Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiszáradnak. Ezért kell a telókat is kicsit megnyomkodni télen a járatások alkalmával.
Nem, egyenként eltöri az olajszűrő dekli tőcsavarjait.
A réz..szú bagoly...
doktorúr pont most cserélte le a csutkáját túra kormányra!
Neked hogy hogy csutka kormányrész kell?
Mekkorát perecel. Ő elhatározta ha kő kövön nem marad,akkor is motorozik:))))))))))))
Max a merevlemeznek lehet rossz, de a laptopokban lapos az is, nincs akkora "kilengése" a belső alkatrészeknek. Ha nem seedelsz vele a tanktatyóban menet közben akkor semmi baja nem lesz.
Ne már...beszartam....a vége valami császár
hello,nem tud valaki gs 500 ashoz csutka kormányrészt szerezni?
Pénteken azzal megyek Pestre dolgozni, és utána lecsorgok hozzá. Így legalább ott helyben fel is rakja nekem, és a régit sem kell hazacipelnem. Nagyon jófej a srác.
Csak ne essen, mert hátul már slick...
Lehet hogy ugyan az.
Viszont a féktárcsa kisebb rajta mint a GS fékbetéte, így ha nem reszeled le a szélét elkezd szorulni.
Ezen felröhögtem:))))))))))))))
csak nehogy azt mond..........erről valaki eszedbe jut
Az a gond, hogy nem tudom. Xj azt mondja, hogy japán gumi, leszarja, ha áll pár évet, az övé geci sokat állt és semmi baja... de pl, ha egy teló szimering áll és porosodik a telószár, majd rámozgatják az tuti nem tesz neki jót, mert ugye a por az kis kristályos bizbasz, ami megsérti a gumit ami ugye száraz, mert nem kapott olajat... de ez csak az elv, meg a logika, lehet egy faszság is
De ami tuti, hogy az ABS jobb, mint az ABS nélküli.
Csodálkozom is, mert fotó alapján elég étvágygerjesztő vagy!
nem "evett meg" senki a társaságból
nem gondolom, hogy meg kellene ijednem bárkitől is
ugyan már túltárolás.......az enyém 10 évig volt forgalomból kivonva és most újrahasználva semmi baja
1.

neeeem...ááá...dehogy is
Márpedig számít, főleg mert a Tiéd.

Szimeringeknek amúgy mi baja lesz túltárolástól? Full cserés mind, vagy valahogy ki bírják húzni a 2 év gari végéig, hogy zsebből kelljen fizetnem?
Lebuktál