Megkérdeztem a kempingest,1700 a satyihely,2500/fő a szoba,ha legalább 3-at veszünk ki.Én biztos nem satyizok ilyen árak mellett
Van normál konyha,hűtő,és a legjobb,pingpong asztal:))))))))))))Saját büfével is rendelkeznek hogy a reggeli kv ne legyen probléma.
Azt beszéltük, hogy az M0-on megyünk át végig Érdre ha jól emlékszem...de ha nem Tby segítsss! (új nulláson egy szem Mol kút van a vecsési lehajtó után az M5-ös fele, ott talizunk)
Nem legenda a 4l alatti fogyasztás, ez ma igazolódott be számomra az új karbicsekkel..........387km-nél tankoltam 14.5 litert........3.75-re jött ki. Régebben 4.5l alatt nem volt.........persze nem volt valami sebes malac vágta.....a tegnapi túra is része volt.
Az enyémen tavaly lett két lyuk, olyan tűszúrásnyi, a benzincsapon lévő belső szűrő magasságában, egyvonalban, valami gyurmaszerű anyaggal lett betapasztva, ami nem látszik, ha a motoron ülök, de attól még csúnya. Ez önmagában esztétikai kérdés, de a bontós, akitől szereztem a kormánybefogót, azt mondta, hogy ha már egy helyen elkezdett átrohadni, akkor előbb-utóbb kuka a tank, cserélni kell (bár persze ez neki amúgy is érdeke). Tby-nek van két fekete hátsó idoma, akkor már gondoltam, "átszínezem" a gépet, úgyis túl sok a fehér, hamar koszolódik. Összességében ennyi az ok.
Igazából, én most nem túrára gondoltam, hanem csak simán egy bulira, sátorral, tűzzel, konténerben hozatok Thai lányokat, szoktak hozná adni ingyen sült kutyát is, nagy élet!
Szóval a hely jó, lehet sátrazni, bezabálunk, beiszunk, mókusokat molesztálunk, ilyesmi...
Gondolhatod, hogy nem fogok sátrazni ennyiért... mondjuk a duplájáért sem