Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Krissal te mire gondoltál éppen ebben a pillanatban
Csapatkép a mai örömmotorozásról......Igaz Isti udvariatlan, a hátsóját mutatja
Okés
és ti ?
milyen volt usztasáéknál ?mesélj majd...
Nem vettem észre az Andrettiben hogy morci lett volna. Mindenki kicsit fáradt volt,jót beszélgettünk,nyaltunk.......
Mindenki hazaért épségben?
Ilyen volt...
Krissal kérésének eleget téve még egy kép szombatról
Hmm...mi bajod vele? Tapasztalat?
azt üzeni nincs mit ! ja és hogy vigyázzunk MAGUNKRA ! mert nincs mindig ideje,és másdolga is akad.
Hali! Ha valakit érdekelne eladnám hátso kerék szélesitő szettem, Sv felni féktárcsával, Continental 150/70-es gumi 80%-os, féktámasz, + fékmunkahenger tartó. Csak kiszereled, beszereled. Ára 35000ft ennyibe van nekem. Ha kell segitek beszerelni.
A fotók jöhetnek!
Amúgy urak... Komolyan cool volt. Főleg két Szilárd egy csárdában ...
A kv fantasztikus
A felvezeto cool
A zaro atom
A pite hihi
A kaja hmmm
Amotorok szupi
A gyertyatarto hurra

A hatsok fenomenalis ...
Pece pece ...
Akkor egy külön süti belefér eccer
Khmm........tolatómozdony A zizinek a méretei megvannak
De azért egy-két kanyarban volt amelyik csak megütötte magát
Senkit nem tartottatok föl...jöttetek mint a gyorsvonat!
Egy egész generációnyi... Te ebből biztos azért nem érzékeltél semmit, mert végig szélárnyékban bújkáltál...

Kenődött el a sosakodon bogár?
Sziasztok!

Mi is haza értünk és jelentem a bogarak már leáztak a kupakról. :) Köszönjük a lehetőséget, a szervezést és, hogy megtűrtétek az OFF-os masinákat is. :) Jó volt veletek gurulni, és tetszett, hogy változatos utat választottatok. Volt egyenes, kanyargós, tükörsima és kátyús rész is. :) Krissal most ne figyelj, de remélem a kelleténél jobban senkit nem tartottunk fel. :)
Köszi a sütit meg a virágot.
Bocsi, hogy egy kicsit morci voltam. Nem is morci inkább fáradt.
Köszi ganja
Hali mindenkinek (törpének és Óriásnak )!

Először is ami a legfontosabb: épségben, egyben hazaértem (köszi Isti őrangyalának) .
Köszi ezt a napot a társaságnak örülök, hogy egy részét sikerült megismernem személyesen is a hétvége folyamán !

Másrészt bírom a kritikát, aki úgy gondolja nyugodtan írja meg ha esetleg vmiben is hátráltattam a bandát, vagy vmi más gondja volt velem