Nyahh...hogy ti mennyit tudtok dumálni.....mint a vénasszonyok...
lóbelt...azt veszel amire telik....de érdemes a minőségre törekedni..
Zalaegerszegi kolléga...megyünk még idén mecsekburgert enni..és akkor csatlakozol! Majd úgy kanyarodunk...(ataaaaát a végére soroljuk...hogy mindenki épségben hazaérjen)
dr titing rinyálsz itt mint egy papírzsepivel fütyit fogó lány...pedig hidd el mindenki leszarja,hogy nem tudsz motorozni....kezd az alapokról ...bicajozz....
..csak ne rinyálj már annyit mert én személy szerint már unom.
A kormányt is elmeséltem a telefonban...kb.Ált Isk.6-os tananyag gyakorlati órán mérni és lyukat fúrni...te mégis mással csináltattad meg...ami nem probléma...az viszont már probléma ,hogy mindent megmagyarázol,hogy miért NEM vagy valamire képes.
Aston...te hol a francban vagy a WOT-on? Holnap jössz?
gyakorlatilag rommá áztam.
a zautópálya Érd - Pákozd szakaszán áthasítottam a viharon.
jó kis móka volt (utólag !)
utána a 200m-es homok-agyagút keményebb volt...
doktorúr! csak jót akarok (-unk) neked
jól érzed magad így, nincs evvel baj, de had hozzak egy példát:
megszerzel egy bombanőt, aki minden gyönyört meg tud adni , de te csak pettingelsz vele...
és én a "csesztetést" be is fejezem
Én is óvatos vagyok a magyar utakon. Határokig döntögetni legfeljebb csak ellenőrzött tiszta utakon érdemes pl. Ausztriában, vagy pályán. Különben vakmerőség.
Mióta magamra borítottam a Divit és csúsztattam a lábfejemen úgy gondolom hogy hiába kerül 40-50ezerbe pl.: a Berik sportcsizma, semmivel se védett többet mint egy tornacipő védett volna. Való igaz hogy nem kell mindenhova versenycsizma... de esésénél jó ha rajtunk van.
(bocsánat, de ez a hír így nagyon morbid.)
http://index.hu/belfold/2013/0...