Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Istiről ez egy jó kép
Egyébként beszéltünk egy hétvégés Zakopane túráról. Tátra tövében szállás egy éjszakára, és végigmotorozni a Szlovák és Lengyel utakat a Tátra körül.
Nem tudom mikor, mert ez a kanyar egy az egyben leette a hátsó gumimat. Már attól féltem hogy mire hazaérek kikukucskál a szövet.
Pünkösdkor.
Az van hogy ott nyáron nem lehet motorozni, mert megtelnek az utak. Tavasszal kell menni szezonkezdés előtt és kell rá min. 3 nap, ezért jöhet szóba a Húsvét meg a Pünkösd.
Légvonalban 100 km-el arrébb! Padis.
Annyira nagyvonalú vagy, köszi!

Nekem tegnap és ma családi összeröff volt, de remélem legközelebb Veletek szaporítom a karavánt

Amúgy észrevette valaki, hogy lehet perec nélkül is sokan motorozni?

Ha esetleg holnap-holnapután ráér valaki, vevő lennék egy közös gurulásra!

ataaa következő kanyar a partra mikor várható? Nagyon-nagyon-nagyon mennék...
Teljesen rendben volt, így tovább, dobj mail-t nekem!
Azért azt látom, hogy az 1100 nem játék, fogalmam nincs, én mit tudnék vele kezdeni, valsz. fosnám a bokám
Igazábol semmi gond nincs vele. El kell adnom a motort de ezt nem adom vele, mert ugy sem fizetik meg.
Hölgyek, Urak!

Fasza volt, mindenkinek köszönöm, pláne Ganjának a vezetést és az alábbi mondatot: "Maonikáának aki hímtagokat megszégyenítő magabiztossággal"
Örülök, hogy jobb volt, mint egy f%+="
Köszönöm mindenkinek, olyan cipzár alakzatot mutattunk be 11-en, hogy öröm volt motorozni a végén
Ganja nagyon elatlálta a sebességet, pedig tudom, mennyire fárasztó lehet folyamatosan hesszölni, hogy megvan-e a 10 követő lámpa, csillagos 5-ös volt. Én az utolsó 3 párost láttam, ők egyre jobban mentek, tényleg a biztonság volt a fő és örülök, hogy mindenki épségben hazaért, pláne jó volt, hogy Ganja néha blokkolta a keresztforgalmat!
Aki először gurult csapatban, büszke lehet, faszák voltatok.
ZZR1100!
Neked külön gratula, így tovább, dobj nekem egy mail-t a krissal@freemail.hu-ra, küldök neked valamit! Gyertek máskor is!
Fez!
Fasza, végre gurultunk!
Gábor!
Móni, tök jó voltál! Ne parázz, ügyes vagy.
11-en voltunk, ez már konvoj!
Thx mindenkinek!
Tordai-hasadék?
Nekem van, webshop kedvezménynek hívják, neked is adtam, 8990 úgy
nekem is feszes a mukarendem (éjjel-nappal ) Dégre is csak a vasárnapot tudtam "intézni"...
Nekem az idén kimarad Dég... De majd egyszercsak összefúj minket a szél valahol...
" Navigare necesse est. Hajózni muszáj."
nekem se elég a napi rutin 120 km... vas. meg DÉG !
Itt a Givi/Kappa konzol:
Viktor. Ki lenne más...
Ez a "topic" szépeket gurult a szélrózsa minden irányába!
Tud valaki a környékemen megbízható használt gumist (vagy olcsó újat ) ? A hátsó kerék némileg revültnek tűnik (a barázdákban hosszanti repedéseket látok egy részen, ami valószínűleg nem jelent jót, gondolom, valamikor valahol valaki, aki nem én vagyok, laposan tartotta egy ideig).
nem udvariatlanság !
szuper-hiper titkos módszerrel kellett a Le/súly arányt javítanom
És most végigolvasgatom mi történt idehaza, azon a pár tíz oldalon...úgyhogy holnap jövök.
De a képek alapján látom hogy volt egy komolyabb összeröffenés.
Nagy elvárásaim voltak vele, de még így is jobb mint gondoltam. Már ahogy átléptünk a barcsi határnál elkezdődött a kanyargós. A falvakban 70-es meg 80-as táblák vannak, ahol 60-as van ott már valami nagy gebasz lehet.
Lefele úton Bosznián át volt. Azt hittem aknamezőkön meg tankutakon megyünk végig, erre k. olcsó benzin, szép helyek, és fasza kanyargós utak fogadtak. na meg jófej emberek, de erről majd Zoli is mesél.
Az odaút kicsit hosszúra sikerült, nekem 740 km-re jött ki.
A három nap 1700 lett.
Horvátországban a 8-as út helyenként olyan aszfalttal van ellátva mint a Hungaroring, és ez nem túlzás, ráadásul a gyengébb helyeken is kiválónak számít. Persze a parti úton kívül van még egy csomó fasza hágó, de a fel-leút nagyrésze is élmény.
Úgyhogy ezentúl minden évben kötelező!
Szia Mindenkinek!

Király volt a mai nap köszi érte mindenkinek!
féláras nyalás...! legközelebb nem hagyom ki