Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szabaly hogy soseviszek embert,csak csomagot.
GS-en akkor van para, ha olyat viszel akinek lövése sincs a motorozásról, és rossz ritmusban mozog. Vagy esetleg nagyon hátradől. Na akkor a GS amúgy is puha váza úgy nyeklik-nyaklik hogy majd összecsuklik.
Hát nem akkora élmény... nem volt őszinte a mosolyom fékezéskor.
Eddig olyat tudok, hogy 70-el lerakom oldaltámaszra és utána futok tovább...
Remélem azt nem mutatom meg többet
Viszont nagyobb távolságból is kivonom egyetlen kézmozdulattal a tüdőből a zokszigént
Hát ez van................majd megnézem a kelomotornál ha beindul a járgány.
Szinte minden osztrák kocsinak rohad az allja.És szarnak rá.
Igazi burnyák paraszt az osztrákok 90%-a.Le volt beszélve egy Xsara hogy megyünk érte.Külön kértük hogy fújja fel a kerekeket,mert látszott hogy laposak.Kimegyünk oberfaszomöszterreichbe,ott lapul felnin az autó.........
Nekem is volt egyszer egy ilyen nemindulás egy alapos slagos mosás után. Negyed órát vártam és már indult is.
Bassz...............seggfej.

Ez van.Ha nem kell neki az euró.
Kábel és pipa amúgy nálam már szórakozott. Lehet írtam is korábban, hogy az erdélyi úton annyira áztunk és annyira csapták a szembejövő autók a vizet, hogy megállt alattam a gép. Először egyik, utána másik henger...

Szerencsére pont egy épülő benzinkút mellett, ahol már szinte minden ki volt építve (tető, beálló) csak a shop-ot nem üzemelték még be. Úgyhogy oda begurultam, 1/4 órát csöpögött, és utána pöccre indult. Amint visszajöttünk cseréltettem a pipát és a kábelt endúrósra (szó szerint és ez nem vicc), azóta mi vagyunk az esők (és szikrák) királyai!
Zoli32!Sikerült beszélni a próbanémettel........Igazi bumburnyák fanyűvő paraszt.Meg lett kérve hogy utánvéttel küldje el....az nem jó,mivan ha nemtetszik.Lett mondva hogy tetszik,már a fotóról szerelmesek vagyunk a tanktatyóba.....Az sem jó.Utaljunk előre?Mondjon számlaszámot.Az sem jó,annyira nem akar ezzel foglalkozni,ha kell,menjünk személyesen. A sisakos ember nem veszi fel,lehet hogy nem lesz új kupakom........
marad a kábel és a gyertyapipa...

ha az sem jó akkor valami gebasz volt a cserélt cuccokkal is...
Nekem meg nincs.
És fent a dobozom
Neked meg felraknak két akkora műlábat hogy 1,70-es szőke hercegből 220-as fekete páncélos macho leszel.
gyertya csere volt már.és másik trafot is probáltunk már.egyik trafonál sincs
Hova lett Nadett..és hova lett MentQ?
...ki aludt az ágyacskámban..ki az a prosztó aki evett a tányéromból?
Hmm... csak arra vigyázz, nehogy Anakin legyen a nevem, mert akkor zuhansz egy idő után, a kezedből meg röpködnek a magasfeszültségű szikranyalábok
Ezt a homokos Világot!
Két ember egy ágy az homokozó.
Helyes!
egy motor egy ember..úgy élvezetesebb.
..két ember egy ágy..két motor.....hmmmm fene tudja
Hát ha nincs szikra..............és a bótban sem vett.
Egy dolog biztos, hogy nem titing-baja van.
Úgy látom le kell ülnünk dumálni! Rád fér egy kis mentorálás! Ijfú padavanom!