Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem gond, én még a családhoz számolom a bátyámat is, aki általános gépszerelő-karbantartó technikumot végzett, nálam nagyságrendekkel több motort szerelt, meg apámat, aki szerkezetlakatos, ennek megfelelően komplett műhelye van több trafóval és flexszel, mint ahány ujj van a kezemen...
Ott a pont. Általában mindig az olcsóbb a drágább
Ha tudsz 150/70 -es Pilot Road 2-es gumit újonnan 20 000-ért, kérlek írd meg hol, ne csigázz ...
Őszintén! Egy horvát 3 napos korzózásra elköltesz 40-50 ezret, de egy 20 ezres új gumit sajnálsz a motorra?
2 évig nem volna gumi problémád!
Nem feltétlen gáz, ha ennyi idős. Volt már régebbi, használtan kukázott, amivel élmény volt menni, és bátran mertem dönteni (már amit a tudásom enged), és volt fiatalabb, asszem lasertech, és valami katasztrófa volt, csúszott nagyon. Attól függ, hogyan tároltál, napon volt e, vagy nem. Ha sötét helyen volt, nem rajta 2 mázsa súly, akkor nem gázos sztem.
Gond. Nem marad rajta a kenőanyag, neked meg gondolom nincs láncolajzód.
Tegyél még mellé pár ezrest, vegyél rendes láncot! Meg 10 ezresből kihozhatsz egy automata láncolajzót, na azzal lehet spórolni igazán!
Foregon, nem ismered ezt a gumist? Itt van az a gumi amiről picit lejjebb kérdeztem. Picit tartok tőle hogy 5 éves gumi nem lesz a lagjobb, de ki tudja, lehet úgy volt tárolva hogy nem öregedett meg.
....ez most komoly? nálatok otthon az asszony szerel ,épít...te pedig vasalsz,mosol,varrsz?
..az ő motorján is gsx-f felni van...tehát jó rá..
én is ilyen 75 lovas láncal adtam el, abban kb 15.000 km volt és azon sem kellet húzni akkor még
reggel 7:30, Ferihegyi gyorsforgalmi?
Inkább még spórolj. Nekem most van 20 000 a 75 Le-ig DID láncomban, és még nem is kellett rajta állítani.
Nincs véletlen valakinek egy jó hátsó sárvédője elfogadható áron?
igen az.... nekem 8000 km után kukás volt, fújva mindig volt
a tanksapkám,a piszkoktól olykor-olykor beragad és nagyon nehezen nyilik ki.féltem a kulcsot,nehogy eltörjön.Másnak voltak ilyen problémái?mi volt a megoldás?ha szétszedem,tudok vele vmit is pucolni?
16 ezerért vettem DID láncot.
Sziasztok.
Kérdésem a következő lenne.
Láncot kell cserélnem,de most nem sok pénzem van rá.
Találtam olyan láncot ami nem O gyűrűs!
Az gond?
http://nagyvas.hu/motoralkatre...
A felni is hozzá való. Nem láttad a múltkor?
Köszi a felajánlást, a héten kérdeztem a család műszaki kérdésekben jártasabb tagját, lehet, hogy ő szombaton ráér és segít. A lecsavarozás menne nekem is, de a kapcsolók csavarjainak felfogatása, azok pontos helyre történő fúrása, meg esetleg a kormányvégsúly fölrakása már problémásabb (ha jól néztem, a mostani kormány végébe bele van hegesztve két pöttyel egy alátét-szerűség, a közepén lyukkal, amibe beletekerem a végsúly csavarját, ilyen alátét-szerűség meg nincs az új kormányban), ehhez mindenképp kell némi szerszám és rendes műhely, nekem egyik sincs.
Gondolom, nem arra gondoltál, hogy guruljak át, és megcsinálod
Hétfői terv?
doki.......péntek du mégis szabad vagyok ha gondolod segítek a kormánycserében.
150-es gumi GS-re