Erre két megoldás van.
Vagy leütsz minden hímet, aki Móni közelében motorhoz mer nyúlni, vagy pedig beszervezel annyi nőnemű motorost, hogy legalább kiegyenlített legyen az arány.
Melyiket tartod könnyebbnek?
Rendben, de az is lehet, hogy pénteken csak a szétszedésig jutok, ahhoz mindenki ért , az összerakáshoz meg talán már lesz némi segítségem, ha szükséges... majd meglátjuk.
100% hogy olaj sajnos. Ha leveszed a lánckereket, majd eltávolítod a mögötte lévő takaró lemezt, akkor látszik a szimering, amit ki is cseréltem, de már akkor is láttam, hogy mögötte közvetlenül nem a csapágy van, hanem még valami tömítés, robbantott rajzon is látszik, de az nem tudom, hogy pontosan mi lehet, azt nem is babráltam. Esetleg valakinek van olyan szervizkönyve, ahol meg van jelölve, hogy mi ez az alkatrész. Amennyiben gyári cuccot szeretnék bele rendelni, akkor azt hol tudom megtenni?!
Nem lehet, h nem túl jó a láncsprayd? Én mikor befújom, utána egy darabig nekem is szokott csöpögni egy picit. Úgy tűnik, mintha olaj lenne, csak sokkal sűrűbb és ragacsosabb.
Vagy leütsz minden hímet, aki Móni közelében motorhoz mer nyúlni, vagy pedig beszervezel annyi nőnemű motorost, hogy legalább kiegyenlített legyen az arány.
Melyiket tartod könnyebbnek?
Hornet
Most, hogy ennyien mondjátok ezt a hétfőt, ránéztem a naptárra.
Végül is, nem munkanap.
Miket tud meg az ember ezen a fórumon...
Ha más nem mehetünk hétfőn is.
Szóval van egy szép kis Hornet eladó, ha valakit érdekelne.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_ho
rnet_15.000km-6856198
Köszi.