Ha nem gond, én még a családhoz számolom a bátyámat is, aki általános gépszerelő-karbantartó technikumot végzett, nálam nagyságrendekkel több motort szerelt, meg apámat, aki szerkezetlakatos, ennek megfelelően komplett műhelye van több trafóval és flexszel, mint ahány ujj van a kezemen...
Nem feltétlen gáz, ha ennyi idős. Volt már régebbi, használtan kukázott, amivel élmény volt menni, és bátran mertem dönteni (már amit a tudásom enged), és volt fiatalabb, asszem lasertech, és valami katasztrófa volt, csúszott nagyon. Attól függ, hogyan tároltál, napon volt e, vagy nem. Ha sötét helyen volt, nem rajta 2 mázsa súly, akkor nem gázos sztem.
Gond. Nem marad rajta a kenőanyag, neked meg gondolom nincs láncolajzód.
Tegyél még mellé pár ezrest, vegyél rendes láncot! Meg 10 ezresből kihozhatsz egy automata láncolajzót, na azzal lehet spórolni igazán!
Foregon, nem ismered ezt a gumist? Itt van az a gumi amiről picit lejjebb kérdeztem. Picit tartok tőle hogy 5 éves gumi nem lesz a lagjobb, de ki tudja, lehet úgy volt tárolva hogy nem öregedett meg.
a tanksapkám,a piszkoktól olykor-olykor beragad és nagyon nehezen nyilik ki.féltem a kulcsot,nehogy eltörjön.Másnak voltak ilyen problémái?mi volt a megoldás?ha szétszedem,tudok vele vmit is pucolni?
Sziasztok.
Kérdésem a következő lenne.
Láncot kell cserélnem,de most nem sok pénzem van rá.
Találtam olyan láncot ami nem O gyűrűs!
Az gond? http://nagyvas.hu/motoralkatre...
Köszi a felajánlást, a héten kérdeztem a család műszaki kérdésekben jártasabb tagját, lehet, hogy ő szombaton ráér és segít. A lecsavarozás menne nekem is, de a kapcsolók csavarjainak felfogatása, azok pontos helyre történő fúrása, meg esetleg a kormányvégsúly fölrakása már problémásabb (ha jól néztem, a mostani kormány végébe bele van hegesztve két pöttyel egy alátét-szerűség, a közepén lyukkal, amibe beletekerem a végsúly csavarját, ilyen alátét-szerűség meg nincs az új kormányban), ehhez mindenképp kell némi szerszám és rendes műhely, nekem egyik sincs.
Gondolom, nem arra gondoltál, hogy guruljak át, és megcsinálod
2 évig nem volna gumi problémád!
Tegyél még mellé pár ezrest, vegyél rendes láncot! Meg 10 ezresből kihozhatsz egy automata láncolajzót, na azzal lehet spórolni igazán!
Kérdésem a következő lenne.
Láncot kell cserélnem,de most nem sok pénzem van rá.
Találtam olyan láncot ami nem O gyűrűs!
Az gond?
http://nagyvas.hu/motoralkatre...
Gondolom, nem arra gondoltál, hogy guruljak át, és megcsinálod