Most kaptam 4 liter ActEvo-t meg olajszűrőt 9000-ért. Végre valami jó is történik ma velem.
Nem kell valakinek fasza használt autógumi? Valami kedves ember lerakott a telkünkön mindjárt egy 20 darabot. Vannak egész jó állapotúak. De akad törött szélvédő, lökhárító, ülések légszűrő, ablakmosó folyadéktartály. Kár hogy a rendszámot nem hagyta ott, mert akkor már reszelném szárazon a tagot...
óvatosan avval a betologatással
egy Gs tulajnak szintén , (mint nekem) ,eltört (repedt ?) a mágnes a forgórészben. a szerelője szerint köze lehet a" betolásos" indításhoz.
lehet csak urban legends, de nálam is egy időben történt a betoláosdi, és a mágnestörés.
Nem lesz gond, utolsó feltöltés után is hetekig ment, csak most hogy szar idő volt, meg nem mentem legyengült. Persze hamarosan úgy is cserélem, csak most összetorlódott minden. Túra, hátsót is cserélni kell, majd hézagolni és karbiszinkron is kell a túra után. Ráadásul adóbevallásom is igencsak deficites lett, de ez egy más történet.
Egyébként a saruk is elég oxidosak voltak... A minap ugyan ezt eljátszotta a kocsim is. Aztán fémtisztára csiszoltam és már tekert is mint a kisangyal.
Karbantartom, figyelek rá. Kicsit későn vettem ki ősszel, és korán tettem vissza (tavasztél ) az is megviselhette, ja és télen még nem volt csepptöltőm, így csak magában állt. 2 éves, de a harmadik szülinapját már egy újrafeldolgozóban fogja ünnepelni.
Akkor csinálj nem túl vastag kábelből és kis csipeszből bikakábelt a motorhoz....egyébként is kéne....hosszabb túrán sokszor rajta hagy valaki valamilyen fogyasztót és akkor jól jön ha nem kell tologatni...
Most indultam volna motorolajér. Indít...hutyutyu...csatt. Aksi pár nap állástól lemerült. Felraktam tölteni, remélem összeszedi magát mert most nem tudom cserélni.
Nem kell valakinek fasza használt autógumi? Valami kedves ember lerakott a telkünkön mindjárt egy 20 darabot. Vannak egész jó állapotúak. De akad törött szélvédő, lökhárító, ülések légszűrő, ablakmosó folyadéktartály. Kár hogy a rendszámot nem hagyta ott, mert akkor már reszelném szárazon a tagot...