Hát ha rám hallgatsz váltasz egy 3000 kunát és 500 eurót.
Így majd tucc kölcsönadni nekem.
Amúgy szerintem 100-150 euro és 400-500 kuna hóttelég sőt még vissza is hozol.
pünkösdre megyünk.Ergo szombat délutántól egy bót se lesz nyitva csap pár cukrászda meg trafik.Tehát pályára nem költünk,kaja se nagyon,benzin az kártya KB 40-50 euró szállás.
Utána amit egyénileg elbirsz költeni.
Egy éttermi vacsora 100-120 kuna közt már van de ha pizzázunk,giros-ozunk (ha van ilyen)kevesebb.
Sanyi, hol fogunk valutákat váltani?Zoli mondta hogy TESCO-ban. Azt már odaát is meg lehet tenni?
Előre nem akarok, majd figyelem a tapasztaltabbakat hogy miből mennyit váltanak.
Ha kijutok külföldre túrázgatni akkor sokszor lehjet ilyet látni....arrafelé van múltja a női motorosoknak és egész komoly hordákban gurulnak mindenfelé.....persze ahogy haladunk a hétvégi lesz az utolsó túrám hosszú időre tehát igazad lehet...
Láttunk már olyat....3 éve Lavamündnél tankoltunk amikor befutott egy Vespás lánycsapat vagy 30 motorral....volt velük egy furgon utánfutóval ami gondolom a csomagokat vitte.....németek voltak és így túrázgattak...nem sok faszi volt köztük és az is a kocsiban ült...
Így majd tucc kölcsönadni nekem.
Amúgy szerintem 100-150 euro és 400-500 kuna hóttelég sőt még vissza is hozol.
pünkösdre megyünk.Ergo szombat délutántól egy bót se lesz nyitva csap pár cukrászda meg trafik.Tehát pályára nem költünk,kaja se nagyon,benzin az kártya KB 40-50 euró szállás.
Utána amit egyénileg elbirsz költeni.
Egy éttermi vacsora 100-120 kuna közt már van de ha pizzázunk,giros-ozunk (ha van ilyen)kevesebb.