Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyahhh...megérkeztem!
Hölgyek Urak!
Köszönöm a mai napot! Megtiszteltetés volt önökkel gurulni. Remekül éreztem magam!
Hősszerelmesnek köszönöm a sütit!

Külön gratula Maonikáának aki hímtagokat megszégyenítő magabiztossággal terelgeti a motorját és tartja a tempót.
Én is hazaértem,köszönöm a mai gurulást!Erre a hétre kiszellőztette a fejem.THX!
Ja,Ganja,köszi a vezetést!
Uraim es Moni
Koszononezt a szep napot... Nagyon elveztem bar Moni rgy kicsir morcos volt velem
mondjuk zavart a vas, meg a forgalom ?
hazagyüttem.
Hölgyeim, Uraim !
megtiszteltetés volt Önökkel gurulni, és és külön öröm volt sok fórumlakóval személyesen találkozni.
Szia Ninja!

Hát mostanában nem vagyok fent a WOT-on,azért nem látsz rajta.Most a Good Game Empire szipantott be engem.
Ha letelik a "próbaidő" a jogsiból, jöhetsz velünk!
Nagyon jó lehetett!
Szombat, vasárnap Erdélyben barlangásztunk.
Kicsit irigyellek benneteket hogy ennyi időtök van.
Bár délután talán én is kanyarítok magamnak egy szeletet a motorozás örömeiből
RMC-ben nincs valakinek kedvezménye? Szeretnék egy ilyet, de sokallom érte a 10-est:

utaskapaszkodó
Igen ez a mondogatod, ilyen negatív motiváció. Áttételesen is érthető, amit a motorosoknak mondanak, oda mész, ahova nézel! Nézz távolabb és jól veszed a közeli akadályokat is
Na, az ilyesmi kritikákra mondható, hogy építő jellegű, mert van bennük konkrét megoldási javaslat is. A vízen járás meg csak olyan képletes dolog, ami arról szól, hogy ti sem jártok, oké, de amíg nem hiszem el, hogy nekem is megy, addig nem is fog ("Bizonygasd csak a határaidat, s bizony mondom, szert teszel rájuk.")
Na lassan rohanok, mert elkések
Mert előtte utáltál?
Bocsi, de a vízen járás példa sántít, mi sem tudunk vízen járni, neked sem különlegeset kell teljesítened, hanem valami olyat elsajátítanod, aminek még nem vagy birtokában!
Jelenleg hiányzik a technikád a kérdés, hogy akarod-e pótolni?
Akard, hogy megtanulj biztonságosan motorozni, utána is mehetsz lassan, na akkor már tényleg a kedv dönt.
Egyébként a bringa pont nem jó, mert ott nem igazán ellenkormányzol, más szempontból, meg kurva jó, én is veszek egyet.
Gondolj bele, hogy belemész egy előzésbe és jön egy kanyar, amit nem láttál be, ha nem tudsz rendesen kanyarodni, ívet váltani kanyar közben, gázzal stabilizálni, nem tudod hol a határa, el fogsz esni... lekopogom, hogy ne történjen meg, de olyan nincs, hogy motorozol és nem jön váratlan helyzet! Sajnálom, de a motorozás veszélyes, kurva veszélyes, itt nincs olyan, hogy nincs kedvem, mert átmegy rajtad egy kibaszott busz!

Majd nézegetem a vezetéstréningeket, szokott ingyenes lenni, Rendőrök tartják, csak időben kell jelentkezni, elmondanám, nekem is kellene menni
megerősítve !
engem " megkínoztak" , de azóta szeretek motorozni
Ez is jó, meg az IVTM is. Én azon voltam, nagyjából ugyanez, csak ingyenes. És attól ,hogy ingyenes , korlátozott a létszám.
Ezt t a tréninget javaslom doktorúr!
Nagyon sokat tanultam ezen! Valamikor ismét megyek...
Ja. Süthetnél nekünk valami finomat!
Rendben, akkor bicajozom.
A kormánnyal kapcsolatban meg csak annyit, hogy fúró és műhely nélkül hétköznap nehéz szétszedni, mérni és fúrni is, hétvégére volt betervezve, de előbb jött egy felajánlás, amit köszönettel elfogadtam. Látva, hogy hogyan történt meg végül a csere egy hozzáértőbb által, hát korántsem csak "alig 1 órácska" volt, ahogy mondtad, és több év szerelési tapasztalat hiányában valószínűleg bőven eltoltam volna egyedül, még a telefonos okításod ellenére is (mindenesetre köszönöm, hogy akkor ráébresztettél, hogy nekem ez nem öt perc lesz).
A megmagyarázásról meg annyit, hogy ha én leszűrök egy következtetést, mások meg jószándékkal mégis arra biztatnak, hogy a vízen járjak, akkor meg miért ne mondjam el a véleményemet?
Részemről ennyi.
Ez igaz lenne az eredeti felni esetén....de a 150/70...precíz belövést igényel...én is tolómérőztem....
..ha /60 lenne...már tágabb határok vannak...
...hát ez tényleg morbid.

Hölgyem Urak!

Lassan,óvatosan...inkább várunk 10 óra 01-ig.....nem kell sietni!

Na jóóóó...ha valaki későben lenne....hívja Krissalt.....neki van robotfüle
Fogsz egy hosszú egyenes valamit, ami elér az első keréken túl. Nekinyomod a hátsó oldalának, és beállítod, hogy a távolságok elöl párhuzamosak legyenek.
Királyság
Szóljatok és gyertek