Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, igazából az a "Busások" nagy kedvence. De mégiscsak jó út és felvisz Bánkig.
Voltam már ott én is, nem térkép alapján mondtam. Nekem nagy csalódás volt (a fórumos mondavilág után )
Élvezhető, vannak ott lassabb kanyarok is. Térképen nem jön át. Egyébként ott éreztem hogy belengett a GS puha váza...elég nagy sebességnél.
Nem baj, ha nem történik, majd eszünk közben
Nem olyan kanyargós az.. egyébként GS-sel élvezhető? Elég nagy tempót kell ott menni ahhoz hogy történjen is valami
Menjetek fel a 2-es úton, az legalább fasza, kanyargós is, és a kanyarokban 3 sávos, mint a mánfai. A bánki tó partján van egy strand, körülötte kajáldák (strandon kívül). Ilyen hely!
Ez csak egy tipp, nehogy valaki kényszernek érezze...
dottóre ! a vendéglátóiparban nincs ünnepnap
Ez. Van itt elérhetőségük is
Van egy a mocsoládi uton az a neve hogy Gombai cukrászda elég kulturáltnak néz ki bár még sosem álltam meg hogy megnézzem belülröl
Jó kérdés.. bár ha én cukrászda volnék biztos nyitva tartanék egy ilyen hosszú hétvégén
És ünnepnapon nyitva van?
Veresegyházon úgy hallottam, hogy van egy jó cukrászda
Nem ez a "kb.", ez pontosan az, amit én is néztem
Azért kerestem valami ilyen útvonalat, mert a család többi része Fóton szeretne napot tölteni, gondoltam, összekötöm a környékkel. Rétesről nem tudok, pünkösd hétfőn nem jellemző az ilyesmi. Szerpentinnek sem mondanám a kanyarokat a térkép szerint, a látnivaló meg mindenkinek más... de inkább csak könnyű gurulásról lenne szó tudtommal.
Tehát hétfőre ez a terv kb.?

http://goo.gl/maps/RqyJ1

És mi van erre, szerpentin, látnivaló, rétes?
Ha már arra vettem, akkor inkább a saját kipufogómon keresztül ereszteném szélnek
Ha gondolod ereszd ki a "taknyot " egy kannába és add nekem, majd én füstnek eresztem
Ha esetleg a hétfői karikára eljössz, megnézheted képtelenül is
Fasza mi? Képet!
Na jó, elvileg van egy bő egytankos terv jövő szombatra is, úgyhogy mondanám, hogy most csak hétfőn gurulok, bár... ki kéne fogyasztani azt a régi taknyot a tankból minél hamarább
Tby hathatós közreműködésével immár túrakormányos lett a gépem, és hazafelé vigyorogva jöttem, úgyhogy lehet, hogy mindkét nap megyek karikázni
Ha nem szakad az eső akkor a hétfőiben benne vagyok
A hétfői napra lásd a 113145. hozzászólást. Elvileg ez a terv.
Hát van egy szombatra, meg egy hétfőre is
Utóbbi inkább 200 km, mint 100, és a 3-as úttól északabbra esik.