Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 9.0:1 a sűrítési arány az nem nyomásérték. Ha méred akkor a 10 bar már jó értéknek számit......... Persze műszere válogatja. A lényeg hogy minél kisebb legyen az eltérés a két henger között....gyertyák ki, majd gázzal indítózás.
Szerintetek ez nagyon öregnek számít?
150/70-17 Michelin Pilot road2 dot1708 69W 1db 5mm 6500ft+

Adatok alapján 2008 első felében készült, viszont az 5mm-es minta szerint alig használt. Az át nagyon kedvező, kérdés hogy a PR2-es mennyire tud megöregedni...
Kezdem sejteni hogy ez inkább a sürítési arány lesz és nem nyomás...
Szóval akkor mennyi a normális, és mennyitől kell beavatkozni?
Azé olajszűrő csavart készíts be.
Én is így gondoltam. 4-re hazaérek, 5-ig gurulok egyet, 7-ig visszahül annyira hogy nem égetem magam szét.
Majd nagy odafigyeléssel csinálom (főként a kis csavaroknál ), és sötétedésig minden rendben lesz.

Wikipédián a GS 500-nál az alábbi szerepel: Kompresszió: 9.0:1
Ez azt jelenti, hogy 9 bar az ideális kopresszió a hengerben? Csak azért mert írtak itt többen 10-12 bárról is, meg hogy 8 bár alatt bontás. Akkor hogy is van ez?
Na azé égési sérüléseket nem kéne kapni a 110 fokos olajtól tehát ha a deklit kézzel meg tudja fogni az már jó.
Melegen ereszd le az olajat....tehát nyugodtan gurulj egyet előtte..
Szerintetek az jó, ha olajcsere előtt kicsit gurulok egyet? Csak azért hogy leeresztés előtt felkeverjem kicsit. Ezt péntekre tervezem. csak nehogy úgy járjak hogy nem hül le sötétedésig, és nem tudom leserélni a szombati indulás előtt.
Madarak, most meg a szamarak... baze, para van...
Igen, érdemes félni, én például mostanában a madaraktól... tiszta hülyék, repkednek, aztán még baj lesz a végén...
Fasza...hogy elküldte 2x...
Az Aprilia Scarabeo 500-nak ez a gyári gumija.......Súlya:240kg..........Szerinted?A Gpx 195kg
Baszki,meglestem,az Aprilia Scarabeonak ez a gyári gumija.......240kg 40kilóval nehezebb a Gpx-nél.............Szerinted sok mindentől kell félnem?
Azért vigyázz vele, bár a Robik is már elég súlyosak nagy köbcentinél...
Vasárnap is jó, meg a hétfő is még most, de valamelyik tuti, írjátok meg hol van start és merre.
keress bármilyen free webproxit, mindent nem szűrhetnek le. Ha a 80-as portot átengedik, akkor
Akkor még ezt próbáld meg http://www.hidemyass.com/
Dehogy röhögök.
180 fölé eddig talán 1x mentem.
Te Zoltán.Engem kiröhögsz 180-nál gáz vissza és zokogás
180 fölé az Xj való De az a 30 rugó elég nagy visszatartó erő......annyi különbség van a 2 gumma között.
180-nnál gáz elvesz.
Fent van a robeszgumma:))Tapad mint állat,puha mint egy rágógumi.)))
Bocsi is jön?....az jó, de ha vasárnap jön akkor lemarad a közös vasárnapi gurigáról....inkább jöjjön le szombaton este, ha nem a mi útvonalunkon jön akkor pályán ott van 5-6 óra alatt.....
Ők is szombaton csüllednek le csak mivel van egy 200 Km-es fórjuk előbb érnek le.És van foglalt szállásuk.
Sanyi!

Szoty1-ék vasárnap jönnek le? Kisbocsi (ismer téged, már motoroztatok együtt) is csak vasárnap tudna lejönni, és akkor csatlakozhatna hozzájuk.