Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hát aki nem fél tőlem az tutira jön...aki meg fél az még mindig eldöntheti, hogy mit is csinál...jön vagy sem
Ok és az a mozaik ?
Ha NKH vizsgára viszed akkor 4350ft a vizsgadíj.
Kedves Társak,

Június 1 el lejár a vizsgám. Kérdésem:
Mi az amit nézzek meg hogy átmenjen... Illetve ez mennyibe fog fájni ?
Hát akkor kénytelen leszek egyedül szembenézni Mónival
Valahogy röstelltem volna, ha a lányom után még a fiam születésekor is "apasági elismerő nyilatkozatot" kellene tennem, csak hogy ne kekeckedjenek a papírmunkával... maga a cécó került 2 kilóba, a rokonság összedobott 3 kilót, szóval pluszosan jöttünk ki belőle
Mondjuk ettől még nem érné meg
Előtte évtizedekig hallgattuk keresztapámat, hogy "sose nősüljetek meg", ő ezt már 3 évtizednyi házasság után mondja. Ha azt veszem, hogy motorosbaleset utáni kórházi kezelés során ismerte meg a leendő nejét, fölfoghatom úgy is, hogy motorozni veszélyes Mindegy, mindenki bolond, ki ezért, ki azért... a hibákból tanul az ember, de mindig az adott élethelyzetet kell megoldani. Így sikerült eddig.
Bemész a kötvényeddel bármelyik biztosítás közvetítőhöz és kitöltenek egyet ingyé és bérmentve
Hali.
Szombaton délelött Gárdonyi fuvar, délután bornap Péterin, vasárnap meg elsőáldozás, csak a hétfő jó nekem feltéve ha nem lesz olyan szél mint tegnap mert akkor élvezhetetlen a motorozás.
Ja és én nem félek a Mónitól
Alapból jár. Van amelyik biztosító az igazolással együtt kiküldi, van ahol kérni kell.
Ha sürgősen kell, akkor menj be (kötvényt vigyed), ha nem sürgős, akkor itt megkérheted neten.
http://www.unionbiztosito.hu/u...
35-ig én se látok rá esélyt, hogy ekkora baromságot csináljak... Mindig azt szoktam mondani, hogy bohócnak már öreg vagyok, de ennyire hülyének még túl fiatal!
Soha nem voltam nős....akkor én most okos vagyok?
...bár a csemete dolgot nagyon sajnálom ,hogy kimaradt...mert nagyon vágytam rá...
ezt sorsolták..PONT
Kedden berongyolok.
Egyébként az lehet hogy a kötésnél nem jelöltem be valamit és ezért ilyet nem is kaphattam, vagy ez alap és minden biztosításhoz jár?
Én 2500-ért megcsinálom neked...betolom a Dunába egy negyed órára amikor nem figyelsz, majd szépen áttörölgetem.
Csináltatott már valaki motorkozmetikát?

Elvileg a-z-ig mindent kisuvickolnak a gépen...

Megéri 3eFt-ért, vagy érdemes (továbbra is) magunk végezni?
Dolgoztatott már valaki ezzel a sráccal?:

Somoto Kárpit

Érdekelnének a tapasztalatok, mert viszonylag jók az árai... (TomMot-nál tuti jobb)
Csak itthon............a zöld a nemzetközi igazolás, többnyelvű. Nem árt ha van kiegészítő biztosításod is
Ha van irodájuk akkor személyesen , ha nincs marad a levelezés..........a K&H hivatalból küldi...........olcsó is
Engem meg azért nem hívsz, mert tudod, hogy nem félek!
De van kinyomtatott kötvényem is, az semmit nem ér?
UNION
Ugyanis külföldön hiába lobogtatod a kis sárga csekked, a zöld papír a nemzetközi igazolás.
Be kell ballagnod és kérni kell..............melyiknél vagy?
A jobb biztosítók küldik nem kell kérni
De ha egyszer nem küldték meg? Mitévő legyek szerintetek?