Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..én már kirángattam az összes kezemet a biliből
Világbéke és szabad szerelem.
nyahh..meggyógyítottam a kicsit....tuningoltam a nagyot...
..mi kell még?
GSS shiverje V2-azt nem kő fékezni.
Az ilyeneket felfelé szeretem. Nem csípem annyira a fékezős kanyarokat, inkább az ide-oda dobálgatós gáz-motorfék...
És akkoó ezt nézd.

Remélem a képet linkeltem.
De, nem kerül sokkal többe....a szállás szokott 20€ körül vagy kicsivel fölötte lenni....,de amúgy minden más annyi......útdíj csak a pályán van, de az is igen olcsó....a többnapos matrica 5€....
Az tényleg jól néz ki. Francér van ilyen messze.
Osztrák túrát gondolom nem lehet olyan olcsón megúszni mint egy Horvátot, biztos sok helyen fizetni kell útdíjat is... Vagy nagyon rosszul gondolom?
Hát igazából volt 700-is augusztusi haza.
Csak murauban ebéd idejére pihi volt 1 óra.
Viszont a Reichenau-ból a 95-ös turacher str. nagyon fincsi neked való.Van jó része és szar rázós is.Viszont szép széles és kanyargós.Érdemes arra is tervezni.Ott a nocalm is.
Vagy felső ausztriát még nem is láttam.
Bonyesz.Gödöllőn gyakorlatilag 90%-ban melózom.Otthon Kistarcsán hétvége és éjszaka alvás van.
Vagy csak addig bírta egy seggel, az utolsó pár km-t már nem.
Azt már Ő sem tudja...a lényeg, hogy a megye biztos....
Az szép táv!
De most te nem Gödöllői vagy hanem Kistartcsai?
Nem tudsz a környéketeken valahol kétrészes esőruhát venni?...kéne egy 2XL-es valami normális.....munkaruhás áron...
A Murau-Kistarcsa egyseggel nekem elég volt.Punnyadt vok.
Bár csak a kezem fájt.
Láttam írtad hogy BT45 is érdekelne. Azt nyugodt szívvel megveheted, a gyár is azzal szereli. Amúgy a 45 ezer korrekt is érte. A hátsója hajlamos kockásra kopni, úgyhogy keresd a kanyargósabb utakat, az elsővel viszont kimész a világból, annyit kibír.
Köszönöm, már írtam is oda, hogy segítsenek, mert nem tudok most túl sokat rákölteni a gumikra :/
Én sosem próbáltam, de mindig olcsóbbak voltak a többi élvonalbeli guminál.
Itt egy topik a gumitémára, itt szerintem több infót kapsz.
Continental Road Attack, vagy a Contigo típusokról van tapasztalatotok vagy vélemény?
Erős túlzásnak szántam. A legutóbb is 577 után egy seggel jöttünk hazáig és eléggé megéreztük. Én még csak csak bírtam, de FZ6 meg Foregon kicsit nyújtottabb emberke.
Végülis starigradban talán össz 25-28 euro volt a szállás.
Ha puccosabb a szálloda talán drágább.
Azé néha ájjunk meg......................gondolj a vén lúzerekre is.
Mindegy, ma váltok a Keletiben vonatindulás előtt 500 Kúnát, meg olyan 60-80 Eurót ha ebből kijön a szállás. Oszt akkor egy seggel lehasíthatunk a tengerpartig.
Igen valóban három éve már nem 1€-t vonnak hanem tényleg rugó körül alkalmanként, azért írtam, hogy ha egyben veszi ki akkor ugyan levonnak 1 rugót, de középárfolyamon adják oda ami nagyobb összegnél még mindig megéri....
Nekem utólag itthon vont le vagy 5 rugó bankköltséget.
Szlovéniában meg semmit.
Úgyhogy inkább ne.
Kint úgy jó, hogy itthon €-t veszel és azt váltod át, legalábbis így jött ki legjobban pár éve....amúgy bankkártyáról a legolcsóbb lét kivenni ha egyben veszed ki amennyi kell....mi itthon vesszük meg az egészet, már nem szórakozok pár forintért....tankolás kártyával (legolcsóbb) .....kajára kuna, szállásra €....