Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

veszek
Hát jó. Na de eszek én még neked rétest úgy vigyázz !
nem 32 cm....csak 3 cm....bénázok itt..
Bakker..nekem is kell ilyen!
Ilyet kérek névnapomra!
Odas mit találtam:

Ha megiszod a -15%-nyi sört és rábeszéled őket a számlanélküliségre, akkor összejöhet:

9990/(1+0,27+0,15)=9990/1,42=7035 Ft

Én bízom a képességeidben!
Annyit szerintem nem fognak engedni!
Koffer...nyugi...itt senki nem harap...sőt ha nem vagy "puhapöcs", esetleg szeleburdi öngyilkos jelölt..és fogékony vagy a jó tanácsra...akkor majd jössz velünk motorozni.
A linkelt motor...szerintem kereskedés (szervizkönyv/utolsó bejegyzés dátuma/tulajdonos váltás...stb. tippelhető ,hogy pörgetett..avagy sem.
Ha magán...miért akar minden áron szabadulni?
Képről nincs vele gond....de hát valljuk be...sokszor a fotó...az igazihoz képest nincs köszönő viszonyban...

addig is...Kuss! Gyakorolj...vizsgázz...és kukázd ki a legjobb vételt!
Ne kapkodj ameddig nálad a pénz...te vagy az úr...
Előre is köszi!

Most ahogy nézem 9990 a bruttó ár, ha le tudnád vitetni 7000-re, már hozzad is!

Számla nem fontos, ha ez segítség, de többet szerintem nem ér...

Ha összehozod, jó vagy nálam egy rétesre!
Holnap megyek az RMC-be...ha 10-ig csörögsz...akkor megnézem a kapaszkodót..és próbálok alkudozni....oszt legfeljebb jól megveszem neked.
..csak hova a francba raktam el a kedvezmény kártyámat....pff
Szerintem első nekifutásra elég a 15w fork oil.....azzal határozottak korrektebb lesz..
A progressz rugó árát sokallom kicsit...de az előfeszítésen is lehet egy 2...de inkább 32 cm-es toldalékkal segíteni!
Szerintem ha gazdagabban töltöd ki az adatlapod, és dobsz fel pár képet is, lehet szívéjesebben fogad majd Ganja is...
Most mit izélsz, láttam már buszon utazva 80 év körüli hölgyet, diszkrét körszakállal és bárgyú-büszke arckifejezéssel üldögélni... egy doktornéni is lehet akkor szakállas.
amíg nem raksz fel képet, pazar lett volna.... utána meg pláne
Én is ott toltam el, hogy nem doktornéni néven regisztráltam
Csatlakozom Mónihoz, tényleg jó fejek vagyunk, csak női névvel regisztrálj
Egyébként valóban mindenki segítőkész, csak nekünk is lehet szar napunk...
Üdv, sok sikert a vizsgához!
Köszi, akkor nyugodtan kavirnyászok egyet a szokott csigatempómban holnap reggel... megyek új (illetve, nekem új, amúgy használt) papucsokért... ja, meg előtte melóba, mert pénz se árt
Én negyed 8-kor szoktam a 4-en lenni. Akkor még lehet haladni.
Mikor szoktál reggel begurulni (mármint Pestre)? A forgalom tűrhető mondjuk héttől fél nyolcig, Vecséstől a Deák térig?
Találtam pár képet még a telcsimen a hétfői túráról.
El is felejtettem, hogy én is fényképeztem.
Én se.
Pont ezért nem engedem magam el nagyon.
Az egyik hirtelen kanyarban ott vitte le majdnem a bal lábamat egy őrült Vartburgos.
Én szépen kiraktam ívre, kicsit be is sokalltam a tempóval, de a sávomban maradtam. Az a gyökér viszont simán levágta a kanyart záróvonalon.
Sok ilyennel találkozom, de nem értem...evvel akarnak spórolni az üzemanyagon?
Még egyik sem, nekem is gyári. De azt mondják már az olaj cserét követően is érezhetően jobb. Én úgy tudom nincs gyárilag állíthatós első gátlós GS. A hátulja neked milyen keményre van állítva? Az is befolyásolja az érzetet.
Isaszeg-Nagytarcsa közt faja a 2-3 éve épített csík.