Menjetek fel a 2-es úton, az legalább fasza, kanyargós is, és a kanyarokban 3 sávos, mint a mánfai. A bánki tó partján van egy strand, körülötte kajáldák (strandon kívül). Ilyen hely!
Ez csak egy tipp, nehogy valaki kényszernek érezze...
Nem ez a "kb.", ez pontosan az, amit én is néztem
Azért kerestem valami ilyen útvonalat, mert a család többi része Fóton szeretne napot tölteni, gondoltam, összekötöm a környékkel. Rétesről nem tudok, pünkösd hétfőn nem jellemző az ilyesmi. Szerpentinnek sem mondanám a kanyarokat a térkép szerint, a látnivaló meg mindenkinek más... de inkább csak könnyű gurulásról lenne szó tudtommal.
Na jó, elvileg van egy bő egytankos terv jövő szombatra is, úgyhogy mondanám, hogy most csak hétfőn gurulok, bár... ki kéne fogyasztani azt a régi taknyot a tankból minél hamarább
Ez csak egy tipp, nehogy valaki kényszernek érezze...
Azért kerestem valami ilyen útvonalat, mert a család többi része Fóton szeretne napot tölteni, gondoltam, összekötöm a környékkel. Rétesről nem tudok, pünkösd hétfőn nem jellemző az ilyesmi. Szerpentinnek sem mondanám a kanyarokat a térkép szerint, a látnivaló meg mindenkinek más... de inkább csak könnyű gurulásról lenne szó tudtommal.
http://goo.gl/maps/RqyJ1
És mi van erre, szerpentin, látnivaló, rétes?
Utóbbi inkább 200 km, mint 100, és a 3-as úttól északabbra esik.