Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pláne, hogy még soha nem vittem senki
Valami rossz.Szerintem így az életbe nem mondja meg senki.
Vidd szervízbe.
Enyém is jó, elvileg... de arról még nem volt szó, hogy egy motorral is menjünk, ha mégsem
nincs papír...nincs szikra...szerintem itt a bibi
Nekem jó a bringám, minek kérdezném?
Erről talán az érintettnek is kikérhetnéd a véleményét
Majd felülsz a Móni mögé!
Ezzel csak arra szerettem volna utalni, hogy a kilátások szerint nekem csak a szombat délután jó, HA addigra kész a kormány. Ha leszedem a régit, és nem tudom fölrakni az újat, az erősen "exlex" állapot, és az sose jó
Még a végén jössz velem sátorozni!
Csak 1 baj van, hogy nem az enyémet vetted meg!

Én első körben megtisztogatnám a gyertyákat (sőt cserélném), leengedném a benne lévő benyát és feltölteném a kagylós kút legjobbjával. Az már elvileg kellene hogy segítsen, ha nincs túl nagy baj. Ha így sem jó, akkor lásd előttem szóló, menni kell tovább a szikra útján visszafelé...

Ha így
na ne már
Elég sok minden.
Gyertya, gyertyapipa, kábel, trafó, jeladó, elektronika stb.
Egyébként egyik hengernél sincs?
Nem vagyok önző típus (kivéve egy személyre, de őt már a "nevemre vettem" ), úgyhogy szabad a vásár, nem kötelező rám várni, ha van jobb program. A motorom elkészülése pedig, bár ganja szerint egy laza órácska, na az magamat ismerve bő fél nap (a tett halála ugyebár az okos Skodás, főleg, amennyire én műszaki zseni vagyok, lásd titing-ügy), a vasárnapomat meg valami családi kajálás címszóval a jelek szerint kettécsapták, szóval egyelőre túl sok a bizonytalansági tényező
sziasztok.egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.a ahétvégén vettem egy gs500-ast papírok nélkül.és nincs szikra.szerintetek mi lehet a hibás a motoron amitől nincsen szikra?előre is köszi a segítségeket
ööööö izéé szóval..életemben csak egyszer voltam szerelmes..
..és csak a szerelmes pasi hűséges,figyelmes,türelmes,kompromisszum képes.....azt hiszem

Mostmár tudom miért nem nősültél meg!
..rád be lehet fizetni?

...én sorszámot tépetek
7000-től kezdődik...és nem tart sokáig
Ez van, én 25 kW-os vagyok.
Szelephézag állítás is esedékes lehet, szívó és kipufogó oldalon mennyi az előírt? Köszi
De már "odaígértem" a hétvégét dokinak ha meg lesz a járgánya
Neked nem szívás...hanem szo...öööö bocsánat..
..nem szóltam
Sziasztok!

Gyertya,levegő+szűrő, olaj+szűrő csere előtt állok. Érdekelne, hogy mi a gyári gyertya típusa egy 2002-es gs 500-e motornál?
Mellesleg nem hangzik rosszul ez sem
Na ja, mögötted elég 6000-ig forgatni