Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi levegőt teszel a gumikba?
Köszi!De nem is szitál inkább elmegy a nyomtávból mint ha megemelkedne az eleje és elmászik arrébb.
Szitálhat a kiváló magyar utak miatt is ám...

A minap a CBR gurulás során dőltem hátra elengedett kézzel, és egy két szakaszon muszáj volt megkapaszkodni a kormányban, mert annyira "jó" volt az út, hogy rendesen elkezdett rángatni...

Ahol jó az aszfalt, ott akár szlalomozni is lehet, próbáld ki olyan helyen, ahol kifogástalan, ha ott is szitál, akkor tényleg gázos...
Móni, bevállalnád így?:

http://youtu.be/QHpHqp5igcU gurulás[/L]
Kérdésem a lengővilla szétszedése mennyi idő és házilag is meg oldható-e mert valamiért nem az igazi a moci. Valamiért elszitál az eleje csapágy csere volt kormány plusz kerék csapágy az jó.
máshoz is jó csak az Arinál a szellőzőnél ki van vágva csak ennyi
Arai-hoz van, ha nem ilyen a sisakod azért meg kell nézni az illeszkedést...
igen az 9000ft zsír új még nincs leszedve a ragasztó fólia
Ha jól vettem ki akkor ez egy fényre sötétedő fólia a plexire.
Mi lenne az ára?
550-600e attól függ hová adom, ill. mennyi extrát adnak az újjal...
Hát van ára...........mennyiért veszik be?
hi all valakit érdekel ?

Enyémet 650-ért már viheted, hátsó doboztartó konzollal együtt, és biztos lehetsz benne, hogy kifogástalanabb

De ne gondolkozz sokat, ma délután mentem volna a szalonba beszámíttatni, de hétfőre még egy csajszi bejelentkezett megnézni, azt megvárom, ha viszi jó neki, ha nem ennyiért már nem is fogja...
Vedd meg...jó az neked
szar a link...

..amúgy minden fost személyesen ismerünk..
Majd csak 15-re megyek.

Ő róla van valamiféle információtok ?:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_f_kifogasta
lan-6907797
Minek pimpelitek ennyire?
Nem lenne eccerűbb egy másik gépbe ölni a temérdek felesleges pízt.
Vagy nekemadhatjátok.
Tessék luk közepétől luk közepéig a gyári 18 cm.Neked 17,5 cm kell minimum.
semmi bajod nem lesz nekem is az van + sv telo kinek a pap kinek a papné nekem speciel a Sulcz Gizi.
Siker?
Akkor ezt elbaszt*m !
Egyszerű! Kiszeded a saját motorodból..és ledemózol egy rövidebbet!
Ne felejtsd el ,hogy kicsit hosszabb oldaltámasz kell..és négy centinél már a közép támasz sem működik!
Köszönöm szépen a sok jó ötletet...sajnos már késő, megjött a SV felni, úgyhogy kénytelen vagyok ezzel dolgozni...

Még lenne gey olyan kérdésem, hogy szeretnék kb 4cm-t emelni a moci hátulján, esetleg nincs valakinek rajza a kutyacsontról, ami alapján le tudnám gyártatni? Milyen anyagból kell, esetleg edzeni, perselyezni?
És mennyire igaz