Budapest-Umag(CRO)-Budapest :) Csütörtökön mentem le, busz kíséretében, és tegnap este indultam haza, akkor már egyedül :)
Visszafele természetesen többet evett a drága, de akkor nem is hagytam pihenni :D
Megjöttem :) Fantasztikus élmény volt :) A motor tökéletesen ment, gondom nem volt vele :) Íme egy pár kép :) Jah, és a tankolásos fotónál csurig töltöttem a tankot :) Bár kb 200km-t mentem vele 90-100km/h között, és 30at városban, de akkor is jó :)
itt (Sárvíz és környéke) nem esett...
(lapos vidék, de megvan a maga szépsége )
Első nap
Ha Popradban szállnánk meg akkor az első nap a Szlovák paradicsomot is megnézhetnénk.
Második nap
Aztán másnap meg átmehetnénk Zakopane -ba. Majd hazafele ha nem lennénk fáradtak egy kis 577-et is bele lehetne fűzni.
Persze ez csak egy ötlet, nem akarok tolakodni, ha van jobb akkor arra menjünk.
Jó hely ez az Ausztria, csak hát oda az egyes illetve 85-ösön kimotorozni, meg vissza...
Visszafele természetesen többet evett a drága, de akkor nem is hagytam pihenni :D
Mind1.. A benzinre: Megtett km: 258, tankolt mennyiség: 8,26l :)
Megjöttem :) Fantasztikus élmény volt :) A motor tökéletesen ment, gondom nem volt vele :) Íme egy pár kép :) Jah, és a tankolásos fotónál csurig töltöttem a tankot :) Bár kb 200km-t mentem vele 90-100km/h között, és 30at városban, de akkor is jó :)