Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel itt van a műhelyed tőlem egy köpésre inkább offline hallgatnám meg a gépet.. még ha arra várni is kell mondjuk. A telefonos videó úgyse adja vissza azt a hatást.
7végén csinálok valami video félét,bár telefonnal elég szar lesz........
Akár jövőhéten:)
Mikor lehet meghallgatni?
Ez itt a 10 millió fociszakértő és tribológus országa
Azt én is tudok.
Max abba.Dehát olasz,elfolyatja
Nyugi én is ezt fogom tenni.
Ja,a pitsába,nem is mon.... írtam.Ma beindult a kis 450-es!Pöpec alapjárat,stb........Több mint 20 év állás után röfög min2 kipuff:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Baxxátok meg,minek akartok minden szart beleönteni a motorotokba?A 30 éves Xj-m hibátlan,nem eszi az olajat stb.....japó technika.Amikor a Gs-t tervezték,terveztek bele anyagot és anyagminőséget.Miért akartok okosabbak lenni a kis vágottszemű mérnököknél?Sosem értettem ezt a k.rva adalékmizériát.Jó olajatkell adni a vasnak mindig időben.Ennyi.
Nem tervezek venni, csak ma láttam és kíváncsi volnék hogy a gyakorlatban milyen. Azért írtam hogy vagy meggyőzzenek, vagy eltántorítsanak. Eddig az jön le hogy inkább egy száraz kuplungos Dukiban lehet értelme.
Ha veszel írjál már róla, kiváncsi vagyok ér-e valamit, azt mondja első olaj csserélnél 5 % kell aztán felezhető, tehát már csak 2,5 % kell egy olajcseréhez, egy üveg ha jól olvastam 2.5 deci és 10.000 ft környékén van tehát, szóval azért egy üveg majd 3 olajcserét kibír
És ott a pont!
Fő kérdésen nem is gondolkodtál el?
Olajfürdős kuplung?Annak mennyire tesz jót?Nem véletlenül nem lehet ezeket a "csoda anyagokat" motorban használni........
A motorral csodát teszel,de nem tudsz elindulni a csúszó kuplung miatt
Nem, semmi baja sincs, csak ott a gumicserélés közben kaptam egy ilyen kis termékbemutatót, és a saját szememmel láttam, hogy mennyire lecsökkenti a súrlódást ez az adalék. 1 flakon 10 000 Ft, amiből a GS-nél 2 olajcserére is elég. Aztán az ezt követő cseréknél elég még kevesebbet beletenni.
Bár azért bennem is számos kérdést felvet, pl. hogy ez mennyire vastagítja vagy vékonyítja az olajat? Szűk illesztéseknél lehet még ront is...szóval ezért érdekeltek volna a tapasztalatok.
És epilálni..............
Lovi! Mit szereztél? Hasznos? Elsőre úgy hangzik, igen.
Ez szerintem repülni is tud:
http://youtu.be/075k7Fwui6Y
Mire hazaértünk Adri teljesen belezúgott az új cuccba... Bár mondogatta, hogy fordítva vettem fel, meg hogy túl messze kellett fogni, de amúgy jól volt rajtam, azt mégsem mondhattam, hogy a nagy kerületem miatt kell annyira előre nyúlni

Majd megszokja!

Mégegyszer köszi! A rétes miatt majd szólj rám!
A túrakormányhoz vettem egy bontott komplett befogót 10-ért. Ha neked megér 5 ezret a csutkakormány két vége, felőlem viheted. Ha nem, akkor mondj árat te Szerintem megegyezünk.
Szasztok!

Ataa!
Van valami baj a gépeddel? Szerintem nincs. A rendszeres olaj csere szerintem jobb! Egy anyagba vagy bele rakták a gyárba a minőséget vagy nem. Egy olaj adalék nem fogja megváltoztatni a főtengely felületi kezelését például. Már pedig ettől jobb egy Opel-Renault....stb motor mint mondjuk régen a Lada-Skoda...stb.
szia doktor ur!menyiér tudnád adni?nekem csak az az aluminium csutka érdekelne!elöre is köszi
Ez tényleg nagyon érdekes. Mondjuk 2,5 deci tízezer forint. Nehéz ezt így kitalálni. Nyilván nem szeded szét a motort havonta hogy megnézd mi történt. Ártani biztos nem ár.
Én próbáltam. Az eredmény: f*sz tudja.
Megoszlanak a vélemények és a tapasztalatok is.
Mondjuk versenymotorcsónak motorba ne tedd, az a barátomnak megállt, szerinte tőle, de lehet, hogy anélkül is megállt volna.