A 9.0:1 a sűrítési arány az nem nyomásérték. Ha méred akkor a 10 bar már jó értéknek számit......... Persze műszere válogatja. A lényeg hogy minél kisebb legyen az eltérés a két henger között....gyertyák ki, majd gázzal indítózás.
Szerintetek ez nagyon öregnek számít?
150/70-17 Michelin Pilot road2 dot1708 69W 1db 5mm 6500ft+
Adatok alapján 2008 első felében készült, viszont az 5mm-es minta szerint alig használt. Az át nagyon kedvező, kérdés hogy a PR2-es mennyire tud megöregedni...
Én is így gondoltam. 4-re hazaérek, 5-ig gurulok egyet, 7-ig visszahül annyira hogy nem égetem magam szét.
Majd nagy odafigyeléssel csinálom (főként a kis csavaroknál ), és sötétedésig minden rendben lesz.
Wikipédián a GS 500-nál az alábbi szerepel: Kompresszió: 9.0:1
Ez azt jelenti, hogy 9 bar az ideális kopresszió a hengerben? Csak azért mert írtak itt többen 10-12 bárról is, meg hogy 8 bár alatt bontás. Akkor hogy is van ez?
Szerintetek az jó, ha olajcsere előtt kicsit gurulok egyet? Csak azért hogy leeresztés előtt felkeverjem kicsit. Ezt péntekre tervezem. csak nehogy úgy járjak hogy nem hül le sötétedésig, és nem tudom leserélni a szombati indulás előtt.
Te Zoltán.Engem kiröhögsz 180-nál gáz vissza és zokogás
180 fölé az Xj való De az a 30 rugó elég nagy visszatartó erő......annyi különbség van a 2 gumma között.
Bocsi is jön?....az jó, de ha vasárnap jön akkor lemarad a közös vasárnapi gurigáról....inkább jöjjön le szombaton este, ha nem a mi útvonalunkon jön akkor pályán ott van 5-6 óra alatt.....
150/70-17 Michelin Pilot road2 dot1708 69W 1db 5mm 6500ft+
Adatok alapján 2008 első felében készült, viszont az 5mm-es minta szerint alig használt. Az át nagyon kedvező, kérdés hogy a PR2-es mennyire tud megöregedni...
Szóval akkor mennyi a normális, és mennyitől kell beavatkozni?
Majd nagy odafigyeléssel csinálom (főként a kis csavaroknál ), és sötétedésig minden rendben lesz.
Wikipédián a GS 500-nál az alábbi szerepel: Kompresszió: 9.0:1
Ez azt jelenti, hogy 9 bar az ideális kopresszió a hengerben? Csak azért mert írtak itt többen 10-12 bárról is, meg hogy 8 bár alatt bontás. Akkor hogy is van ez?
180 fölé eddig talán 1x mentem.
180 fölé az Xj való De az a 30 rugó elég nagy visszatartó erő......annyi különbség van a 2 gumma között.
Szoty1-ék vasárnap jönnek le? Kisbocsi (ismer téged, már motoroztatok együtt) is csak vasárnap tudna lejönni, és akkor csatlakozhatna hozzájuk.