Ezzel csak arra szerettem volna utalni, hogy a kilátások szerint nekem csak a szombat délután jó, HA addigra kész a kormány. Ha leszedem a régit, és nem tudom fölrakni az újat, az erősen "exlex" állapot, és az sose jó
Én első körben megtisztogatnám a gyertyákat (sőt cserélném), leengedném a benne lévő benyát és feltölteném a kagylós kút legjobbjával. Az már elvileg kellene hogy segítsen, ha nincs túl nagy baj. Ha így sem jó, akkor lásd előttem szóló, menni kell tovább a szikra útján visszafelé...
Nem vagyok önző típus (kivéve egy személyre, de őt már a "nevemre vettem" ), úgyhogy szabad a vásár, nem kötelező rám várni, ha van jobb program. A motorom elkészülése pedig, bár ganja szerint egy laza órácska, na az magamat ismerve bő fél nap (a tett halála ugyebár az okos Skodás, főleg, amennyire én műszaki zseni vagyok, lásd titing-ügy), a vasárnapomat meg valami családi kajálás címszóval a jelek szerint kettécsapták, szóval egyelőre túl sok a bizonytalansági tényező
sziasztok.egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.a ahétvégén vettem egy gs500-ast papírok nélkül.és nincs szikra.szerintetek mi lehet a hibás a motoron amitől nincsen szikra?előre is köszi a segítségeket
Vidd szervízbe.
Én első körben megtisztogatnám a gyertyákat (sőt cserélném), leengedném a benne lévő benyát és feltölteném a kagylós kút legjobbjával. Az már elvileg kellene hogy segítsen, ha nincs túl nagy baj. Ha így sem jó, akkor lásd előttem szóló, menni kell tovább a szikra útján visszafelé...
Ha így
Gyertya, gyertyapipa, kábel, trafó, jeladó, elektronika stb.
Egyébként egyik hengernél sincs?
..és csak a szerelmes pasi hűséges,figyelmes,türelmes,kompromisszum képes.....azt hiszem
Mostmár tudom miért nem nősültél meg!
...én sorszámot tépetek
..nem szóltam
Gyertya,levegő+szűrő, olaj+szűrő csere előtt állok. Érdekelne, hogy mi a gyári gyertya típusa egy 2002-es gs 500-e motornál?