GS-en akkor van para, ha olyat viszel akinek lövése sincs a motorozásról, és rossz ritmusban mozog. Vagy esetleg nagyon hátradől. Na akkor a GS amúgy is puha váza úgy nyeklik-nyaklik hogy majd összecsuklik.
Igazi burnyák paraszt az osztrákok 90%-a.Le volt beszélve egy Xsara hogy megyünk érte.Külön kértük hogy fújja fel a kerekeket,mert látszott hogy laposak.Kimegyünk oberfaszomöszterreichbe,ott lapul felnin az autó.........
Kábel és pipa amúgy nálam már szórakozott. Lehet írtam is korábban, hogy az erdélyi úton annyira áztunk és annyira csapták a szembejövő autók a vizet, hogy megállt alattam a gép. Először egyik, utána másik henger...
Szerencsére pont egy épülő benzinkút mellett, ahol már szinte minden ki volt építve (tető, beálló) csak a shop-ot nem üzemelték még be. Úgyhogy oda begurultam, 1/4 órát csöpögött, és utána pöccre indult. Amint visszajöttünk cseréltettem a pipát és a kábelt endúrósra (szó szerint és ez nem vicc), azóta mi vagyunk az esők (és szikrák) királyai!
Zoli32!Sikerült beszélni a próbanémettel........Igazi bumburnyák fanyűvő paraszt.Meg lett kérve hogy utánvéttel küldje el....az nem jó,mivan ha nemtetszik.Lett mondva hogy tetszik,már a fotóról szerelmesek vagyunk a tanktatyóba.....Az sem jó.Utaljunk előre?Mondjon számlaszámot.Az sem jó,annyira nem akar ezzel foglalkozni,ha kell,menjünk személyesen. A sisakos ember nem veszi fel,lehet hogy nem lesz új kupakom........
Remélem azt nem mutatom meg többet
Szinte minden osztrák kocsinak rohad az allja.És szarnak rá.
Ez van.Ha nem kell neki az euró.
Szerencsére pont egy épülő benzinkút mellett, ahol már szinte minden ki volt építve (tető, beálló) csak a shop-ot nem üzemelték még be. Úgyhogy oda begurultam, 1/4 órát csöpögött, és utána pöccre indult. Amint visszajöttünk cseréltettem a pipát és a kábelt endúrósra (szó szerint és ez nem vicc), azóta mi vagyunk az esők (és szikrák) királyai!
ha az sem jó akkor valami gebasz volt a cserélt cuccokkal is...
...ki aludt az ágyacskámban..ki az a prosztó aki evett a tányéromból?
egy motor egy ember..úgy élvezetesebb.
..két ember egy ágy..két motor.....hmmmm fene tudja