Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Medence van?
Gondolhatod, hogy nem fogok sátrazni ennyiért... mondjuk a duplájáért sem
doktor úr ! fejezd már be sírást !:"a sebességem meg adott, sajnos."
motorozz, oszt észre sem veszed Te leszel az utak réme !

(egy vezetéstechnikai tréning meg mentálisan sem árt, oszt jónapot !)
valahogy sejtettem
Doki, és mennyi idő alatt hozza be a fogyi különbséget? Mennyi egy karbi?
Megkérdeztem a kempingest,1700 a satyihely,2500/fő a szoba,ha legalább 3-at veszünk ki.Én biztos nem satyizok ilyen árak mellett
Van normál konyha,hűtő,és a legjobb,pingpong asztal:))))))))))))Saját büfével is rendelkeznek hogy a reggeli kv ne legyen probléma.
Azt beszéltük, hogy az M0-on megyünk át végig Érdre ha jól emlékszem...de ha nem Tby segítsss! (új nulláson egy szem Mol kút van a vecsési lehajtó után az M5-ös fele, ott talizunk)
Azért holnap több pénzt hozz
Na erről beszélhetnénk holnap, tényleg rémlik, mintha te mondtad volna...
Móni!
Melyik kútra gondolsz, merre mentek tovább?
Én azt tudom de ...
Arra volt dolgom gondoltam .
Az enyém is 3,8 körül szokott enni ha nem megyek 120 főlé
Akkor én is karburátort cserélek, mert a mostanival nem jutottam be 4.1 alá... a sebességem meg adott, sajnos.
Nem legenda a 4l alatti fogyasztás, ez ma igazolódott be számomra az új karbicsekkel..........387km-nél tankoltam 14.5 litert........3.75-re jött ki. Régebben 4.5l alatt nem volt.........persze nem volt valami sebes malac vágta.....a tegnapi túra is része volt.
hát én megírtam, hogy ma nem leszek ott...de igen holnap 8:45 kút
8:45 koreg velem .... Gyomro
MOL kut...
A süto varta rad ....
Ha gondolod Tby-vel 9-kor találkozom a M0-áson a vecsési Mol kútnál, ha jössz csatlakozhatsz ott is hozzánk
Az enyémen tavaly lett két lyuk, olyan tűszúrásnyi, a benzincsapon lévő belső szűrő magasságában, egyvonalban, valami gyurmaszerű anyaggal lett betapasztva, ami nem látszik, ha a motoron ülök, de attól még csúnya. Ez önmagában esztétikai kérdés, de a bontós, akitől szereztem a kormánybefogót, azt mondta, hogy ha már egy helyen elkezdett átrohadni, akkor előbb-utóbb kuka a tank, cserélni kell (bár persze ez neki amúgy is érdeke). Tby-nek van két fekete hátsó idoma, akkor már gondoltam, "átszínezem" a gépet, úgyis túl sok a fehér, hamar koszolódik. Összességében ennyi az ok.
A süti
én ajánlottam helyet nálam a kertbe, (jó nagy) de holnap mondom . vagy terepszemle is belefér, az útvonalba...
..én a bányarémekkel vagyok így..
Utálom a bányatavakat, bele sem megyek. Velencei tó, na az jó
..én már most szólok ,hogy csak egy napos mutatványok férnek bele...augusztustól pedig minden kétséges....
Ilyenhez szerintem elég csak elmenni a délegyházi bányatavak környékére mondjuk
Igazából, én most nem túrára gondoltam, hanem csak simán egy bulira, sátorral, tűzzel, konténerben hozatok Thai lányokat, szoktak hozná adni ingyen sült kutyát is, nagy élet!
Szóval a hely jó, lehet sátrazni, bezabálunk, beiszunk, mókusokat molesztálunk, ilyesmi...