A hátprotektorod mikor jön meg?
Na jó, most komolyan, supershield akcióban a bazismotor-ban is fasza, csak legyen valamid! http://bazismotor.eu/index.php...
Én itt vagyok. Csak csendben olvasgatok, várom a megrendelt idomokat, meg azt, hogy leteljen még 2 hét. A párom ugyanis még ennyi időre tiltott el a motorozástól.
A világbékéről nem tudok nyilatkozni, de asszem még várat magára.
Ataa-val egyetértésben én is MentQ-t hiányolom. Már hónapok óta kerüli a fórumot.
Sziasztok lehet hogy volt már róla szó amit most kérdezni szeretnék?Azt olvastam a GS 500 kezelési útmutatojában hogy automata membrános benzincsappal rendelkezik. Az lenne a kérdésem ha ON állásban van a csap akkor kifogy e teljesen az üzemanyag a tankbol vagy észre lehet e venni hogy mikor kell átállitani RES pozicióba.A válaszokat előre is köszönöm.
Egyébként a service manualban az 5.5 fejezetben 3-4 oldalon szépen leírja, h mit hogy kell csekkolni. Ha azon végigmész meg kell legyen a hiba. Ha csak nem vmi genyó kábelszakadás, bár azt is ki lehet zárni.
Egyáltalán hányas évjárat? Egyik hengernél sincs szikra?
Ha egyik hengernél sincs és 1 jeladós, akkor az is lehet hiba. Nekem 2 jeladós és az egyik szart be, melegen a jobb hengernél nem volt szikra, hidegen működött rendesen.
Gen. oldalon (jobb) suzukis felirat burk. leszed (3 csavar), ott van-vannak a jeladók. Rámérsz: 250-420 ohm a tűrés. Nekem melegen felugrott 2 k.ohmra. Bontó, csere és máris volt szikra.
Ha az is jó, akkor már csak elektronikára gyanakszom, az viszont szervíz v. profi műszerrel.
..lehet ,hogy az UFÓ mégis csak én vagyok?