Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a baglyoknak "jó" lesz.
Pedig fasza dolog...................bízd magad a GPS-re.
Ez azért így elég nagy hülyeség
Igaz is!
Útiterv? ....az miaz?.....olyat csak a gyávák készítenek ....komoly ember nekivág valamerre és odaér valahova....
nemrég értem haza egy "zártkörű" gurulásból kb. 180 km.
itt (Sárvíz és környéke) nem esett...
(lapos vidék, de megvan a maga szépsége )
Sanyi van már útiterved? Mert én nem bírtam magammal és összeállítottam egyet a 2 napra.

Első nap

Ha Popradban szállnánk meg akkor az első nap a Szlovák paradicsomot is megnézhetnénk.

Második nap
Aztán másnap meg átmehetnénk Zakopane -ba. Majd hazafele ha nem lennénk fáradtak egy kis 577-et is bele lehetne fűzni.

Persze ez csak egy ötlet, nem akarok tolakodni, ha van jobb akkor arra menjünk.
Én meg visszaértem.
Jó hely ez az Ausztria, csak hát oda az egyes illetve 85-ösön kimotorozni, meg vissza...
Budapest-Umag(CRO)-Budapest :) Csütörtökön mentem le, busz kíséretében, és tegnap este indultam haza, akkor már egyedül :)
Visszafele természetesen többet evett a drága, de akkor nem is hagytam pihenni :D
Szia......hó vótál?.......3.2L/100km ......én a 3.75-nek is örülök
Gyere...
Ha megvan az időpont szóljatok időben, nagyon mennék...
Igen.....
Valamikor a jövő hónapban.....még nem tudom...
Krissal és én tudnánk mesélni! Mindketten törtük, 3:1 az állás Krissal javára
Kicsit off: mikorra tervezitek a zakopanei kiruccanást?
Valamiért nem teszi fel a képeket :/ Túl nagyok sajnos...
Mind1.. A benzinre: Megtett km: 258, tankolt mennyiség: 8,26l :)
Sziasztok!

Megjöttem :) Fantasztikus élmény volt :) A motor tökéletesen ment, gondom nem volt vele :) Íme egy pár kép :) Jah, és a tankolásos fotónál csurig töltöttem a tankot :) Bár kb 200km-t mentem vele 90-100km/h között, és 30at városban, de akkor is jó :)
imádják, volt hogy végig kellett nézni velük 15-20 gépet is leszállni...szerencsére sűrűn jönnek egymás után
A lány csemetékkel repcsiket kell nézni...a fiú csemetékkel a vonatot...hmmm fura.
úgy látom nagyon rákattant erre a süti témára mindenki
Akkor lassan hazagurulok ha erre jön.....de előtte a vígasztalásomra nyomatnom kell valami sütit
Itt már esik is
Megázni én sem......nagyon ritkán szoktam
lassan jön északnak az eső.