Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké
Igen és igen
Huh! Még nem láttam a paripádat,pedig járok arra feléd elég gyakran!:) Én Péceli vok!
Nagytarcsa - mogyorod - fot -mogyorod - nagytara - pecel - maglod - gyomro -maglod - pecel - nagytacsa
doki.....a CBF- 125 elmegy 2.5 literrel is.....80-90-et megy az is. Elgondolkodtató?
Na jó nem cseszletlek ....mert egyébként igazad van, mert mindenki úgy menjen amit biztonságosnak érez, ne igazodjon a többséghez. Azok a semmirekelők (én is!) akik kritizálnak se kutyájuk se macskájuk...talán az van...nem kár értünk.
Neked ott vannak a pici gyerkőcök.....
Egy észrevétel! KI HASZNÁL GÖDÖLLŐN, VAGY KÖRNYÉKÉN, fekete-ezüst-fehér F-est?
Pedig az az egyetlen valamirevaló Renault, a betegállat sportverdákat leszámítva (5Turbo, ClioV6... stb )
Sziasztok! Ki merre volt ezen a szép napon? Mi mentünk egy Mátra-Lilafüred kört :) Hát voltak veszélyes helyzetek,mert nagyon sok helyen az eső felhordta a szemetet az útra.
Sziasztok
Olyan kár, hogy messze vagytok (vagy vagyok), jó lenne menni veletek gurulásokra... Minden esetre ha erre jártok, akkor számíthattok rám
Elég feljönnöm , visszaolvasok pár oldalt és kész a jókedv garantált. Most is annyit nevettem :D Újabban pedig már szappanoperát is olvashatok
Moni !
8:30 ra ott vagyok mert muszaj tankolnom !
Máne igy is tartalekon karikazom....
Nem akarok meglepetést
Aztán irány Vecsés sziti szűd majd hajrá lovasok...
Muszáj ilyen hülye kérdésekkel megzavarni?
A "sajnos" azért került a mondat végére, mert sajnálom, hogy így alakult, és lemaradok pár gurulásról, de ettől még nem fogok gyorsabban menni. Nincs kedvem, nekem ennyi elegendő.
Ettől még rémes lehetek, de ez van.
Csináltam jópár fajtát.Az Avantime-ot rühellem
Pár kép a kempingről.
Xj! Te Renault-ban is járatos vagy?
Szóval nevén nevezve az Alacskai pihenőben. (Ja és csak ez az egy kút van közvetlen az M0 on).
Köszike a megerősítést
így van Móni............mindent tudsz
Tényleg szép, jó fotó!

Nézd ez meg az én házam:

A kemping hátsó része,ízelítőül.Az én autóm az asztal
ok !