Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legtöbb ilyen csavarprobléma abból származik hogy műszaki érzék nulla.......de a Google a barátja, és rögtön szakmát ad a kezébe.
honda cb 350s. a 450s kistesója.Tudom nem suzuki gs500, de itt van a legnagyobb élet..:)
....a gyertyamenetről nem is szólva...
Igazad van. En is erzesrr huzom meg de ahhoz hogy a kezedbe legyen egy csavar meghuzasa szukseges eleinte egy jobb nyomatekkulcs.
Ezt komolyan írod?.....csak idén vagy 5 hasonló történetből volt megkeresésem általában olajleeresztő csavar okán....volt autószerelő is busával...
Igen.....mivel ez kimondottan motoroscucc (ami ami a képen is látszik) semmi gondot nem okoz....évek óta magamnak és másoknak is beleteszem.......
A grafit és a kuplunglamella........szeretik egymást?
Samy......milyen láncot tettél fel? ...."o" gyűrűs, patentszemes?
És milyen motoron szeretnéd kimérni?
Nyomatékkulcs..............hát az minek?...ezen a motoron egyedül talán a hengerfejhez szükséges, de abból akkor a jobb fajta (min Beta) mert a gagyival többet lehet ártani mint használni. Egy szakember ránéz egy csavarra és tudja mekkora erővel kell meghúzni.
Visszatérve az adalék témához....anno slicket tettem már kopogós hangú hajtókaros IFA.ba és még 30000km-t elfuvaroztam vele mire szétszedtük és csak csapágyat cseréltem benne, köszörülve nem lett.....az olajnyomás csökkent kissé a terméktől, de jobb lett sokkal, 2T járműben is jó volt, Trabi, Warnyú.....Metabondot és más tartós adalékot nem használtam ,de van a környéken egy figura aki rendszeresen használja motorokba és jót mond róla, itt persze nem új gépekre kell gondolni hanem ezeréves szétnyüstölt valamikre amik jószerivel más be sem indulnak, de a kezelés után mérsékelten újra üzemképesek.....én mint többször mondtam a képen láthatót használom évek óta, kárt nem okoz mivel csak molibdéndiszulfidot (grafit tartalmaz) és kissé csökkenti a motorzajt és rezgést, de inkább a surlódás csökkentés ami védi is a gépet a kopástól ami miatt használom megelőzésképp.......
Nem. Ebayan porvefovel van. De egy jobb csapagyboltba is kap az ember.
Szerintem pár penz a ket oldal.
Sziasztok!

Tudtok segiteni, hogy tudom kimérni a fesszabot? Nincs töltésem... :(
Köszönöm

üdv
kobra
szimering-et nehéz hozzá beszerezni? Mennyi az annyi?
Azt, hogy zöld. Vegyél egy fehér adidas cipőt és nyírjál benne füvet, költséghatékonyabb és a füved is szebb lesz
Ki fogsz fulladni a tetején mint a liba.Lihegsz mint egy mozdony.
Húú ez eszembe se jutott!
Erre jó lesz előre felkészülni!
Köszi!
D I D került fel.
Nagy,dohos,régi és sok benne a lépcső.
És megtanultam egy életre a lépcső meg a motoroscucc összegyeztethetelen.
Hát hogy mennyit futott nem tudom az órában 60 ezer van.
D I D lánc került fel.
Szép hely.
Egyszer a Neuschwansteini kastélyt szeretném megnézni.
Hmmm, a kérdés csak az milyen tempót diktáltál
Szar idő lesz.....megsúgom!