelésem az útvonalról.
Jobban szeretem magam megtervezni az utolsó méterig az útvonalat (már jó előre). Bár ez szerintem annak aki elolvasta motologon a túrabeszámoló sorozatom, nem újdonság.
Igazából az a gáz, hogy nem tudjuk helyén kezelni.....amennyiben fenntartásokkal nézzük nem rossz az...sokszor kisegített már...
Hááát, ha mások pénzén akarok túrázni tényleg az.... .....,de ha a magamén igen sirály... ...
Vagy fekete vérnyúl.
Pedig jó.Simán visz tuti kanyargósra.Többször bizonyított.Városban viszont szar.
Pláne ha kutya is van.
Na a GPS az amivel egyáltalán nem tudok azonosulni ha motorostúráról van szó (max városon belül... de csak végső esetben)