Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem mindegy, csak mennyünk valamerre
..én többnyire úgy nyomom
Szóval mennyi volt a fölösleges költség a motorod ügyében?
Volt már olyan, hogy fordított volt az "ivararány"?
hö hö...egyik sem probléma
Mehetünk 2x is vasárnap hétfőn is.................ivararány motorozás nem értem az összefüggést
Na még a végén nem egyedül kell karikáznom hétfőn
Ezek szerint lehet, hogy hétfőre fog esni az eset?
Erre két megoldás van.
Vagy leütsz minden hímet, aki Móni közelében motorhoz mer nyúlni, vagy pedig beszervezel annyi nőnemű motorost, hogy legalább kiegyenlített legyen az arány.
Melyiket tartod könnyebbnek?
Tény és való. Köszi.
..de hát ott volt a vigyori szmájli....csak vicceltem
Motorozásnál miért fontos az ivararány?....inkább ivarkodj egy jót motorozni...
Hétfő nekem is jó...de csak ha az ivararány nem a hím oldalon dominál..
Így jobban néz ki

Hornet
Látod, látod...
Hmm.
Most, hogy ennyien mondjátok ezt a hétfőt, ránéztem a naptárra.
Végül is, nem munkanap.
Miket tud meg az ember ezen a fórumon...
Én szabad leszek még hétfőn is, ne kapkod el az összerakást ne hogy valahol bemondja az unalmast menet közben
Ha más nem mehetünk hétfőn is.
Rendben, de az is lehet, hogy pénteken csak a szétszedésig jutok, ahhoz mindenki ért , az összerakáshoz meg talán már lesz némi segítségem, ha szükséges... majd meglátjuk.
Bocs srácok, kicsit off, de megígértem a páromnak, hogy segítek hirdetni.
Szóval van egy szép kis Hornet eladó, ha valakit érdekelne.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_ho
rnet_15.000km-6856198

Köszi.
100% hogy olaj sajnos. Ha leveszed a lánckereket, majd eltávolítod a mögötte lévő takaró lemezt, akkor látszik a szimering, amit ki is cseréltem, de már akkor is láttam, hogy mögötte közvetlenül nem a csapágy van, hanem még valami tömítés, robbantott rajzon is látszik, de az nem tudom, hogy pontosan mi lehet, azt nem is babráltam. Esetleg valakinek van olyan szervizkönyve, ahol meg van jelölve, hogy mi ez az alkatrész. Amennyiben gyári cuccot szeretnék bele rendelni, akkor azt hol tudom megtenni?!
doki.......ha péntek délután telefonos segítségre lesz szükséged és nem vesztem fel , azért lesz mert dolgozom és nem leszek mindig elérhető
Nem lehet, h nem túl jó a láncsprayd? Én mikor befújom, utána egy darabig nekem is szokott csöpögni egy picit. Úgy tűnik, mintha olaj lenne, csak sokkal sűrűbb és ragacsosabb.
Tényleg, az kimaradt
A gyújtás biztonsági kapcsolója rendben van?...(oldaltámasz)