Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van egy 2004-es Suzuki GS500-asom és észrevettem a napokban, hogy elkezdte csepegtetni az olajat, a bal oldalon ahol a váltó tengely kijön a blokkból. Levettem azt a kis deklit, ami a lánckereket takarja, levettem az első lánckereket is és minden csipa olaj volt, letisztogattam, majd láttam, hogy a váltó tengely és a kihajtás tengely mögött is van egy egy szimering. Mindkettőt kicseréltem, de még mindig folyik valahol. Újra szétszedtem és azt látom, hogy egy kihajtás tegnegelynél lévő szimeringnél áll meg leginkább az olaj. A csúszó gyűrű nincsen megkopva szóval egyszerűen nem értem, hogy honnan jön az olaj. Esetleg találkoztatok már ennél a típusnál hasonló hibával?!

Köszöntem.

http://youtu.be/hARlBcTYDQo
Csak nehogy tüdőgyulladás legyen a vége
Csak nem fázós vki?
Úgy gondolod
Ha ráveszed Mónit , hogy veled menjen akkor kibírnátok a minuszokat is
Ja, még annyi, h az elektronikát pedig a szar feszszabályzó nyírhatja ki. Azt is érdemes megmérni, 14,5 V-nál ne nagyon legyen több a fesz. mikor tölt.
Akkor ez még két jeladós, a jeladókat mérjétek még meg, bár kétlem, h egyszerre szart volna be mind a kettő, de nem árt ránézni a dolgokra ott is. Ha az is jó, akkor tényleg már csak az elektronikára gondolnék, az pedig bal oldalt az ülés melletti oldalborítás alatt van. Valahonnan próbálj meg egy csere erejéig szerezni és azzal kipróbálni. Talán 2-3 csatlakozót kell átdugni. 5 perc az egész.
Engem is ezek vonzanak. A tavalyi karikák óta ezen agyalok...

Polifóm már van, természetesen viszem
Nem hangzik rosszul. A Magas-Tátra körül Lengyelországban és Szlovákiában is vannak fasza szakaszok, amiket 1 napos körrel bejárni már sok lenne.
Hőtükrös polifoamot szerezz be...az legalább annyit, ha nem többet számít mint a hálózsák!
Akkor ez tecsón belül is jobbnak számít, mert én ott láttam 2-3 ezerért is. Mondjuk az pont arra jó hogy eltakarjon a külvilág elől, azon még a reggeli harmat is átüt, nemhogy egy kiadós eső.
Ha jó tapasztalataik voltak, és benne vagy, akár fel is mehetnénk pár napra?! Ugyanott szállnánk meg ahol Ők, így minden adott lenne, csak a gurulással kellene foglalkoznunk

MI a véleményed?
MZ túra volt Zakopane-ban és sátraztak. Kár hogy nem mentem, pedig hívtak.
Majd rákérdezek.
Nyáron szerintetek a Tátrában hidegek az éjszakák?

Elvileg -7,5 °C-ig jó vagyok ezzel a cuccal, de őszintén, 5 °C alá nem nagyon mennék sátorral...

Tapasztalat valakinek?
Ja és 4 személyes a sátor. Decathlonban a 3 személyes 15eFt volt, 4-eset már nem is néztem, mert 10-nél többet egyikre sem akartam költeni. Nem mellesleg ugyanilyen hálózsák 12e volt...
10 percel indulás előtt is megkötheted nem kell megvárni még oda ér a pénz
Jaja!

Körbenéztem Decathlon-ban, Auchan-ben, Tesco-ban és utóbbiban volt akció.

Amit vettem tök ugyanolyan, mint a Decathlon-os, kivéve, hogy csak fél év gari van rá, nem 2 év, meg hogy 9590 Huf, nem pedig 20eFt+

A hálózsák 5990 volt, és ilyenből 7e alatt sehol sem találtam, szóval azt gondolom jó vétel volt, bár erről inkább a gyakorlati tapasztalatok után nyilatkoznék...
én mondtam
Ez TECSÓ sátor?
BMP-ben nem megy, na még 1x :
Mai szerzemények (remélem jól szerepelnek majd a hétvégi teszten ):
Ha F-es géped van, akkor 5 liter!
Ez felhívás keringőre!
4 éves Metzeler Lasertec gumin miért van végigrepedezve?
Oké, hogy nem a legjobb minőségű gumi, de azért mégis ki kéne bírnia egy kicsit többet. Futófelület még igen nagy, sokáig tudtam volna nyúzni :/
Az a tiltás:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez kész! De jót nevettem :D