Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából az élvezetes közelit talán az Isaszeg-Nagtarcsa közti felújított részt mondanám de az nyúlfarknyi.Alapozni rá nem érdemes.
Minnyáá csörög a telefonod!
Ha még megvan a cuccos,és le van beszélve,adom a számlaszámot ok?
Jó lenne ha nekem összejönne az a Nolan,jövő hét végén már másik kupakban akarok feszíteni
Hatvan nekem Monor felől nem esik útba, és szerintem Vecséstől sem annyira... de ha tudsz valami rendes sorrendet mondani, ami némileg vonzóbbnak tűnik, fölveszem az ötlettárba
Lét hova utaljak?
Kéne.
Ha kő a tanktatyó most szólj,mert telcsiznem kell az embernek.Nékem is kellenek dolgok kintről.
Hatvanig nyílegyenes,utána dobsz egy jobbost és beleveted magad Bag,vácszenlászló városirengetegba majd jón egy zötyögős csűrdöngölő Tura-kóka felé.
Maga a menyország.
Nem tudom csak úgy jött, lakóhely közeli ez volt az egyik szempont, de nekem mindegy
A Shark nem egy foscsi.......Az pedig hogy karbon,nem a robesz kategóriát erősíti:)))))))Ezen én is elgondolkodtam,pénzt csinálni jó lesz.
Maonika...háá a titing doki nehogy elcsaljon a mellékútvonalon!
Gondolom, mert közelebb van, mint a Mátra meg az Alpok, és egy félnapos könnyed tekergésre elegendő, ha az ember fejet szeretne szellőztetni
Úgy nézek ki amint aki perfettó dojcs?
Valami határidő, hogy meddig lehet szólni, ha kell?
Másik hülye kérdés, hogy mennyire jó sisak ez amúgy?
Az az útvonal mitől érdekes?
Hülye Ha le tudod beszélni,adom a címet.utánvét játszik,pénteken pedig kifizetem.Akkor jön haza ismi.
Én most erre indulok rá.
Az 1 éves Uvexem úgy méz ki mintha 10 lenne Fos.....
Hát pl.: Gödöllő-Hatvan-Tura-Kókán keresztül vissza
Random kinézek egy címet bécsben ő meg elhozza nekem?
Neked is szól az előbbi válasz.)
Szerintem osztrákián belül 10 ájrónál nem több a posta,Bécsből meg elhozzák.
Inkább ez. De hogy jut el hozzám.