doki.....a CBF- 125 elmegy 2.5 literrel is.....80-90-et megy az is. Elgondolkodtató?
Na jó nem cseszletlek ....mert egyébként igazad van, mert mindenki úgy menjen amit biztonságosnak érez, ne igazodjon a többséghez. Azok a semmirekelők (én is!) akik kritizálnak se kutyájuk se macskájuk...talán az van...nem kár értünk.
Neked ott vannak a pici gyerkőcök.....
Sziasztok! Ki merre volt ezen a szép napon? Mi mentünk egy Mátra-Lilafüred kört :) Hát voltak veszélyes helyzetek,mert nagyon sok helyen az eső felhordta a szemetet az útra.
Moni !
8:30 ra ott vagyok mert muszaj tankolnom !
Máne igy is tartalekon karikazom....
Nem akarok meglepetést
Aztán irány Vecsés sziti szűd majd hajrá lovasok...
A "sajnos" azért került a mondat végére, mert sajnálom, hogy így alakult, és lemaradok pár gurulásról, de ettől még nem fogok gyorsabban menni. Nincs kedvem, nekem ennyi elegendő.
Ettől még rémes lehetek, de ez van.
Na jó nem cseszletlek ....mert egyébként igazad van, mert mindenki úgy menjen amit biztonságosnak érez, ne igazodjon a többséghez. Azok a semmirekelők (én is!) akik kritizálnak se kutyájuk se macskájuk...talán az van...nem kár értünk.
Neked ott vannak a pici gyerkőcök.....
Olyan kár, hogy messze vagytok (vagy vagyok), jó lenne menni veletek gurulásokra... Minden esetre ha erre jártok, akkor számíthattok rám
8:30 ra ott vagyok mert muszaj tankolnom !
Máne igy is tartalekon karikazom....
Nem akarok meglepetést
Aztán irány Vecsés sziti szűd majd hajrá lovasok...
Ettől még rémes lehetek, de ez van.
Nézd ez meg az én házam: